Photo Gallery

Α. Πάτσης: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό Β.

 

Το ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Πάτσης σε δηλώσεις του χθες στον Sport-Fm 89,5. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη εξέφρασε την αντίθεσή του μόνο για τη μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την αναδιάρθρωση χαρακτηρίζοντάς την παράνομη. Μάλιστα υποστήριξε ότι θα ήθελε να γίνει και ένα φιλικό μεταξύ των δύο βολιώτικων ομάδων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Στην εκπομπή του Sport-Fm «Αθλητισμός χωρίς όρια» φιλοξενήθηκε χθες ο Ανδρέας Πάτσης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη εμφανίστηκε υπέρ της συμμετοχής του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League, αλλά αυτό να γίνει με νόμιμο τρόπο ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μπλοκαριστεί το πρωτάθλημα, όπως υποστήριξε ο ίδιος. Μεταξύ άλλων ο κ. Πάτσης μίλησε για τα εξής θέματα:

Για την ανάμιξή του με το ποδόσφαιρο: «Αυτό που πρεσβεύω είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με το τωρινό ποδόσφαιρο. Είναι λυπηρό να βλέπουμε σε αγώνες Σούπερ Λιγκ άδειες κερκίδες. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πολλά και θα αργήσουν να λυθούν. Μερικές ομάδες είναι κρατικοδίαιτες. Αντίθετα εγώ δεν φιλοδοξώ να ζήσω από το ποδόσφαιρο».

Για τη στάση του στη μομφή της Παναχαϊκής: «Δεν μπορώ να καταλάβω τη συγκεκριμένη ενέργεια του Αλέξη Κούγια. Από τη μια καταθέτει μομφή κατά του Καλογιάννη και από την άλλη τον ψηφίζει για πρόεδρο της Football League. Δηλαδή δεν είμαι με το σύστημα όποτε με βολεύει; Γι’ αυτό και την καταψήφισα».

Για την υποψηφιότητά τους στις εκλογές της Ένωσης: «Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή. Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε σημείο μηδέν. Τώρα που υπάρχουν πολλές καλές ομάδες είναι ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι καλό, να αναζητήσουμε περισσότερους πόρους προσφέροντας ένα καλύτερο προϊόν. Δεν πρέπει οι ομάδες να είναι κρατικοδίαιτες».

Για την αναδιάρθρωση: «Υπάρχει νομικό πρόβλημα στην αναδιάρθρωση. Έπρεπε να δώσει λύση η ΕΠΟ. Να φέρει ένα έγγραφο που να έγραφε ότι αποφασίζει την αναδιάρθρωση παραθέτοντας το νομικό πλαίσιο που να δικαιολογεί τη συγκεκριμένη απόφαση κι όχι να στέλνει ένα ευχολόγιο. Αν είναι απόφαση της ΕΠΟ, τότε γιατί είναι υπό αίρεση; Για να γίνει το «4-2» θα πρέπει να ικανοποιηθούν συγκεκριμένα αιτήματα της Σούπερ Λιγκ. Αιτήματα έχει και η Football League, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει αποδεκτά. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να συγχέουμε τα οικονομικά αιτήματα με τις τρεις ομάδες. Μου πρότειναν να πάω στον υπουργό αλλά δεν πήγα γιατί δεν είμαι επαίτης. Δεν έπρεπε η αναδιάρθρωση να γίνει με οικονομικό αλισβερίσι. Είναι διαφορετικά πράγματα. Απορία μού προκαλεί γιατί όλα αυτά δεν είχαν γίνει από τον Αύγουστο, ώστε όλα να ήταν έτοιμα για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για την ένταξη της Football League στο «Στοίχημα»: «Διαφωνώ κάθετα με αυτό και δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη. Είμαι πολεμιστής».

Για τον Ολυμπιακό Β.: «Αφού η ΕΕΑ δικαίωσε τον Ολυμπιακό Βόλου θα έπρεπε να πάει τον Ιούνιο στην ΕΠΟ και να ζητήσει την επανένταξή του στη Σούπερ Λιγκ. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα αν παίξει στην ίδια κατηγορία με τη Νίκη θα υπάρχει μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Ωστόσο είμαι αρνητικός στη μεθοδολογία η οποία ακολουθείται. Αυτή τη στιγμή «ματώνουμε» οικονομικά και είναι λογικό να είμαι ενάντια σε ό,τι τινάζει στον αέρα το πρωτάθλημα ή το πάει πίσω. Επιθυμία μου είναι να γίνει ομαλά το πρωτάθλημα κι όχι με τα λεφτά του υπουργού. Θέλω να είμαι εντάξει με τη συνείδηση και τις ιδέες μου».

Για το αν σκέφτεται πιθανό φιλικό της Νίκης με τον Ολυμπιακό Β.: «Αν βρεθεί ημερομηνία που βολεύει και τις δυο ομάδες ασφαλώς και θέλω να γίνει αυτό το φιλικό. Δεν δημιουργώ εχθρούς. Με τον Ολυμπιακό είμαστε αντίπαλοι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα έχουμε ήδη μιλήσει για το θέμα του Πανθεσσαλικού, με το οποίο δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα».

 

Δεν έγινε άλλη

μεταγραφή

Τελικά η έκπληξη της τελευταίας στιγμής δεν έγινε. Η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι και η Νίκη δεν προχώρησε σε κάποια προσθήκη.

Βέβαια για κάτι τέτοιο είχε …προειδοποιήσει η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Όπως είχε τονίσει ο μεγαλομέτοχος Ανδρέας Πάτσης, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της διοίκησης, η ομάδα είναι πλήρης. Ωστόσο πάντα υπήρχε ένα ανοικτό παράθυρο μέχρι την τελευταία στιγμή, μήπως προέκυπτε κάτι εξαιρετικό. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, αλλά η αλήθεια είναι πως οι «κυανόλευκοι» δεν …καίγονταν. Άλλωστε η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος το καλοκαίρι και φαντάζει ικανή να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης εν όψει του φιλικού με τον Φωκικό. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 18.00 στο Πανθεσσαλικό και θα αποτελέσει ένα ακόμη τεστ για τους «κυανόλευκους», που περιμένουν αρχικά την κλήρωση την Τρίτη και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος στις 30 Σεπτεμβρίου, εφόσον φυσικά δεν αλλάξει πάλι κάτι. Μοναδικός απών θα έιναι ο Αλέξανδρος Σούφλας, που τραυματίστηκε στο μηνίσκο.

 

Εκλογές στο Blue Club

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» γνωστοποιεί ότι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του συνδέσμου από 18.00 έως 22.00. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως 22.00.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το