Photo Gallery, Αθλητισμός

Γ. Χατζάρας: Άνοδος και καλή μπάλα με τη Νίκη

 

Την πρώτη του προπόνηση με τη Νίκη εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πιερικό έκανε χθες ο Γιώργος Χατζάρας. «Άνοδος και καλή μπάλα είναι οι στόχοι μας. Αυτό θα ήταν το ιδανικό» δήλωσε στη «Θ» ο 60χρονος προπονητής. «Να βάλει την πινελιά του στην ομάδα» ευχήθηκε ο Ανδρέας Πάτσης στο νέο τεχνικό της βολιώτικης ομάδας

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Ο Γιώργος Χατζάρας ήταν ασφαλώς το κεντρικό πρόσωπο της χθεσινής ημέρας στη Νίκη. Ο 60χρονος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και ταυτόχρονα γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές. Παρών ήταν και ο Λεωνίδας Μπίλης, που παραμένει ως συνεργάτης του κ. Χατζάρα.

Ο έμπειρος κόουτς έβαλε ψηλά τον πήχη, καθώς πιστεύει ότι η Νίκη μπορεί να πετύχει την άνοδο. «Ήρθα στη Νίκη γιατί είναι ένας ιστορικός σύλλογος. Έχει στόχο την άνοδο και μου αρέσει να δουλεύω σε ομάδες με υψηλούς στόχους. Είχα δει τη Νίκη στην τηλεόραση και μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε. Στοχεύει στη νίκη σε κάθε παιχνίδι και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είδα μια φρεσκάδα στην ομάδα, γεγονός που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση» δήλωσε στη «Θ».

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει το υλικό της Νίκης, μια και αύριο θα καθίσει στον πάγκο κόντρα στον Πιερικό, ο Γιώργος Χατζάρας απάντησε: «Το θετικό είναι ότι τους περισσότερους παίκτες της Νίκης τους ξέρω από πριν. Παρακολούθησα αγώνες της ομάδας, ενώ οι συνεργάτες μου στο προπονητικό τιμ μου κάνουν ταχύρυθμα μαθήματα. Σίγουρα το πρώτο παιχνίδι πάντα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

Όσον αφορά τους στόχους της Νίκης, ο κ. Χατζάρας τόνισε: «Στοχεύουμε στην άνοδο και στην καλή μπάλα. Αυτό θα ήταν ιδανικός συνδυασμός. Μέχρι τώρα η ομάδα παίζει πολύ καλά και δεν έχω λόγο να αλλάξω κάτι. Μου αρέσει που παίζει επιθετικά και έτσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Σίγουρα κάποια ματς δεν τα κέρδισε, αν και ήταν καλύτερη, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

Τέλος σχολιάζοντας τον κόσμο της Νίκης απάντησε: «Γνωρίζω ότι η Νίκη έχει ιδιαίτερο κόσμο. Την αγαπά με πάθος και την ακολουθεί παντού. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά μας σε κάθε παιχνίδι και ελπίζουμε στο τέλος να τους κάνουμε χαρούμενους».

 

Πάτσης: Να βάλει

την πινελιά του

Για το νέο προπονητή μίλησε ο Ανδρέας Πάτσης, που φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Νίκου Μακρίδη «Αθλητικό Μπάχαλο» στον Blue Star FM. «Επιθυμία μου είναι να βάλει ο κ. Χατζάρας τη δική του πινελιά στην ομάδα. Αυτό του είπα. Η Νίκη είναι ομάδα με αυτοματισμούς, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα που τα δίνουν όλα για την ομάδα. Αυτό που χρειάζεται είναι κλικ για να πετύχει κάτι περισσότερο. Εύχομαι αυτό να το δώσει ο κ. Χατζάρας» σχολίασε για το νέο προπονητή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη.

Κατόπιν αναφέρθηκε στα εξής θέματα:

Στον τρόπο που παίζει η Νίκη: «Η Νίκη παίζει όμορφο ποδόσφαιρο το οποίο όλοι το παραδέχονται. Ξέρετε πόσες φορές όταν μας δείχνει η τηλεόραση με παίρνουν τηλέφωνο ή μου στέλνουν μηνύματα πρόεδροι άλλων ομάδων και εγκωμιάζουν την απόδοσή μας. Εμένα αυτό με ευχαριστεί. Ποτέ δεν μου άρεσε η σκοπιμότητα».

Στον Στέλιο Μανωλά: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν δύσκολο όχι μόνο γιατί παίζαμε με δυνατό αντίπαλο. Το να φεύγει ο προπονητής και μάλιστα με καταγγελίες δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Μανωλάς έφυγε λέγοντας ότι έχει υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δηλαδή εμείς δεν έχουμε υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια; Αυτό ήταν άκομψο».

Στη διαιτησία: «Το περασμένο Σάββατο είχαμε μια κακή διαιτησία. Εμείς τα ξέρουμε αυτά και απέναντί τους αντιπαρατάσσουμε ποιότητα. Έχουμε μια ομάδα πρότυπο και οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο. Μου αρέσει που οι φίλαθλοι χειροκροτούν αυτό που βλέπουν στο γήπεδο. Κοιτάμε ψηλότερα. Για άνοδο μίλησα στην αρχή του β’ γύρου, γιατί είχαμε δώσει δείγματα γραφής από τον πρώτο».

Στην έδρα: «Απομένουν ακόμη δέκα παιχνίδια εντός έδρας. Το Πανθεσσαλικό πρέπει να γίνει «κόλαση» από δω και πέρα. Όλοι είδαμε με ποιον τρόπο συμπαραστάθηκαν οι φίλαθλοι στην ομάδα, όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ήταν ο …ενδέκατος παίκτης μας και γι’ αυτό η Νίκη είχε αυτή την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο. Με τον ίδιο ενθουσιασμό θέλουμε να στηρίζει ο κόσμος την ομάδα και στη συνέχεια».

Στην κατάπτωση της εγγυητικής που ζητεί ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης: «Έχει μείνει ένα υπόλοιπο περίπου 10.000 ευρώ στην εγγυητική επιστολή. Ας τα πάρει ο κ. Γαρδικιώτης. Πονάμε, ματώνουμε, αλλά αυτά δεν μας πτοούν».

Στις εκλογές της ΕΠΣΘ: «Εδώ και δύο μήνες έχω δηλώσει ότι στηρίζουμε τον Κώστα Θεοδώρου. Βέβαια οι ΠΑΕ δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές, αλλά σίγουρα διαθέτουν δυναμική. Έχω συγκεκριμένο σκεπτικό για το θέμα αυτό. Βλέπω και τις τέσσερις γωνίες του τραπεζιού και όχι μόνο τις δύο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το