Αθλητισμός

Βόλος εναντίον Λάρισας στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Οι «μονομαχίες» των ομάδων του Βόλου και της Λάρισας ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Ολυμπιακός Β. παίζει εκτός έδρας με τον Εθνικό, ενώ η Ανάληψη αντιμετωπίζει τη Νίκαια στο ΕΑΚ της πόλης ματς. Επίσης ο ΓΣ Αλμυρού υποδέχεται την Ένωση Ελασσόνας.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Εθνικός-Ολυμπιακός

Στη Λάρισα μεταβαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος σήμερα στις 18.00 αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Η ψυχολογία στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» είναι ανεβασμένη εξαιτίας δύο γεγονότων. Από τη μια μεριά επειδή το περασμένο Σάββατο επικράτησαν 57-45 της ΕΑΛ μετά από δύο σερί ήττες, ενώ από την άλλη πλέον υπάρχει νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη. Μετά την τελευταία εξέλιξη οι καλαθοσφαιριστές σίγουρα μπορούν να αισθάνονται πιο ασφαλείς για το μέλλον, αν και στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τις εκλογές, υπήρχαν ήδη άνθρωποι που ενδιαφέρονταν για το τμήμα.

Στον αγωνιστικό τομέα μοναδικός απών θα είναι ο Κώστας Σερμέτης, που ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος. Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Λευτέρη Κατσαλή είναι οι: Γιάννης Αποστόλου, Δημήτρης Μαριτσούδης Δήμος Παπαδήμας, Νίκος Παραλίκης, Χρήστος Κρικώνης, Δημήτρης Καραθάνος, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Κώστας Παπαγιάννης, Δημήτρης Καρακώστας, Νίκος Μαυροφώτης, Γιώργος Κοψιαλής.

 

Ανάληψη-Νίκαια

«Βουνό» τα αγωνιστικά προβλήματα στην Ανάληψη, τα οποία την ταλανίζουν εδώ και αρκετό καιρό. Θα λείψει ο Ταξιάρχης Μαλαματίνης για επαγγελματικούς λόγους, ενώ αμφίβολοι θεωρούνται ο Βαγγέλης Τσακιρόπουλος (έχει ενοχλήσεις στη μέση) και ο Θεόδωρος Ίλτσογλου (προσβλήθηκε από ίωση). Επίσης από διάστρεμμα ταλαιπωρείται ο Γιώργος Ίλτσογλου, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και αναμένεται να παίξει κανονικά.

Τα παραπάνω είναι λογικό να απασχολούν τον Βασίλη Καραΐσκο, ο οποίος πασχίζει να βρει λύσεις για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Νίκαια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου και θα αρχίσει στις 5.30 το απόγευμα.

Η σύνθεση της Ανάληψης: Βασίλης Γιωτόπουλος, Γιάννης Μπακρατσάς, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Γιώργος Ίλτσογλου, Δανιήλ Σπανός, Αντώνης Μητρουλάς, Βαγγέλης Τσακιρόπουλος, Ανδρέας Νικολαΐδης, Στέλιος Τσαβές, Γιάννης Βαΐτσης, Δημήτρης Κανελλής, Νίκος Στάμος.

 

Αλμυρός-Ελασσόνα

Να επανέλθει στις επιτυχίες επιδιώκει ο ΓΣΑ ο οποίος σήμερα στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού υποδέχεται την Ένωση Ελασσόνα. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, μια και ο αντίπαλος είναι μαζί με τους Τιτάνες Παλαμά οι μόνοι αήττητοι μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα η λίστα τραυματιών είναι …γεμάτη για τους Αλμυριώτες. Πιο συγκεκριμένα σίγουρα θα απουσιάσει ο Γιώργος Κουρκούμπας, ο οποίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Από κει και πέρα ο Κώστας Αλεξίου υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον ΑΣ Καρδίτσας, ο Φίλιππος Μαρδέλης έχει ενοχλήσεις στον μηνίσκο και ο Αλέξης Παλάντζας είναι τραυματίας στο γόνατο, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει στην Καρδίτσα πάνω από τρία λεπτά. Όλοι τους θα χρειαστούν να «σφίξουν τα δόντια» για να παίξουν σήμερα κόντρα στην Ελασσόνα, ενώ σίγουρα το «παρών» θα δώσει ο Νίκος Κοσμάς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Επίσης κανονικά θα παίξει ο Σοφοκλής Κόττας, που το περασμένο Σάββατο δεν ενίσχυσε τον Γυμναστικό για επαγγελματικούς λόγους.

