Photo Gallery, Τοπικά

Απόπειρα ληστείας σε αποθήκη εμπορευμάτων

Ο φύλακας προσπάθησε να σταματήσει τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε

 

Ο φύλακας αποθήκης εμπορευμάτων στην περιοχή της οδού Αθηνών, κοντά στον Ξηριά, τραυματίστηκε από άγνωστο άνδρα προχθές τη νύχτα, ο οποίος προσπάθησε να εισέλθει στην αποθήκη με έκδηλη την πρόθεση της κλοπής. Ο φύλακας, όπως έγινε γνωστό, αντελήφθη τον άνδρα να κινείται ύποπτα στην περιοχή και γύρω από την αποθήκη εμπορευμάτων πολυκαταστήματος, που λειτουργεί δίπλα ακριβώς.

Ο φύλακας προσπάθησε να τον σταματήσει αντιλαμβανόμενος τις προθέσεις του και τότε ο άγνωστος του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ο άγνωστος κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο φύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Ο τραυματισμός του, όπως έγινε γνωστό, δεν είναι σοβαρός.

Συλλήψεις για χρέη στο δημόσιο

Τρία άτομα, στο Βόλο, τη Λάρισα και την Καρδίτσα, συνελήφθησαν γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα για χρέη προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα χθες το πρωί στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 64χρονη ημεδαπή, επιχειρηματίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Η 64χρονη προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, χρέη συνολικού ύψους 172.286,73 ευρώ.

Στη Λάρισα, χθες το πρωί, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 70χρονος ημεδαπός, συνταξιούχος Τ.Ε.Β.Ε., για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, ο 70χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, χρέη συνολικού ύψους 226.197,03 ευρώ.

Επίσης χθες το πρωί συνελήφθη στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 58χρονος ημεδαπός, επιχειρηματίας, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ο 58χρονος συνελήφθη διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο, χρέη συνολικού ύψους 194.571,99 ευρώ.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11, «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Σύλληψη για κλοπή

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας, συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός για κλοπή τροχοφόρου. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ο 28χρονος κατελήφθη να οδηγεί ένα γεωργικό ελκυστήρα, ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού, τον οποίο είχε αφαιρέσει από τον παθόντα κατά το χρονικό διάστημα από 14-05-2012 έως 15-05-2012. Ο γεωργικός ελκυστήρας κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Εξιχνίαση κλοπών

Στον Αμπελώνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, για κλοπές-διαρρήξεις. Ειδικότερα, ο 26χρονος, μεσημβρινές ώρες προχθές, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, όπου από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 15/05/2012 έως 16/05/2012 διέπραξε τις παρακάτω κλοπές: Τη 15-16/05/2012 στον Αμπελώνα Λάρισας, εισήλθε σε αποθήκη βιοτεχνίας ζωοτροφών ιδιοκτησίας 28χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές (δράπανο, πιστόλι συγκόλλησης, καφετιέρα, τροχό κοπής). Τη 15-16/05/2012 στον Αμπελώνα Λάρισας, εισήλθε σε ΚΑΠΗ και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα (συσκευή DVD κ.ά.). Τη 15-16/05/2012 στον Αμπελώνα Λάρισας, εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε μία (1) συσκευασία με ποσότητα καφέ συνολικού βάρους 2,5 κιλών και μικρό χρηματικό ποσό. Τη 15-16/05/2012 στον Αμπελώνα Λάρισας εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε διάφορα μικροαντικείμενα.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε σε αποθήκη του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές, προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους καθώς και το χρηματικό ποσό των 134,10 ευρώ σε κέρματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Θύμα απάτης ηλικιωμένη

Μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα απάτης από άγνωστο ο οποίος προφασίστηκε πως συγγενικό της πρόσωπο του χρωστά χρήματα. Συγκεκριμένα, προχθές το πρωί στη Λάρισα, άγνωστος δράστης, εξαπάτησε 84χρονη ημεδαπή, αφού προφασιζόμενος οικονομική οφειλή από συγγενικό της πρόσωπο, εισήλθε στην οικία της παθούσας και την έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Στη συνέχεια, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε το πορτοφόλι της παθούσας το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το