Αθλητισμός

Δεν άντεξε μέχρι το τέλος η Νίκη

Νίκη-Βόλου-Παναιτωλικός

Στην πρώτη θέση των play-off ανόδου της Football League διατηρήθηκε ο Παναιτωλικός ο οποίος ανέτρεψε το σκορ  με δύο τέρματα του Μελισσά για να επικρατήσει 2-1 της Νίκης Βόλου.

Ακόμα ένα βήμα για να φτάσει στην επάνοδό του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος έκανε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την έδρα της όπου έκανε το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που έδωσε, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δύο αγωνιστικές να μένει για τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος.

Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, επικράτησε δύσκολα 2-1 της Νίκης Βόλου κάνοντας την ανατροπή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πασχάλη Μελισσά που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Η ομάδα του Βόλου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έδειχνε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που απείλησε τόσο με τον Σίσιτς όσο και με τον Καμαρά χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Όλα αυτά, μέχρι το 40’ όταν ο Σκούφαλης με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους γεμίζοντας με άγχος τον Παναιτωλικό. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Μελισσάς με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός είχε τον απόλυτο έλεγχο και έδειχνε να βρίσκεται κοντά στο γκολ. Στο 68’ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι υπέρ του Παναιτωλικού με τον διαιτητή να καταλογίζει κόρνερ.

Από αυτό, η άμυνα της Νίκης Βόλου αδράνησε για να βρεθεί στο δεύτερο δοκάρι ξανά ο Μελισσάς ο οποίος με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1 για να δώσει τη σπουδαία αυτή νίκη στην ομάδα του.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Βόλου έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Χατζής με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στην ίδια φάση και ο Πασχάλης Μελισσάς αποβλήθηκε, καθώς έτσι θα χάσει μόνο το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του και όχι τα δύο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Μουμίν, Σίσιτς, Φαβάλι (82’ Ιορδανίδης), Καμαρά (90’ Αραμπατζής), Κουτσοσπύρος (84’ Πασάς).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Χατζής, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης (79’ Ουέλινγκτον), Λαλίν (75′ Φλίγκος), Σκούφαλης (65′ Ριζογιάννης), Κυριάκος, Τάντιτς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το