Κατηγορίες: Αθλητισμός

Α. Πάτσης: Θέλω τη Νίκη πρωταγωνίστρια

Τους φετινούς στόχους και τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα που «χτίζεται» φέτος προσπάθησε να περάσει στους ποδοσφαιριστές της Νίκης ο Ανδρέας Πάτσης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τους τόνισε ότι θέλει τη Νίκη σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία της. Φιλικό με τη Βέροια θα δώσουν οι «κυανόλευκοι» το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Πάτση και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης. Βασικός σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν να γνωρίσουν από κοντά οι παίκτες τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και να υπάρχει σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Παράλληλα ο κ. Πάτσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ανέλυσε τους στόχους της φετινής ομάδας. Προσπάθησε να τους περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να τα δώσουν όλα, προκειμένου να κάνουν τη Νίκη πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς εκεί την ονειρεύονται τόσο ο ίδιος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όσο και οι φίλαθλοί της. Επίσης επισήμανε ότι επιθυμία του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει τη νοοτροπία του νικητή, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να επισημάνουν τυχόν παραλείψεις στο έργο της διοίκησης όσον αφορά τη διευκόλυνση της δουλειάς τους.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες υπογράμμισαν ότι η προετοιμασία διεξάγεται σε ιδανικές συνθήκες. Ταυτόχρονα υποσχέθηκαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γα να ξαναφέρουν τη Νίκη ψηλά μετά από αρκετά χρόνια δίνοντας χαρά τον κόσμο που αγαπά με πάθος την ομάδα.

 

Φιλικό με τη Βέροια

το ερχόμενο Σάββατο

Δυστυχώς για τη Νίκη δεν κατέστη δυνατό να βρει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι, με συνέπεια χθες να μην υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα για τους ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να κλείσει ένα πολύ δυνατό φιλικό για το επόμενο Σάββατο. Τότε η βολιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Βέροια στο Πανθεσσαλικό (18.00), καθώς υπάρχει διακοπή στη Σούπερ Λιγκ εξαιτίας των υποχρεώσεων της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Πάντως υπενθυμίζεται ότι επόμενο φιλικό για τη Νίκη θα είναι αυτό με τον Τύρναβο εκτός έδρας μεθαύριο Τετάρτη.

 

Στη «Δίκη» ο Πάτσης

Σε νέες αποκαλύψεις για τη διαιτησία και τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο υπόσχεται να κάνει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Η εκπομπή αρχίζει στις 23.00 και ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος θα μιλήσει όχι μόνο ως πρόεδρος της βολιώτικης ομάδας, αλλά και ως νομικός. Μαζί του στο πάνελ θα βρίσκονται ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Αμοιρίδης, ο πρώην αθλητικός δικαστής Νίκος Μίνης, ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σωτήρης Βοργιάς.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.00-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 10η Σεπτεμβρίου, αφού πήρε η διάθεση πήρε παράταση μετά από απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Νίκη. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

Επίσης από την ΠΑΕ επισημαίνονται τα κάτωθι:

1.Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος.

2.Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

3.Για την έκδοση φοιτητικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.

4.Για την έκδοση στρατιωτικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση της στρατιωτικής ταυτότητας.

5.Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας για ανέργους, απαιτείται η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας.

6.Τα εισιτήρια διαρκείας για συνταξιούχους αφορούν στις ηλικίες 65 και άνω (γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/1947 και έπειτα), και για την έκδοσή τους απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

7.Δικαίωμα έκδοσης μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/1994 έως την 31/8/2000. Για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας.

8.Η έκπτωση -50% στο παιδικό εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου και για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Δικαίωμα έκδοσης παιδικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/2000 κι έπειτα. Για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα.

9.Η έκπτωση -30% στο γυναικείο εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου, και για την έκδοσή του απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα.

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στη σκάλα του σχολείου του

Γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο κουτί στις σκάλες του Λυκείου Δεμενίκων ακούμπησε…

28 Μαρτίου 2024

«Παραμύθια για παιδήλικες» από τη Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη

  Οι Εκδόσεις Κοντύλι και η συγγραφέας Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη προσκαλούν, μικρούς και μεγάλους, τη Δευτέρα…

28 Μαρτίου 2024

Mε επιτυχία το οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων στην Σκιάθο

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό κλασσικών αυτοκινήτων που διοργάνωσε ο Δήμος Σκιάθου σε συνεργασία με…

28 Μαρτίου 2024

«Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι» της Μάρως Θεοδωράκη στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινουπόλεως, ο Δήμος Αλμυρού και οι εκδόσεις Μίνωας προσκαλούν στην εκδήλωση…

28 Μαρτίου 2024

Βιωματική επιμορφωτική ημερίδα για την ευαισθητοποίηση στον αυτισμό με την τεχνολογία της Εικονικής Πραγματικότητας (Virtual Reality)

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τον…

28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση – συζήτηση με αφορμή το βιβλίο «Σιλουέτες ζωής» – Αναζήτηση διεξόδου στις δυσκολίες της ζωής

  Συνάντηση για συζήτηση με αφορμή το νέο βιβλίο «Σιλουέτες ζωής» της Άρτεμης Χατζηγεωργίου -…

28 Μαρτίου 2024