Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι 63χρονος

Άλλος ένας μοναχικός άνθρωπος βρέθηκε νεκρός

Άλλη μια περίπτωση μοναχικού ανθρώπου που βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη. Αυτή τη φορά επρόκειτο για έναν 63χρονο, το Δ.Μ., κάτοικο Βόλου, στην οδό Καρβούνη, στο κέντρο της πόλης. Έμενε μόνος του, αλλά τις τελευταίες ημέρες οι γείτονές του δεν τον είχαν δει. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, καθώς από το σπίτι του, μια μονοκατοικία, αναδιδόταν έντονη δυσοσμία…

Εκτός της Αστυνομίας, στη μονοκατοικία έσπευσε, χθες στις 12 το μεσημέρι, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρεις άνδρες και παρουσία εισαγγελέα οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα. Το τι αντίκρισαν δεν περιγράφεται. Ο 63χρονος πρέπει να είχε αφήσει την τελευταία του πνοή εδώ και τρεις ημέρες τουλάχιστον.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, που διενεργεί και την προανάκριση.

Χάθηκε 62χρονος

Έναν 62χρονο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ψάχνουν από το πρωί του Σαββάτου κάτοικοι του Ξουριχτίου, πυροσβέστες, αστυνομικοί, μέλη της Ομάδας Διάσωσης, άλλοι εθελοντές και άνδρες της ΕΜΑΚ. Ωστόσο, μέχρι χθες το βράδυ ο 62χρονος Ν. Μ. δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Χάθηκε ξημερώματα Σαββάτου, ενώ η δήλωση της εξαφάνισής του έγινε στις 10 το πρωί προχθές στην Αστυνομία.

Μετά από πληροφορία ότι εθεάθη κάποιος που του έμοιαζε, σε κοντινό δάσος, οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο σημείο, από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με σκύλο, πυροσβέστες, Αστυνομία και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 62χρονος, που ζει μόνος στο Ξουρίχτι, έχει δύο αδέλφια και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Έξι συλλήψεις στο αεροδρόμιο

Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στον Κρατικό Αερολιμένα Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, έξι αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 27 και 31 ετών, ένας 26χρονος υπήκοος Γκάνας, ένας 37χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, ένας 34χρονος υπήκοος Λιβερίας και ένας 27χρονος υπήκοος Νιγηρίας. Ειδικότερα, οι έξι συλληφθέντες επιχείρησαν την έξοδό τους από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου. Κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, οι συλληφθέντες κατείχαν κι έκαναν χρήση των εξής πλαστών εγγράφων:

Οι δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 27 και 31 ετών, κατείχαν και επέδειξαν πλαστές ταυτότητες Αρχών Ρουμανίας αντίστοιχα. Ο 26χρονος υπήκοος Γκάνας και ο 37χρονος υπήκοος Παλαιστίνης κατείχαν και επέδειξαν ταυτότητες Βέλγικων Αρχών άλλου ατόμου αντίστοιχα. Ο 34χρονος υπήκοος Λιβερίας και ο 27χρονος υπήκοος Νιγηρίας κατείχαν και επέδειξαν πλαστές κάρτες ταχυδρομείου Σουηδίας, οι οποίες δεν υφίσταται ως ταξιδιωτικά έγγραφα. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Σοβαρός τραυματισμός οδηγού δικύκλου

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στο 9ο χλμ Λάρισας-Καρδίτσας, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τού οδηγού τού δικύκλου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 22χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή τού συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 2,2 γραμμαρίων, ένα τσιγαρόχαρτο με μείγμα καπνού – κάνναβης βάρους 0,8 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Εξάλλου συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 41, 25, 21, 25 και ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 2,9 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας. Τέλος συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 33χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην κατοχή τού συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία και μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,7 γραμμαρίων.

Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθη τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 33χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Ειδικότερα, εισήλθε σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα, όπου αφαίρεσε προϊόντα μικρής χρηματικής αξίας, τα οποία είχε αποκρύψει σε σακούλες πλην όμως κατά την έξοδό του από το κατάστημα έγινε αντιληπτός από τη διευθύντρια του καταστήματος και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Εξάλλου συνελήφθη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 35χρονος ημεδαπός για κλοπή. Ειδικότερα, μετέβη σε κατάστημα παντοπωλείο, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και προσποιούμενος τον πελάτη, αφαίρεσε δεκατέσσερα πακέτα τσιγάρων μικρής χρηματικής αξίας. Στη συνέχεια, μετέβη σε περίπτερο ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής στα Τρίκαλα και με την ίδια ως άνω μέθοδο, αφαίρεσε έξι  πακέτα τσιγάρων, μικρής χρηματικής αξίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το