Αθλητισμός

Βαριά ήττα για τη Νίκη, ελπίζει ο Ηρακλής!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αν και άργησε, ο Ηρακλής ξύπνησε, επικράτησε της Νίκης με το εμφατικό 4-0 και ελπίζει σε τιμωρία του Παναιτωλικού για να είναι αυτός που θα πάρει την άνοδο

Ο Ηρακλής δεν μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες τους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πολύ γρήγορος ρυθμός στην αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά, ο γηραιός κατάφερε και χτύπησε στην κόντρα, με τον Κιρόφσκι να ανοίγει το σκορ στο 35′ μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Σιατραβάνη. Και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι με σουτ του Παληγεώργου κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να πάνε έτσι στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Η εικόνα στην επανάληψη δεν άλλαξε, καθώς οι δύο ομάδες δεν είχαν κίνητρο να πιέσουν ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν ξανά, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιρόφσκι, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη έκταση στην νίκη τους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αλεξίου στις καθυστερήσεις με πολύ όμορφο σουτ, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο του Γηραιού. Με την νίκη αυτή και σε συνδυασμό με το «διπλό» του Παναιτωλικού μπορούν να ελπίζουν σε άνοδο.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα από το Αγρίνιο με αφαίρεση τουλάχιστον 5 βαθμών. Αυτό βέβαια δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά μέχρι να βγει η απόφαση, ο Ηρακλής μπορεί να ελπίζει!

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, X. Παληγεώργος, Κραγιόπουλος, Φερνάντεζ, Βουτσιάς (63′ Γεωργίου), Γ. Παληγεώργος (61′ Τροίρης), Σιατραβάνης, Σαράφογλου, Κιρόφσκι (68′ Αλεξίου), Θόρια.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Καρακούτσης, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Πιτταράς, Πορτουλίδης, Τζιώρας (46′ Παπαδόπουλος), Λαλίν, Κυριάκος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον (46′ Φλίγκος).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το