Κατηγορίες: Τοπικά

Βρέθηκε πνιγμένος στις Νηες

Οδυνηρό ήταν το τέλος της αναζήτησης 78χρονου από τη Σούρπη, στις Νηες. Ο ηλικιωμένος άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα, σε μικρό σχετικά βάθος. Εντοπίστηκε σήμερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, από δύτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην έρευνα αναζήτησής του. Από τα πρώτα στοιχεία, οι λιμενικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι ο 78χρονος αυτοκτόνησε.

Ο 78χρονος είχε αναχωρήσει από το σπίτι του, στη Σούρπη, με το αυτοκίνητό του και έως αργά το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχε επιστρέψει, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους του. Ο γιος του ενημέρωσε για την εξαφάνιση το Λιμεναρχείο και στις 5 προχθές το απόγευμα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του. Και μάλιστα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου βρέθηκε σταθμευμένο και κλειδωμένο στην παραλία, στις Νηες, ελάχιστα μέτρα από την ακτή και σε δύσβατο σημείο. Τα κλειδιά ήταν κάτω από το καπό, που είχε ανασηκωθεί λίγο. Το όλο σκηνικό έδινε μία πρώτη ένδειξη για το τι ενδεχομένως θα επακολουθούσε. Έως αργά τη νύχτα της Παρασκευής, τόσο από θάλασσας, όσο και από τη στεριά, αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί και εθελοντές, αναζητούσαν τον ηλικιωμένο. Η έρευνα από τη θάλασσα διακόπηκε γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, ενώ από τη στεριά συνεχίστηκε έως και τα μεσάνυχτα. Οι καιρικές συνθήκες, το απόλυτο σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των διασωστών.

Η έρευνα συνεχίστηκεσήμερα το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας. Λίγο μετά τις 11, ο άντρας βρέθηκε μέσα στη θάλασσα, από δύτες, σε βάθος τεσσάρων περίπου μέτρων και σε μικρή σχετικά απόσταση από το σημείο όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Φορούσε τα ρούχα του και στη μέση του είχε δέσει μία πέτρα με σχοινί. Αυτό επιβεβαίωσε τους φόβους που είχαν εκφραστεί ότι η εξαφάνιση του 78χρονου ίσως οδηγούσε στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες και με όσα φέρεται να είχε ενημερωθεί το Λιμεναρχείο, ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, που συνδέονται με την απέλπιδα πράξη του. Οι εθελοντές δύτες, χθες το πρωί, ανέσυραν το άψυχο σώμα του στην ακτή, ενώ ακολούθησε μία άλλη επιχείρηση – στη στεριά – για να μεταφερθεί αρχικά στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Βόλου.

Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου, ωστόσο ο φάκελος της υπόθεσης φαίνεται να κλείνει με την ένδειξη αυτοκτονία.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αναβιώνει το έθιμο “Βαρέλι τροχονόμου” στον Βόλο

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και ο αναπληρωτής διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόλου προσκαλούν…

27 Δεκεμβρίου 2023

14χρονος σκότωσε την 23χρονη αδελφή του για τα δώρα – Στη συνέχεια τον πυροβόλησε ο 15χρονος αδελφός του

Μια αδιανόητη τραγωδία με θύμα μια 23χρονη η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά του…

27 Δεκεμβρίου 2023

Σοβαρό τροχαίο στην Κίσσαμο – Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκαν δύο οχήματα που συγκρούστηκαν μετωπικά τα ξημερώματα της Τετάρτης στην…

27 Δεκεμβρίου 2023

Το Ισραήλ πολλαπλασιάζει τα πλήγματα στη Γάζα – «Τρομοκράτες σας βλέπουμε, ερχόμαστε» λέει ο Νετανιάχου

Ο ισραηλινός στρατός πολλαπλασιάζει σήμερα τα πλήγματά του στη Λωρίδα της Γάζας, στο πλαίσιο του…

27 Δεκεμβρίου 2023

Αργίες 2024: Δείτε αναλυτικά ποιες είναι

Την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξει το έτος και θα βρισκόμαστε πλέον στο 2024. Φέτος, 25η…

27 Δεκεμβρίου 2023

Φρίκη στη Βραζιλία: Έκοψε με ξυράφι το μόριο του συζύγου της – Το πέταξε στην τουαλέτα αφού το φωτογράφησε

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία έκοψε το μόριο του συζύγου της και το πέταξε στην…

27 Δεκεμβρίου 2023