Αθλητισμός

Βίντεο δημοσιοποίησε ο ΠΑΟ

Για τα όσα συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό

Έντεκα φάσεις που καταδεικνύουν την αντιμετώπιση που είχε από το διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό περιέχει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτό είναι μόνο ένα από τα επτά συνολικά τα οποία οι «πράσινοι» έχουν στείλει σε FIFA και UEFA, με στόχο να δείξουν τι πραγματικά αντιμετώπισαν εντός και… πέριξ του αγωνιστικού χώρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να απαντήσουν σε εκείνα που βγήκαν από τους «ερυθρόλευκους».
Στο βίντεο, που έχει διάρκεια 5 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα, υπάρχουν έντεκα φάσεις του ντέρμπι, τις οποίες οι «πράσινοι» προβάλλουν, θέλοντας να καταδείξουν τα… «εχθρικά» σφυρίγματα του Δημήτρη Καλόπουλου από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Το «τριφύλλι» – πέρα από κραυγαλέες φάσεις – όπως το γκολ του Κατσουράνη που δεν μέτρησε, στέκονται ιδιαίτερα και σε άλλες στις οποίες ο διαιτητής επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι και δεν τιμώρησε με κάρτα τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν ανησυχούν

στον Ολυμπιακό

Στο μεταξύ, τα χαμόγελα των υπευθύνων της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκάλεσε το βίντεο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο ισχυρίζεται ότι αποδεικνύει πως αδικήθηκε στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκη».
«Τις τελευταίες 15 ημέρες ήμασταν αρκετά πιεσμένοι με όσα είχαν ακολουθήσει του ντέρμπι. Σήμερα όμως μας δόθηκε η ευκαιρία για να ευθυμήσουμε με το βίντεο που έδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη δημοσιότητα», ήταν λόγια ανθρώπου της διοίκησης.
«Φανταζόμαστε πως δεν ευθυμήσαμε μόνο εμείς, αλλά και στην ΟΥΕΦΑ εάν το είδαν. Πιστεύουμε ότι θα έχει καταλήξει σε κάποιο καλάθι αχρήστων, αφού γελάσανε»…
Στον Πειραιά θεωρούν ότι δεν έχουν να ανησυχούν σε τίποτα από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.
* Βάσει του εσωτερικού κανονισμού που έχει υπογραφεί από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν, οι Τοροσίδης, Ριέρα και Μιραλάς απολογήθηκαν εγγράφως στη διοίκηση για τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν στα τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».
Η απόφαση της διοίκησης αναμένεται -πιθανότατα- την Τρίτη. Εκτιμάται ότι πρόκειται να υπάρξει ένα πρόστιμο και στους τρεις παίκτες για τις αποβολές τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το