Photo Gallery, Αθλητισμός

Για το γόητρο με Άρη ο Α.Σ. “Βόλος 2004”

 

Τον Άρη Θεσσαλονίκης υποδέχεται αύριο στις 16.00 στο ΕΑΚ ο Α.Σ. «Βόλος 2004» σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης ημέρας της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Για τις «ερυθρόλευκες» ο στόχος του πρωταθλήματος έχει χαθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστούν αδιάφορες. Εξάλλου, θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς από τον Άρη, που στον πρώτο γύρο τις είχε κερδίσει. Η προπονήτρια Σουζάνα Στανόγεβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της Πρασσά που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς, καθώς και της τερματοφύλακα Αναστασάκη που για προσωπικούς λόγους δεν θα ξαναπαίξει φέτος. 

Έτσι την εστία της βολιώτικης ομάδας θα υπερασπιστεί η νεαρή Νικολέτα Κανιάκα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και οι: Γουγούση, Πελεκούδα,  Μπαλαμούτη, Αναγνωστοπούλου, Δημητριάδη, Ζήγρα, Κλόντζα, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Τραΐκοβιτς, Παρασκευοπούλου, Οικονόμου, Γάτσιου, Γκαλ, Γιοβάνοβιτς και Αλεξοπούλου. 

Τον αυριανό αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Αριστοτέλης Τζοφώλης της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους κ.κ. Θεόδωρο Νταλούκα και Γιώργο Ράπτη της ίδιας Ένωσης. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το