Photo Gallery, Τοπικά

Αφαίρεσαν 20 τηλεοράσεις από ξενοδοχείο

Είχαν αφαιρέσει 20 τηλεοράσεις από ξενοδοχείο στη Σκιάθο

Στην εξιχνίαση κλοπής ξενοδοχειακής επιχείρησης που έγινε τη 10-11-2012 στη Σκιάθο, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές Αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν ως δράστιδες της κλοπής δύο ημεδαπές, ηλικίας 36 και 27 ετών, οι οποίες είχαν εισέλθει στο ξενοδοχείο από μπαλκονόπορτα και είχαν αφαιρέσει είκοσι τηλεοράσεις, διαφόρων μεγεθών.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι δράστιδες της κλοπής είναι οι δύο συλληφθείσες, από τις οποίες η 27χρονη εργαζόταν κατά τους θερινούς μήνες στο ξενοδοχείο.

Μετά από συστηματικές αναζητήσεις οι δύο ημεδαπές συνελήφθησαν προχθες (11-11-2012) το βράδυ, στα όρια του αυτοφώρου.

Τα ανευρεθέντα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Συνελήφθησαν για κλοπή από οικία

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 32 ετών, για κλοπή από οικία.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, πρωινές ώρες χθες, μετέβησαν σε οικία 72χρονης ημεδαπής στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και προφασιζόμενοι την πώληση ειδών προικός, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ. Ακολούθως, διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 32χρονου, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού (1.275 ευρώ) που αφαιρέθηκε, το οποίο αποδόθηκε στη δικαιούχο του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Επίσης, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για κατοχή πλαστών – κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων (CD-DVD).

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 295 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD-DVD), τους οποίους διέθετε προς πώληση πλανοδίως.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το