Photo Gallery, Αθλητισμός

Αποφασίζει για 11αδα ο Παντελίδης στον Ολυμπιακό Β.

pandelidis_olympiakos_volou

Με σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους και να παραμείνουν στην πρώτη προνομιούχο τριάδα του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Κανείς στο βολιώτικο συγκρότημα δεν θεωρεί εύκολο το παιχνίδι, καθώς όλοι γνωρίζουν πολύ καλά πως σ’ αυτού του είδους τα ματς, τα φαβορί μπορούν στο τέλος να βρεθούν προ εκπλήξεως, αν δεν προσέξουν και να πάθουν ζημιά.

Ο Εθνικός Γαζώρου εδώ και έντεκα αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη και η πορεία του στον δεύτερο γύρο είναι αντιστρόφως ανάλογη μ’ αυτή το πρώτου μισού του πρωταθλήματος. Η σερραϊκή ομάδα παρουσιάζεται αγνώριστη μέσα στο γήπεδο και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που διατηρούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πέρα από το ότι έχει να κερδίσει από τις 6 Φεβρουαρίου (1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στις Σέρρες), δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εδώ και επτά αγωνιστικές.

Για τον Ολυμπιακό υπάρχουν μπροστά δέκα τελικοί και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μια και ο κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να στοιχίσει στο τέλος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέσει ως στόχο το απόλυτο στην έδρα τους στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν να δώσουν, κατά σειρά με Εθνικό Γαζώρου, Θρασύβουλο, Ηρακλή Ψαχνών και Ηρακλή και από εκεί και πέρα θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Παναχαϊκή, Νίκη (κοινή έδρα), Εργοτέλη, Απόλλων Σμύρνης, Πιερικό και Καλλονή.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει αποφασίσει ποιες αλλαγές θα κάνει στην ενδεκάδα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, εν όψει των δύο παιχνιδιών που ακολουθούν την ερχόμενη εβδομάδα, με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (10/4) και με τον Θρασύβουλο στο Βόλο (14 Απριλίου).

Σίγουρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα αφήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές εκτός βασικού σχήματος, ωστόσο, τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει μετά και την προπόνηση του Σαββάτου. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Παναγιώτη Κατσιαρού και Αντόνιο Ανιέτε. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος (συμπλήρωσε κάρτες), ενώ ο δεύτερος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναιτωλικό (διάστρεμμα ποδοκνημικής). Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα, αισθάνεται πολύ καλύτερα, ξεπερνά το πρόβλημα και θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα με την Παναχαϊκή.

Στη χθεσινή προπόνηση η τεχνική ηγεσία δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε διάφορα συστήματα τακτικής εν όψει του παιχνιδιού με τον Εθνικό Γαζώρου, με τον Σάββα Παντελίδη να ζητεί από τους ποδοσφαιριστές να πιέσουν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον αντίπαλο, με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει στη θέση του οδηγού στο ματς από νωρίς.

Πολλές απουσίες

για τον Εθνικό Γαζ.

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εθνικός  Γαζώρου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι Σερραίοι θα ταξιδέψουν στον Βόλο χωρίς τους τιμωρημένους Κουκόλη, Καπία, Ναλμπάντη και Σωτήρη Κωνσταντινίδη, ενώ μάχη για να προλάβουν δίνουν οι Νίρλας και Φελίπε Ντε Πάουλα που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Καρυπίδης, Μπεκιάρης και Κοσμίδης είναι ούτως ή άλλως εκτός λόγω τραυματισμών.

Ο Τερετίδης

«σφυρίζει»

τον Ολυμπιακό

Ορίστηκαν από την ΤΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 32ης αγωνιστικής στη Football League. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Γαζώρου θα διευθύνει ο κ. Φώτης Τερετίδης από την ΕΠΣ Καβάλας, με βοηθούς τους κ.κ. Αθανάσιο Δηλγεράκη και Γιάννη Βάντση από την ΕΠΣ Δράμας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Βαγγέλης Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Στη διάθεση

των φιλάθλων

τα εισιτήρια

Φθηνά εισιτήρια – για μια ακόμη φορά – με στόχο να γεμίσει το Πανθεσσαλικό εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τον κυριακάτικο αγώνα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ που καλεί τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα έχει ως εξής:

«Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και ώρα 16:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός Γαζώρου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 7 και 5 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Γενική είσοδος 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα

5 Ευρώ, για γυναίκες και παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου, με είσοδο από τη 1η και 2η πεζογέφυρα.

Δωρεάν είσοδος για παιδιά Δημοτικού και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από χθες Πέμπτη από τα εξής σημεία:

Γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τηλ: 24210 60350, καθημερινά 09:00 – 15:00 και Σάββατο 9:00 – 13:00 (για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων)

Εισιτήρια των 7€ και των 5€:

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20 720

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53 749

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32 110

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ : 24210 41717

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Φασουλίδου, Αναλήψεως 260, τηλ. 24210 55167

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Χαριτωνίδης, Αλεξάνδρας 231- Βλαχάβα, τηλ. 24210 35353

Γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ: 24212 12233.

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 7 Απριλίου, η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 14:00)».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Σ’ αυτή αναφέρονται τα εξής: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη, προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και Αντιπροέδρου της Football League, καθώς επίσης και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και καθιστά την κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου φτωχότερη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το