Photo Gallery, Αθλητισμός

Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός

Αντιμετωπίζει αύριο την Καβάλα στο Στεφανοβίκειο για την Α’ Εθνική γυναικών

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Β.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα επαναρχίζουν αύριο Κυριακή τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα των γυναικών. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής κατηγορίας ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Καβάλα στον γήπεδο του Στεφανοβικείου (3 μ.μ.). Αρχικά το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο ΕΑΚ του Βόλου, αλλά άλλαξε ο τόπος διεξαγωγής του λόγω της απεργίας των υπαλλήλων στο Δήμο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τους πρώτους τους βαθμούς, αλλά και το πρώτο τους γκολ θα ψάξουν αύριο στο γήπεδο του Στεφανοβικείου ο Ολυμπιακός Βόλου με την Καβάλα. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με δύο ήττες και τέρματα 0-7 και 0-12 αντίστοιχα. Ως εκ τούτου θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός που είναι και τυπικά ο γηπεδούχος.

Οι «ερυθρόλευκες» θα στερηθούν της φυσικής τους έδρας λόγω της απεργίας των υπαλλήλων του Δήμου Βόλου. Έτσι, το ΕΑΚ θα είναι κλειστό και γι’ αυτό χθες έγινε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να βρεθεί γήπεδο και ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά αύριο. Τελικά το ματς θα γίνει στο Στεφανοβίκειο και φυσικά στον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι αυτό δεν θα στοιχήσει στην ομάδα.

Εξάλλου, το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, όπως επεσήμανε  στη «Θ» και ο προπονητής του Ολυμπιακού Θωμάς Μακρής: «Για μας είναι ένα παιχνίδι που από την αρχή είχαμε υπολογίσει να το πάρουμε. Η Καβάλα έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, αυτόν της παραμονής. Φυσικά δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά αν παίξουμε με αποφασιστικότητα και δύναμη πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε τη νίκη. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Αυτό πιστεύω ότι θα φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Βολιώτης τεχνικός δεν υπολογίζει για το αυριανό ματς στις υπηρεσίες της Ιωάννας Παρασκευοπούλου λόγω τραυματισμού. Στη διάθεσή του θα έχει τις: Άσπα Χατζηλαζάρου, Εβίτα Σταμοπούλου, Βάσω Κλόντζα, Βανέσα Αναστασοπούλου, Μαρία Σχουλή, Μάγδα Καλαμπούκα, Μαριάννα Τσιλιώνη, Φιλίτσα Σύρμου, Βάλια Λαβδογιάννη, Φανή Κορωναίου, Μαρία Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Θεοδωροπούλου, Ελένη Σπαΐνου, Κατερίνα Τσιρδάνη, Φωτεινή Οικονόμου, Χρυσούλα Γάτσιου, Μαρία-Ελένη Αλεξοπούλου, Έλενα Σχουλή.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Χρήστος Αγγελούλης της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς την κ. Σοφία Ντουρμά και την κ. Ελένη Χρηστίδη της ίδιας Ένωσης. 

Το αυριανό πρόγραμμα της 3ης ημέρας της Α’ Εθνική γυναικών είναι το εξής:

Γηπ. Τριανδρίας, 11.30, Άρης-Ατρόμητος

Γλυφάδας, 12.30, Γλυφάδα-ΠΑΟΚ

Σοχώρας, 15.00, Κρήσσες Ρεθ.-Εργοτέλης

Στεφανοβικείου, 15.00, Ολυμπιακός Β.-Καβάλα

Καρδίτσας, 15.00, Ελπίδες-Αμαζόνες Δρ.

*Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστούν τη διοίκηση του Διαγόρα για τη διευκόλυνση με την παραχώρηση του γηπέδου. Επίσης τα εστιατόρια «Εξωραϊστική» για την προσφορά στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναβλήθηκε ο αγώνας

του Μαγνησιακού

Η απεργία των υπαλλήλων του Δήμου Βόλου έφερε και την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο παιχνιδιού του Μαγνησιακού με τον Φιλυριακό Φλώρινας για την 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Ο αγώνας επρόκειτο να γίνει στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης που όμως θα παραμείνει κλειστό, ενώ με απόφαση της ΕΠΟ η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Τα άλλα ματς για τον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής θα πραγματοποιηθούν κανονικά αύριο. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Γηπ. Νέου Σκοπού, 15.00, Πανσερραϊκή-Πιερ. Μούσες

Καλαμαριάς, 15.00, Μέντεκας-Τρίκαλα 2011

Μαγνησιακός-Φιλυριακός (αναβλήθηκε για 18/11) 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το