Τοπικά

Βόλος: 23χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του!

ΣΥΛΛΗΨΗ

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία του Βόλου το περιστατικό της απόπειρας δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου,  Δημήτρη Σταθόπουλου, με δράστη τον 23χρονοι γιό του, φοιτητή, ο οποίος του επετέθη μετά από διαπληκτισμό και του επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με κουζινόμαχαιρο στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο του Βόλου, στην Αντωνοπούλου με Αλεξάνδρας, λίγο μετά τις 10 το πρωί. Ο 23 χρονος συμεήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς, ενώ ο 59χρονος δικηγόρος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτοπτών μαρτύρων, που πραγματικά προκαλούν ανατριχίλα, προηγήθηκε άγριο επεισόδιο μεταξύ πατέρα και γιού, που κατέληξε σε συμπλοκή στο διάδρομο, έξω από το γραφείο.

Για να τους χωρίσει παρενέβη γιατρός, από γειτονικό γραφείο,. Προς στιγμήν τα πράγματα ησύχασαν, αλλά λίγο μετά ο δικηγόρος άρχισε ένα καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Ο γιατρός επέστρεψε στο γραφείο του δικηγόρου όπου, σύμφωνα με την μαρτυρία του, είδε το νεαρό να κρατάει το μαχαίρι . Προσπάθησε να επέμβει όμως ο νεαρός του είπε να φύγει. Μετά από λίγο, ο δικηγόρος κατάφερε να κατέβει αιμόφυρτος τις σκάλες της πολυκατοικίας, ζητώντας βοήθεια και κρατώντας την κοιλιά του, όπου έφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, με την κατηγορίας της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το