Photo Gallery, Αθλητισμός

Ασταμάτητοι οι Παίδες της ΕΠΣΘ

Επιβλήθηκαν 2-1 εκτός έδρας της Λάρισας, ενώ οι Νέοι έχασαν με 4-0

Ασταμάτητοι είναι οι Παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Ζορδομπά πέτυχαν σπουδαίο «διπλό» επί της Λάρισας με 2-1 και μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον 4ο όμιλο, ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους. Αντίθετα, οι Νέοι της ΕΠΣΘ αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα του αγώνα και έτσι δεν απέφυγαν την βαριά ήττα με 4-0.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Οι Παίδες

Στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου βρίσκεται ξανά η ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας μετά την εκτός έδρας επιτυχία επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της ΕΠΣ Λάρισας. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο α’ μέρος, αλλά η υπεροχή τους αποδείχθηκε άκαρπη.

Όμως στην επανάληψη η ομάδα της Μαγνησίας πήρε τα «ηνία» του αγώνα. Σε αυτό βοήθησε και η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Σταματίου, που στο 51’ έγραψε το 0-1 ολοκληρώνοντας συνδυασμένη προσπάθεια από τα δεξιά. Στο 59’ ο Μπαρούτας ισοφάρισε με κοντινό σουτ, αλλά στο 66’ ο δραστήριος χθες Ζαρίφης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φιλοκώστας, Βλησαρούλης (45’ Μπαρούτας), Ακρίβος (76’ Βούγιατζης), Σπαθής, Τάτσιος, Καραμπάλιος, Στατήρας, Τσιλιάκος, Χατζής, Αλεξίου, Ντούμος (58’ Τασιούλης).

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Γρηγοριάδης, Αδάμος, Σπυριδάκης, Γαρυφάλλου, Αναστασίου, Αλεξανδρής, Μάστορας (41’ Σταματίου), Χατζησταμάτης, Παπάζογλου, Σαραφίδης, Ζαρίφης.

Οι Νέοι

Χωρίς νίκη παραμένουν οι Νέοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας μετά και τη χθεσινή τους ήττα στη Λάρισα με 4-0. Οι παίκτες του Τάκη Τσόγκα δεν έκαναν καλό ξεκίνημα και δέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ από τους Δημητρέλη με απ’ ευθείας φάουλ στο 11’ και Παπαχρήστο στο 13’. Στο 31’ ο Μανακούσιος έκανε το 3-0 και στο 48’ ο Παπαχρήστος το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 39’ με τον Πάσχο, που έχασε καλή ευκαιρία ή στο 82’ αν δεν ακυρωνόταν ως οφσάιντ το τέρμα που πέτυχε ο Αναγνώστου.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαδόπουλος, Καραμπούζης, Καψάλης, Κατσιάνος, Καλπίας, Σουλιώτης (46’ Μπάρδας), Λίταινας (46’ Χρηστίδης), Πετσίλας, Παπαχρήστος, Δημητρέλης, Μανακούσιος.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Βλαχόπουλος, Παρασκευόπουλος, Αγγελής, Χασιώτης, Δαβιτίδης, Φώτου (46’ Σιώμος), Δαμάσκος, Γεωργαντζής, Πάσχος, Ασλάνογλου (46’ Αναγνώστου), Παπαναγιώτου (75’ Μπλούχος).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το