Πολιτική

Βενιζέλος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, ψηφίζουμε τα μέτρα

 

Διαφορετική στάση από αυτή της ΔΗΜΑΡ προτίθεται να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Ευ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «είπαμε ότι στηρίζουμε κυβέρνηση τετραετίας για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και αυτό θα κάνουμε».

Στη διάρκεια σύσκεψης που είχε με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος έλαβε την παραπάνω απόφαση, την οποία αναμένεται να κοινοποιήσει στην έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την Τρίτη.

Βασικό επιχείρημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι η θέση ότι το κόμμα έχει θέση «εγγυητή της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική».

Πηγές της Ιπποκράτους υποστηρίζουν ότι ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να επιτευχθούν οι μέγιστες δυνατές βελτιώσεις πριν την οριστικοποίηση των μέτρων.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι “το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη δική του στάση από τη στάση της ΔΗΜΑΡ, που βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων”.

ΠΗΓΗ: Nooz.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το