Photo Gallery, Αθλητισμός

Αύριο κρίνεται η 2η θέση στη Γ’ ΕΠΣΘ

 

Πέφτει αύριο η αυλαία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ’ ΕΠΣΘ, το οποίο φέτος προσέφερε έντονες συγκινήσεις. Μάλιστα αν και φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική ακόμη παίζεται μία θέση ανόδου στην παραπάνω κατηγορία την οποία διεκδικούν ο Απόλλων Κροκίου και ο Τοξότης, ενώ να θυμίσουμε ότι ήδη έχει κατακτήσει τον τίτλο και έχει πανηγυρίσει την άνοδο η ομάδα του Α.Σ. «Δημητριάς».

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Μόλις επτά ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής και γι’ αυτό η ΕΠΣΘ αποφάσισε να διεξαχθεί σε τέσσερις γύρους. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για την άνοδο παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι την τελευταία αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή.

Άνετα αισθάνονται μόνο στον Α.Σ. «Δημητριάς» και αυτό γιατί η ομάδα που ίδρυσε η Ι.Μ. Δημητριάδος αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια την προηγούμενη αγωνιστική, πανηγυρίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Β’ κατηγορία για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο για τη 2η προνομιούχο θέση και αυτό γιατί θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Ευξεινούπολης τον Απόλλωνα Κροκίου, που αυτή τη στιγμή κρατά στα …χέρια του το εισιτήριο της ανόδου, έχοντας τρεις βαθμούς παραπάνω από τον Τοξότη που …καραδοκεί.

Αν ο Απόλλων πάρει έστω και ένα βαθμό τότε θα ακολουθήσει στη Β’ τοπική τον Α.Σ. «Δημητριάς», ενώ αν ηττηθεί θα δώσει την ευκαιρία στον Τοξότη να τον φτάσει στη βαθμολογία, εφόσον η ομάδα του Βόλου πάρει το «διπλό» στον Αλμυρό επί του τοπικού Άθλου. Μάλιστα σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Τοξότης θα πανηγυρίσει την άνοδο διότι υπερτερεί του Απόλλωνα, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια οι δύο ομάδες μετρούν από δύο νίκες, αλλά οι Βολιώτες έχουν πετύχει ένα παραπάνω γκολ (έξι έναντι πέντε).

Τέλος, αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί και ένας αγώνας χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα η ΑΠΟΒ θα φιλοξενήσει τον Αετό Κερασιάς και η νικήτρια ομάδα θα τερματίσει στην 5η θέση, ενώ αυτή θα την πάρουν οι γηπεδούχοι ακόμη και στην περίπτωση της ισοπαλίας.

Συνοπτικά, το αυριανό πρόγραμμα και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους έχουν ως εξής:

Γηπ. Ευξεινούπολης, 17.00, Απόλλων Κρ.-Δημητριάς: Τσιάς, Σταθούρος, Γιάννης (παρ. Κωνσταντέλος).

Αλμυρού, 17.00, Άθλος-Τοξότης: Ρούσης, Ζήσιος, Τσάγγαρης (παρ. Τρίκκας).

Ι.Μ. Δημητριάδος, 17.00, ΑΠΟΒ-Αετός Κερασιάς: Τσαμαδιάς, Τσιγγινές, Κόκκαλης (παρ. Κουσκουρίδας).

Ρεπό: Ηρακλής Α.Θ.

 

Η βαθμολογία

(27η αγωνιστική)

1. Α.Σ. Δημητριάς 65-33 48

2. Απόλλων Κρ. 59-41 43

3. Τοξότης 38-28 40

4. Άθλος 44-35 33

5. ΑΠΟΒ 39-35 23

6. Αετός 36-59 21

7. Ηρακλής Α.Θ. 20-69 9

* Ο Ηρακλής Α.Θ. έχει  -6 βαθμούς, ενώ οι ΑΠΟΒ και Αετός -2.   

** Ρεπό στον 4ο γύρο δεν έκανε ο Ηρακλής Α.Θ. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το