Photo Gallery, Αθλητισμός

Βρήκε τον καλό της εαυτό η Νίκη

ΣΚΟΥΦΑΛΗΣ

Την κατάλληλη στιγμή η Νίκη βρήκε τον καλό της αγωνιστικό εαυτό και δικαιολογημένα στις τάξεις της επικρατεί αισιοδοξία όσον αφορά την κατάληξη που θα έχει η φετινή της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Football League. Φυσικά το μυαλό όλων στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο βρίσκεται στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό. Σε απολογία κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τον Μανώλη Σκούφαλη που κινδυνεύει με τιμωρία μίας ή δύο αγωνιστικών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Το πρωτάθλημα της Football League σε κρίσιμο σημείο όσον αφορά τη μάχη της ανόδου στα «μεγάλα σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η Νίκη παρουσιάζεται έτοιμη για το …άλμα στην κορυφαία κατηγορία. Αυτό δείχνουν οι τελευταίες τις επιτυχίες και κυρίως οι εμφανίσεις της.

Με την έλευση του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην ομάδα, αυτή μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο. Έτσι, στα τέσσερα ματς με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο της μετά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε 2-0 του Βύζαντα εντός έδρας και με το ίδιο σκορ του Φωκικού στην Άμφισσα. Ακολούθησαν η ισοπαλία 1-1 με τη Λάρισα στο AEL FC Arena, αφού δέχθηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό και η επιτυχία επί της Καλλιθέας στο Πανθεσσαλικό στάδιο με 3-1.

Τα παραπάνω αποτελέσματα έφεραν ξανά τη Νίκη μέσα στην πρώτη επτάδα του βαθμολογικού πίνακα και μαζί την αισιοδοξία για τη συνέχεια. Μάλιστα αν η ομάδα καταφέρει να μείνει «όρθια» και το Σάββατο στις Σέρρες κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό και με το υπόλοιπο πρόγραμμα να θεωρείται ευνοϊκό, τότε ως στόχος μπορεί να τεθεί ακόμη και η απ’ ευθείας άνοδος στη Σούπερ Λιγκ και όχι μέσω των πλέι οφ. 

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς (που θα είναι τηλεοπτικό, ενώ θα αρχίσει στις 4.30 μ.μ.) θα ξεκινήσει σήμερα μια και χθες οι «κυανόλευκοι» είχαν ρεπό. Έτσι, τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούν εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας.

 

Κίνδυνος τιμωρίας

για Σκούφαλη

Κίνδυνο τιμωρίας μίας ή δύο αγωνιστικών αντιμετωπίζει ο Μανώλης Σκούφαλης, που κλήθηκε σε απολογία για αύριο Πέμπτη στις 10.30 π.μ. από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2 με την κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος, λόγω των όσων του καταλόγισε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τη Λάρισα ο διαιτητής κ. Κορδολαίμης.

Φυσικά σε απολογία κλήθηκαν και η ΠΑΕ ΑΕΛ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας της Λάρισας στο ίδιο ματς, όπως και ο παράγοντας των «βυσσινί» Δ. Τσακμακίδης για τη δική του συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση της Football League-Football League 2 έχει ως εξής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League-Football League 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  04/04/2013 και ώρα 10.30 την ΠΑΕ Λάρισα και τον Δ. Τσακμακίδη (εκπρόσωπος) για παράβαση των άρθρων 1, 2,  3, 4,  5, 6, 8, 10, 11, 12,  13, 14, 15, 16, 25, 30  και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ Λάρισα-ΠΑΕ  Νίκη Βόλου 27-03-2013).
Επίσης τον ποδοσφαιριστή Ε. Σκούφαλη  για παράβαση των άρθρων 1, 2,  3, 4,  5, 6, 8, 10, 11,  13, 14, 15, 16, 25, 30  και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα. Κοινοποίηση- κλήση: ΠΑΕ Νίκη Βόλου (ΠΑΕ Λάρισα-ΠΑΕ Νίκη Βόλου 27-03-2013)».

Εκδρομή στις Σέρρες

από τους οργανωμένους

Κοντά στη Νίκη και στις Σέρρες θα βρίσκονται οι φίλαθλοι της Νίκης. Οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης», Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, Blue Angels και η λέσχη γυναικών Blue Diamonds διοργανώνουν εκδρομές και καλούν τους φίλους του ιστορικού συλλόγου να δώσουν δυναμικό «παρών» το ερχόμενο Σάββατο στις Σέρρες. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία των παραπάνω συνδέσμων ή στο τηλέφωνο 2421302530 για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το