Photo Gallery, Αθλητισμός

Αρχή για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β.

Υποδέχονται αύριο στην Άλλη Μεριά τις Ελπίδες Καρδίτσας για την Α’ Εθνική

Αρχίζει αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών με τον Ολυμπιακό Βόλου (όπως μετονομάστηκε ο Α.Σ. «Βόλος 2004») να υποδέχεται τις Ελπίδες Καρδίτσας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς και θα αρχίσει στις 3 μ.μ. 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ 

Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» μας είχε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στην Α’ Εθνική, αλλά ως Ολυμπιακός Βόλου περνά μία μεταβατική φάση. Από το περσινό ρόστερ έμειναν ελάχιστες παίκτριες, ενώ αυτές που έφυγαν αντικαταστάθηκαν από «πιτσιρίκες», που έχουν μεν ταλέντο, στερούνται δε εμπειριών.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας, που μάλιστα θα έχουν στη σύνθεσή τους τρεις πρώην «ερυθρόλευκες», τις Μαλισιώρα, Πελεκούδα και Ζήγρα. Η ομάδα του Βόλου θα επιδιώξει να κάνει μία καλή εμφάνιση και από κει και πέρα να φέρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν υπολογίζουν τόσο στο συγκεκριμένο ματς, όσο σε άλλα για να κατακτηθούν οι απαραίτητοι βαθμοί για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

«Λένε ότι κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά αυτό ισχύει 100% για μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα από μηδενική βάση με ελάχιστες έμπειρες παίκτριες και πολλά μικρά κορίτσια. Πρώτος μας αντίπαλος είναι οι Ελπίδες Καρδίτσας, δηλαδή η μοναδική ομάδα που θα προσπαθήσει να κοντράρει φέτος τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Εκ των πραγμάτων τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή του Ολυμπιακού Θωμά Μακρή που εξέφρασε παράπονα και για τον προγραμματισμό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: «Η ΕΠΟ δεν δίνει μεγάλη σημασία στο γυναικείο ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε και με την ημερομηνία που αρχίζει το πρωτάθλημα. Αρχικά ξέραμε ότι η πρεμιέρα θα ήταν για αργότερα, αλλά όταν έγινε η κλήρωση μας ειδοποίησαν ότι ξεκινά αυτή την Κυριακή το πρωτάθλημα. Έτσι, η προετοιμασία μας είναι ελλιπής. Είμαστε μόνο τέσσερις εβδομάδες με τα κορίτσια και δεν δώσαμε κανένα φιλικό παιχνίδι. Βέβαια, όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε και ευελπιστώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να υλοποιήσουμε τον φετινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από αυτόν της παραμονής στην Α’ Εθνική».

Η 18άδα του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι θα απαρτίζεται από τις: Άσπα Χατζηόγλου, Εβίτα Σταμοπούλου, Βάσω Κλόντζα, Βανέσα Αναστασοπούλου, Μαρία Σχουλή, Μάγδα Καλαμπούκα, Φιλίτσα Σύρμου, Βάλια Λαβδογιάννη, Φανή Κορωναίου, Μαρία Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Θεοδωροπούλου, Ελένη Σπαΐνου, Κατερίνα Τσιρδάνη, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Φωτεινή Οικονόμου, Χρυσούλα Γάτσιου, Μαρία-Ελένη Αλεξοπούλου και Έλενα Σχουλή.

Την αυριανή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Αναστασίου, με βοηθούς τον κ. Ακρίβο και την κ. Κομισοπούλου. Όλοι ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας.  

Το πρόγραμμα

Το αυριανό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Α’ Εθνική γυναικών είναι το εξής:

Γηπ. Γλυφάδας, 11.30, Γλυφάδα-Καβάλα

«Μαρτινέγκο», 16.00, Εργοτέλης-Αμαζόνες Δρ.

Τριανδρίας, 15.00, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Σοχώρας, 15.00, Κρήσσες-Άρης

Άλλης Μεριάς, 15.00, Ολυμπιακός Β.-Ελπίδες

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το