Photo Gallery, Αθλητισμός

Γιορτάζει αύριο ο Ολυμπιακός Β.

Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό στο ματς με τον ΠΑΟ

 

 

 

Παιχνίδι γιορτή αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου η αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής (τελευταίας) της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι», ανεξάρτητα αν θα πάρουν το εισιτήριο της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, κλείνουν μια άκρως πετυχημένη χρονιά. Όχι μόνο κατάφεραν να παραμείνουν άνετα στην κατηγορία, αλλά κέρδισαν την εκτίμηση και το σεβασμό όλων των υπόλοιπων ομάδων, καθώς και των Ελλήνων φιλάθλων, για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Οι Βολιώτες φίλαθλοι ετοιμάζονται αύριο να δώσουν δυναμικό «παρών» στο Πανθεσσαλικό και να γιορτάσουν με τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, τα όσα έχει πετύχει φέτος η ομάδα, στην πρώτη της παρουσία στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Ευχής έργο, βέβαια, είναι να καταφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να λάβει μέρος στα πλέι οφ, παίζοντας άλλα έξι παιχνίδια με κορυφαίες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Όλη την εβδομάδα οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη προετοιμάστηκαν αγωνιστικά και ψυχολογικά για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό και στο ποδοσφαιρικό τμήμα η αισιοδοξία είναι διάχυτη για νίκη επί των «πρασίνων».

Ο Ολυμπιακός, θέλει να γράψει ιστορία και να πετύχει στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ό,τι και στον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος. Τη νίκη, που τόσο πολύ έχει ανάγκη, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ. Υπάρχει μεγάλη θέληση στην ομάδα για την υλοποίηση του στόχου, ωστόσο, αυτό που προσπαθεί να πετύχει η τεχνική ηγεσία, είναι να αποφορτίσει την ομάδα από το άγχος, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να αγωνιστούν ελεύθερα, απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο και έμπειρο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι βαθμολογικά. Θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στα πλέι οφ με τέσσερις βαθμούς, μια και σε διαφορετική περίπτωση οι βαθμοί θα είναι τρεις.

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να γεμίσει από Βολιώτες φιλάθλους, αν κρίνουμε από τη μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν δόθηκαν εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και δεν θα υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών.

Στο πιο σημαντικό, ωστόσο, παιχνίδι της χρονιάς, ο Μάκης Κατσαβάκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες ορισμένων βασικών ποδοσφαιριστών και ελπίζει πως αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως έγινε και στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, παρότι η ομάδα δεν πήρε το θετικό αποτέλεσμα (ελέω Κάκου).

Από τη στιγμή που ο Σερραίος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Γιάννη Ζαραδούκα και Χαλίφα Σανκαρέ, η  τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους: Ζόλταν Σέλεζι (δεξιά), Στάθη Ρόκα (αριστερά) και Πέτερ Ντολεζάι, Χαβιέ Τομάς (στο κέντρο της άμυνας). Οι Σέλεζι και Ντολεζάι θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στα μετόπισθεν, σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς εξέτισαν την ποινή τους. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί (πιθανότατα) ο Μανουέλ Ρόκα, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει (ράγισμα στο αριστερό χέρι). Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν προπονήθηκε ούτε χθες, θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Θυμίζουμε, πως ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, ο Έλντιν Γιακούποβιτς, είναι τιμωρημένος, καθώς αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη. Στην περίπτωση πάντως, που ο Ρόκα δηλώσει αδυναμία να παίξει, ο νεαρός Ηλίας Μαρούλης θα κληθεί να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Στη μεσαία γραμμή, τα πράγματα φαίνονται να είναι ξεκάθαρα. Ο Λέαντρο Άλβαρεζ αποθεραπεύτηκε και θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν πρόκειται να ξεκινήσει  ως βασικός, με αποτέλεσμα ο Παύλος Μητρόπουλος να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ, με τον Νόε Ακόστα, να παίζει στον άξονα, δίπλα στο νεαρό μέσο των «ερυθρολεύκων». Οι Μάριο Μπρέσκα και Χαβιέ Ουμπίντες  θα παίξουν στις δύο πτέρυγες, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ οι Ηλίας Σολάκης και Χουάν Μαρτίν θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των «ερυθρολεύκων». Υπενθυμίζουμε, πως ο Βιθέντε Μόνχε εξακολουθεί να είναι τραυματίας, ενώ ο Κώστας Καπετάνος αποτελεί εδώ και ένα μήνα ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό.

* Με πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αιτία, όπως αναφέρει η απόφαση, ήταν η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Λάρισα αλλά και το φραστικό επεισόδιο που είχε με άνθρωπο της διοίκησης της ΑΕΛ.

 

Σήμερα παίζουν

οι Νέοι, αύριο

οι Παίδες

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρωτάθλημα Κ-20 της Σούπερ Λιγκ με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται στις 12 το μεσημέρι στο ΕΑΚ την αντίστοιχη ομάδα το Παναθηναϊκού. O προπονητής, Αντώνης Μάνδαλος, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Αβδελάς, θεοδωρίδης, Βαλωτής, Ζενούνι, Ζέρης, Ζυγκερίδης, Κολημήτρας, Κολιαμήτρας, Κόμνος, Κοτζαθανάσης, Λέτσος, Μακανίκας, Μαρμαρινός, Νάκας, Ναουμίδης, Νικογιάννης, Ποζιόπουλος, Σφάκας, Τρίμμης, Τσίπη και Χολέβας. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γιαννόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Χρήστος Μαστροδήμος, με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Ματζανά και Παναγιώτη Οικονόμου, όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Γιάννης Κουζάκης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Αύριο Κυριακή στις 13.00 στο ΕΑΚ του Βόλου, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Λάρισα για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17 της Σούπερ Λιγκ. Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Κρητικός, με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Κουρσοβίτη και Χρήστο Τσιγγινέ, όλοι από την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Σωτήρης Κουσκουρίδας, επίσης από την ΕΠΣΘ.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το