Αθλητισμός

Αύριο η κλήρωση των πλέι οφ για τη Νίκη

Αύριο τα σπουδαία για τη Νίκη. Το Σάββατο θα συνεδριάσει η Football League/Football League 2, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες τέλεσης των πλέι οφ για άνοδο στη Β’ Εθνική. «Η Νίκη είναι έτοιμη για τα πλέι οφ» δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Αύριο θα ξέρουμε το πότε αρχίζουν τα πλέι οφ στη Γ’ Εθνική. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στις 11 το πρωί θα συνεδριάσει η Football League/Football League 2, προκειμένου να επικυρώσει τις βαθμολογίες του βορείου και του νοτίου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Αμέσως μετά θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ, όπου μετέχουν η Νίκη, ο Πανηλειακός, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και η Ζάκυνθος, αλλά και των πλέι άουτ, όπου ο νικητής του μπαράζ Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας-Οδυσσέας Αναγέννησης θα «μονομαχήσει» με την Προοδευτική. Ως πιο πιθανές ημερομηνίες έναρξης προβάλλουν η Τετάρτη 20/6 και η Παρασκευή 22/6.

Στο μεταξύ ο Περικλής Αμανατίδης φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή «Με την πλάτη στον τοίχο» του Blue Star FM. Ο 42χρονος προπονητής έμεινε για περίπου δύο ώρες στο στούντιο και δέχθηκε πολλές ερωτήσεις τόσο από τους παραγωγούς της εκπομπής, όσο και από τους φιλάθλους που επικοινωνούσαν τηλεφωνικά.

Ο τεχνικός της Νίκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την ετοιμότητα της ομάδας του: «Αγωνιστικά η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Είχαμε καλό ρυθμό στο τέλος του πρωταθλήματος και αν ορίζονταν τα μπαράζ μέσα σε τρεις ημέρες, σίγουρα η Νίκη θα παρουσίαζε πρόσωπο μιας φορμαρισμένης ομάδας. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να το εγγυηθώ με απόλυτη βεβαιότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει και ότι δεν θα τα καταφέρει. Οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες λόγω καιρικών συνθηκών και έχουμε πάρει κάποια μέτρα για να καταπολεμήσουμε τη ζέστη. Όμως η θέληση των παιδιών και η δουλειά που κάνουν μου δίνουν τη δυνατότητα να είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη να δίνει ματς κάθε τρεις μέρες και έχει τους παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Νομίζω ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για ένα καλό αποτέλεσμα».
Ο Περικλής Αμανατίδης σχολίασε και την απόφαση για την υπόθεση του Εθνικού Γαζώρου: «Δεν είχα καμία προσδοκία ούτε στην Επιτροπή Εφέσεων. Από την πρώτη στιγμή στάθηκα σε αυτή την απόφση εντελώς ουδέτερα, έτσι ώστε να αφοσιωθώ σε αυτό που θα επέλθει. Δύο θέματα υπάρχουν σε αυτό το κομμάτι. Καταρχήν πάρα πολύ εύστοχα το είπε ο πρόεδρος ότι νομιμοποιείται η βία. Από την άλλη οι παίκτες μου στα αποδυτήρια μου λένε «γιατί». Γιατί εμείς με 22 παιχνίδια πήραμε 40 βαθμούς και άλλοι με 21 πήραν 43. Θα μπορούσε να βγει μια απόφαση να παιχτεί ξανά ο αγώνας. Αυτή τη στιγμή αμφισβητώ την βαθμολογία αλλά επειδή δεν έχω βήμα, έχουμε αποφασίσει με τους παίκτες να την αμφισβητήσουμε μέσα από τα μπαράζ».

Ο κ. Αμανατίδης τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η κλήρωση των μπαράζ: «Βλέπουμε την κλήρωση ψυχρά και θα πάμε στα παιχνίδια όπως πρέπει. Οι δύο βαθμοί είναι ένα αβαντάζ ψυχολογικό αλλά μπορεί να γίνει μπούμερανγκ. Έχω μιλήσει στους παίκτες, και έχω τονίσει πως δεν είναι τόσο μεγάλο πλεονέκτημα. Όλες οι ομάδες που έφτασαν εδώ έχουν κάποια στοιχεία άξια αναφοράς. Όλες τις ομάδες τις ξέρουμε, αλλά δεν φοβάμαι τίποτα, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό».

 

 

 

Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία με τον Ανδρέα Πάτση και τον Πέτρο Τσιτσιμπή επισημαίνοντας: «Έχω μια επαγγελματική συνεργασία και έτσι πρέπει να είναι η σχέση ενός προέδρου με οποιοδήποτε στέλεχος της ομάδας. Το ίδιο καλή σχέση έχω και με τον κ. Τσιτσιμπή, ο οποίος είναι πολύ δραστήριος και φροντίζει αμέσως για τα πάντα. Και οι δύο είναι στελέχη που θέλουν να παράγουν ένα έργο. Δεν έχω σχέση προσωπική ούτε στενή και ούτε θα ήθελα να έχω. Έχω σαν δύναμη το κομμάτι της δουλειάς μου. Διαφορετικού τύπου συνεργασίες δεν τις έχω και ανάγκη και το ίδιο θέλει και ο πρόεδρος».

Επίσης ο κ. Αμανατίδης μίλησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλάθλους της Νίκης, τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση και υποστήριξε ότι αν η «κυανόλευκη οικογένεια» είναι ενωμένη μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή.

 

Καλοκαιρινό καμπ

διοργανώνει

η Ερασιτεχνική

Η Ερασιτεχνική Νίκη διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ για αγόρια και κορίτσια από 7 έως 17 ετών στα αθλήματα του στίβου, της κολύμβησης και του βόλεϊ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν μαθήματα ατομικής τεχνικής και τακτική, ομιλίες προπονητών-αθλητών, διάφορα αθλητικά τεστ, αερόμπικ, περίπατος στο βουνό, παιδαγωγικά παιχνίδια, ενώ θα χρησιμοποιηθούν το Πανθεσσαλικό στάδιο για τον στίβο και το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την κολύμβηση. Το καλοκαιρινό καμπ θα διαρκέσει τρία πενθήμερα και συγκεκριμένα από 25-29 Ιουνίου, 2-6 Ιουλίου και 9-13 Ιουλίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ερασιτεχνική Νίκη θα υπάρχουν οι κάτωθι παροχές: Ιατρική περίθαλψη, ναυαγοσώστης, ημιδιατροφή, πισίνα , μεταφορά, γήπεδα, μπλουζάκια, προπονητές, καθώς και τα εξής προπονητικά μέσα: λάστιχο, medicine balls, βάρη, thera-band, togu, agility ladders, μπάλες. Το κόστος συμμετοχής για κάθε πενθήμερο θα είναι 50 ευρώ και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24210-60320.

 

Πρόσκληση του Blue Club

Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» καλεί τα μέλη του στην τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συνδέσμου, τη Δευτέρα 18/6 και ώρα 7.30 το απόγευμα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το