Photo Gallery, Τοπικά

Από το Βόλο στην Τήνο με τα πόδια

Για χάρη του Ορφανοτροφείου Βόλου
Για χάρη του Ορφανοτροφείου Βόλου

Μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου είναι αυτή της κ. Δέσποινας Ribeaud σύμφωνα με το Ορφανοτροφείο Βόλου. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «στην επέτειο των 20 χρόνων θανάτου του πατέρα της, η ίδια αποφάσισε να περπατήσει από το Βόλο μέχρι την Τήνο.

Και όταν εννοούμε να περπατήσει το εννοούμε – θα καλύψει μια απόσταση 400 χλμ! Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τους εξής προορισμούς: Αλμυρός, Σούρπη, Αχίλλειο, Γλύφα, Αγιόκαμπος, Αιδηψός, Λουτρά, Ιλιά, Ροβιές, Λίμνη, Στροφύλια, Μαντούδι, Προκόπι, Καστέλα, Βασιλικό, Αμάρυνθος, Κριέζα, Ράπτεοι, Κάρυστος, Άνδρο, Ζαγορά, Πάνορμο, Κάμπο, Τήνο και πίσω Ραφήνα.

Σε αυτήν την πορεία η κ. Δέσποινα θα προσπαθήσει να μαζέψει κάποιο ποσό για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος του Ορφανοτροφείου Βόλου. Ήδη επισκέφτηκε το ίδρυμα, το Σάββατο 23 Μαρτίου και αφού είδε τα παιδιά από κοντά, προχώρησε σε χρηματική δωρεά του ποσού των 1.500€ για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε καλό ταξίδι. Θα προσπαθούμε να ενημερώνουμε για το ταξίδι της και στη συνέχεια» καταλήγει η ανακοίνωση του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Σημειώνεται πως η κ. Δέσποινα Ribeaud ξεκίνησε να περπατά στις 25 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρώσει την προσπάθειά της στις 23 Απριλίου. Ήδη χθες βρισκόταν στην Αιδηψό.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το