Οι παίκτες στους οποίους θα βασιστεί η τεχνική ηγεσία του ΓΣΑ είναι οι: Κώστας Αλεξίου, Γιώργος Βιλιώτης, Τάσος Σπύρας, Αλέξης Παλάντζας, Γιάννης Ξύδης, Νίκος Λωρίτης, Νίκος Κοσμάς, Γιώργος Καραφέρας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Μαρδέλης, Ηλίας Μπαλαμούτης, Βασίλης Θέος, Σοφοκλής Κόττας.

* Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της ΕΣΚΑΘ έχουν ως εξής:

 

Σάββατο 26/11

Α1 ΕΣΚΑΘ

ΕΑΚ Βόλου, ώρα 17.30, Ανάληψη-Νίκαια, διαιτητές: Καλούτσας, Γερακίνης.

Κλ. Παλαμά, ώρα 17.30, Τιτάνες-Α.Σ. Καρδίτσας, διαιτητές: Παγώνης, Κυριακάκης

Κλ. Αγίου Θωμά, ώρα 18.00, Εθνικός Λ.-Ολυμπιακός Β., διαιτητές: Φακίτσας, Καλογερόπουλος.

ΕΑΚ Λάρισας, ώρα 18.00, ΕΑΛ-Ίκαροι, διαιτητές: Βογιατζής, Παπαδημητρίου Κ.

Κλ. Αλμυρού, ώρα 18.00, Γ.Σ. Αλμυρού-Ελασσόνα, διαιτητές: Νικολούλης, Δότα.

Α2 ΕΣΚΑΘ

Κλ. Αγίου Θωμά, ώρα 16.00, Κεραυνός-Ν. Αθλητές Νίκης, διαιτητές: Καρακώστας, Κυριακάκης Ν.

Κλ. Φαρσάλων, ώρα 17.30, Γ.Σ. Φαρσάλων-Α.Ο. Σουφλαρίων, διαιτητές: Πανταζής, Πολύζος.

ΕΑΚ Βόλου, ώρα 19.30, Περραιβός-Ερμής Αγιάς, διαιτητές: Παριανόπουλος, Τσοκώλης.

Κλ. Αγίου Θωμά, ώρα 20.00, Σπάρτακος-Άνω Λεχώνια, διαιτητές: Φακίτσας, Καλογερόπουλος

Β’ ΕΣΚΑΘ

«Β. Παρασκευόπουλος», ώρα 18.00, BC Volos-Ακαδ. Γ.Σ. Βόλου, διαιτητές: Τσουμαχίδης, Γιώτσα.

 

Κυριακή 27/11

Α1 ΕΣΚΑΘ

Κλ. Καλαμπάκας, ώρα 18.00, Καλαμπάκα-Ολύμπια, διαιτητές: Νικολούλης, Τζαφλέρης.

Α2 ΕΣΚΑΘ

Γηπ. Σκιάθου, ώρα 12.30, Γ.Σ. Σκιάθου-Φοίβος, διαιτητές: Αγορογιάννης, Πιτσίλκας Β.

Β’ ΕΣΚΑΘ

Κλ. Ν. Ιωνίας, ώρα 11.00,  Άδμητος Βελ.-ΑΕΒ Διμηνίου, διαιτητές: Παπαδημητρίου Δ., Πέτσης.

Γηπ. Αρμενίου, ώρα 17.00, ΑΣΔ Αρμενίου-Κένταυρος Ζαγ., διαιτητές: Μαριτσούδης, Κέτουλας.

ΕΑΚ Βόλου, ώρα 14.00, Ιωλκία-Ίωνας, διαιτητές: Δεσλής, Μπουγλός.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το