Τοπικά

Δέχθηκε σκάγια κυνηγών επιστρέφοντας στο σπίτι του

ΚΥΝΗΓΟΣ

Στα δεξιά άκρα, χέρι και πόδι, τραυματίστηκε από αδέσποτα σκάγια κυνηγετικού όπλου ένας ανυποψίαστος άντρας την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, στην Αργαλαστή Πηλίου. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η Αστυνομία Μηλεών διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η έρευνα βρίσκεται σε «καλό δρόμο».

Το περιστατικό δεν είναι μεν πρωτοφανές, ωστόσο είναι ένα ακόμη περιστατικό που προστίθεται στον κατάλογο των αιματηρών υποθέσεων στη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην περιοχή της Αργαλαστής έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά, κάποια μάλιστα θανατηφόρα.

Θύμα έπεσε ένας 46χρονος άνεργος ναυτικός, την περασμένη Δευτέρα, αργά το απόγευμα, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το ψάρεμα. Ο άντρας ψάρευε όλη σχεδόν την ημέρα στη θαλάσσια περιοχή της Συκής. Στη συνέχεια μετέβη στα κτήματά του και κατόπιν πήρε το δρόμο για το σπίτι του. Στη διαδρομή δέχθηκε τα σκάγια κυνηγετικού όπλου, πιθανότατα λαθροθήρων.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 46χρονος, επιστρέφοντας στο σπίτι του, δέχτηκε βολίδες κυνηγετικού όπλου στο μηρό και στην κνήμη του δεξιού του ποδιού, καθώς και στο δεξιό βραχίονα, από πυροβολισμούς αγνώστων δραστών.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται.
Πρόκειται προφανώς για κυνηγούς που είχαν στήσει καρτέρι και προφανώς πέρασαν τον άντρα για θήραμα και πυροβόλησαν προς το μέρος του.
Στο μεταξύ, συνελήφθη, στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 42χρονος Έλληνας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία επαναληπτική καραμπίνα, της οποίας η άδεια κατοχής είχε λήξει.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το