Photo Gallery, Αθλητισμός

Για την τιμή των όπλων ΓΣΑ και Πύρασος

Σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής, που είναι και η προτελευταία. Οι ομάδες της Μαγνησίας δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, μια και έχουν χάσει τη μάχη της παραμονής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστούν αδιάφορες. Θα παίξουν για την …τιμή των όπλων, με τον Γ.Σ. Αλμυρού να είναι γηπεδούχος κόντρα στον Ταυρωπό και τον Πύρασο να ταξιδεύει στο Καρπενήσι για την αναμέτρηση με το Βελούχι. Τα παιχνίδια αρχίσουν στις 5 το απόγευμα. 

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

ΓΣΑ-Ταυρωπός

Για τον Γ.Σ. Αλμυρού ο σημερινός αγώνας με τον Ταυρωπό είναι ο τελευταίος στην έδρα του για φέτος. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν μία νίκη γοήτρου προκειμένου να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους τους, αλλά και επειδή θέλουν να τερματίσουν όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία, παρότι έχουν υποβιβαστεί.

Ασφαλώς και μπορούν να πάρουν το «τρίποντο» μια και ο Ταυρωπός είναι ομάδα στα μέτρα τους, όπως δήλωσε στη «Θ» και ο τεχνικός του Γυμναστικού Κώστας Σταματίου: «Θέλουμε να κλείσουμε τις εντός έδρας υποχρεώσεις μας με νίκη. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο στο ματς, καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν αποτελεί κάποιο φόβητρο».

Εκτός αποστολής θα μείνει και πάλι ο τραυματίας Αλ. Παναγιώτου, ενώ σε αυτή θα συμπεριληφθούν οι: Χαλάτσης, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος, Κατσιώτης, Δημητριάδης, Νικογιάννης, Ελευθερίου, Βαγγελάκος, Ι. Παναγιώτου, Καράτσαλος, Φαράντος, Κρανάς, Κακλιάς, Καψιώτης, Λέτσιος, Τσόγκας, Τσίπι και Βούλγαρης.

Το παιχνίδι του ΓΣΑ με τον Ταυρωπό θα διευθύνει ο κ. Χρήστος Αγγελούδης της ΕΠΣ Λάρισας με συνεργάτες τους κ.κ. Απόστολο Τσαπράζη και Παναγιώτη Οικονόμου της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Σεραφείμ Τσιούντσουρας από τη Φθιώτιδα.

 

Βελούχι-Πύρασος

Στο Καρπενήσι θα μεταβεί ο Πύρασος για να κοντράρει το Βελούχι σε ένα ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον μια και οι Αγχιαλίτες έχουν υποβιβαστεί, ενώ οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το «τρίποντο» για να μην τους ακολουθήσουν στην τοπική κατηγορία.

Πάντως, ο Πύρασος θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, όπως διαβεβαιώνει ο προπονητής του Νίκος Χατζηκυριακίδης: «Θα αγωνιστούμε με πολλές ελλείψεις, αλλά θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες μου είναι ισάξιοι, οπότε όποιοι και αν αγωνιστούν θα αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες. Μπορεί οι αντίπαλοι να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο διότι θέλουμε να αποδείξουμε ότι άδικα υποβιβαζόμαστε».

Οκτώ απουσίες μετρούν στον Πύρασο για το σημερινό ματς. Οι Τσάγγαρης και Πετρίδης είναι τιμωρημένοι και οι Αργύρης, Π. Κοντοβάς, Τανάγιας, Σπύρου τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής θα είναι και ο Αρσένος για οικογενειακούς λόγους. Αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Μπασδάνη λόγω τραυματισμού.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι σίγουρα οι: Γκιούρκης, Ι. Κοντοβάς, Μπούτλας, Λ. Γκάγκας, Χάνος, Κυριάκος, Κίτσος, Σπ. Γκάγκας, Βητόπουλος, Κόκκας, Ασλάνογλου, Ράπτης, Διαμάντης, Σατελιάν, καθώς και οι «πιτσιρικάδες» Σαματάς, Γιαννούχος και Κυριέρης που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου από την Άρτα και βοηθοί οι συντοπίτες του κ.κ. Στέφανος Παππάς και Ιωάννης Μπουντούρης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κοντονίκας από την Καρδίτσα.

Το πρόγραμμα

Tο πρόγραμμα της σημερινής 21ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις:

Πυργετός-Καμένα Βούρλα

Α.Ο. Καρδίτσας-Μουζάκι

Βελούχι-Πύρασος

Γ.Σ. Αλμυρού-Ταυρωπός

Ελασσόνα-Αναγέννηση Κ.

Αγρότης-Αμπελωνιακός

Η βαθμολογία

(20η αγωνιστική)

1. Ελασσόνα 39-17 46

2. Αναγέννηση Κ. 47-18 45

3. Αμπελωνιακός 33-7 44

4. Α.Ο. Καρδίτσας 32-14 44

5. Πυργετός 29-19 32

6. Αγρότης Λιαν. 21-17 31

7. Βελούχι 31-25 29

8. Πύρασος 20-27 18

9. Γ.Σ. Αλμυρού 9-23 15

10. Μουζάκι 19-39 15

11. Ταυρωπός 15-43 10

12. Καμ. Βούρλα 12-58 9

* Ο Πύρασος έχει ένα μηδενισμό και -2 βαθμούς.      

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το