Photo Gallery, Αθλητισμός

Αρχίζει ο έλεγχος στη Νίκη

Σήμερα αρχίζει ο έλεγχος στην ΠΑΕ Νίκη με την παρουσία ορκωτού λογιστή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο οικονομικό. Άρεσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας στο παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Πύρασο, ενώ οι «κυανόλευκοι» μεθαύριο Σάββατο θα υποδεχθούν τον Οδυσσέα Αναγέννησης σε φιλικό αγώνα στο «Παντελής Μαγουλάς».

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Σήμερα Πέμπτη ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Νίκη. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία ορκωτών λογιστών «ΣΟΛ ΑΕ» και από σήμερα στα γραφεία θα βρίσκεται ο εντεταλμένος ορκωτός λογιστής Χρήστος Γιάνγκου. Ο κ. Γιάνγκου θα ελέγξει τα λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ και τις οικονομικές καταστάσεις των τελευταίων ετών, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο οικονομικό. Όπως είναι ήδη γνωστό, η τακτική γενική συνέλευση της ΠΑΕ Νίκη έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη συνέλευση θα έχει τεράστια σημασία, καθώς θα κριθεί ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στη βολιώτικη ομάδα. Ωστόσο μέχρι τότε θα πρέπει να έχει διενεργηθεί οικονομικός έλεγχος, προκειμένου να ξέρουν οι άνθρωποι που θα αναλάβουν τις τύχες την ΠΑΕ, σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα ταμεία της. Επομένως τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, προκειμένου να γίνει γνωστό το σύνολο των οφειλών. Στο μεταξύ χθες η Νίκη έδωσε φιλικό με τον Πύρασο σε αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Στο παιχνίδι δεν κρατήθηκε σκορ, καθώς ήταν προπονητικού χαρακτήρα και οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους. Το ευχάριστο είναι ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν από τον Αλέξη Αλεξίου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν.

ΝΙΚΗ:  Σταυράκης (46’ Τάσσος ), Παπατζίκος (46’ Γκότοβος), Χολέβας, Σπυρόπουλος, Παραλίκης (50’ Χατζητρακόσιας), Ζαρίφης (46’ Πετράς), Αργύρης, Ζάγκας (50’ Αναστασίου), Ζαχαράκης (46’ Άλντι), Βλάχος (55’ Νασιακόπουλος), Μουδούρογλου (46΄ Λουκίνας).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Γκιούρκης (60’ Κουτσιρίμπας), Μπασδάνης, Βητόπουλος ( 46’ Λ. Γκάγκας), Κυριάκος (46’ Διαμάντης), Αναστασίου (55’ Σατελιάν ), Κόκκας ( 46’ Τανάγιας), Σπύρου (46’ Μπούτλας ), Μπαλαμούτης, Κίτσος (46’ Ράπτης ), Πετρίδης, Σπ. Γκάγκας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανόλευκοι» το ερχόμενο Σάββατο θα δώσουν έναν ακόμη αγώνα προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα στις 3 μ.μ. θα υποδεχθούν τον Οδυσσέα Αναγέννησης στην «κλούβα» σ’ ένα σημαντικό τεστ εν όψει του πρωταθλήματος.

Τέλος από την ΠΑΕ Νίκη ανακοινώθηκε ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Γιώργος Δαλούκας θα είναι φιλοξενούμενος σήμερα στις 4 μ.μ. στην τηλεοπτική εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου στην TRT. Ο κ. Δαλούκας θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν τη Νίκη, λίγες ημέρες πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της.

Περίεργες δηλώσεις από Αχ. Χαραλαμπίδη

Περίεργες δηλώσεις είδαν χθες το φως της δημοσιότητας μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου. Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μίλησε στην εκπομπή «Αρένα» του τηλεοπτικού σταθμού «Europe One» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και έκανε διάφορα περίεργα σχόλια κατά της Νίκης και του Γιώργου Δαλούκα.

«Ο όμιλος έχει δυνατές ομάδες και πρέπει να προσέχουμε διαρκώς. Να είμαστε σοβαροί και να τα δίνουμε όλα. Τα παιχνίδια παίζονται στο γήπεδο, όχι αλλού. Πρέπει όλοι να δίνουμε βάση σε αυτό και να μη στεκόμαστε στο παρασκήνιο. Για παράδειγμα, δεν ασχοληθήκαμε πέρυσι που πρώην διαιτητής είχε εμπλακεί σε ομάδα της κατηγορίας (σ.σ. Μάλαμας Τεβεκέλης στον Οδυσσέα Κορδελιού), ούτε φέτος που θα συμβεί το ίδιο με τον Γιώργο Δαλούκα στη Νίκη Βόλου» υποστήριξε ο κ. Χαραλαμπίδης. Οι αιχμές που αφήνει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι εμφανείς και σίγουρα δεν συμβάλλουν στη διατήρηση ήρεμου κλίματος λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πάντως μέχρι χθες αργά το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη δεν είχε πάρει θέση επί του θέματος.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα δοθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Οι προεγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τα γραφεία της «Grapheteria», η οποία συνεργάζεται στενά με την ΠΑΕ Νίκη. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα εισιτήρια των ενδιαφερομένων, οι οποίο εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

 

Εκδρομή φιλάθλων

για το μπάσκετ

Εκδρομή διοργανώνουν από κοινού την ερχόμενη Κυριακή οι τέσσερις σύνδεσμοι της Νίκης (Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», Blue Angels, Όμιλος Φιλάθλων, Θύρα 3 Volos Club) για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των «κυανολεύκων» με τη Χαλκηδόνα για τη Β’ Εθνική μπάσκετ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στους συνδέσμους μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το