Photo Gallery, Τοπικά

Απογραφή συνταξιούχων χηρείας ΝΑΤ

Εκδήλωση της Ένωσης Θεσσαλίας το ερχόμενο Σάββατο

Η Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ Περιφέρειας Θεσσαλίας «Ο Άγιος Νικόλαος» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια εορταστική εκδήλωση-κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μουσική συνεστίαση, με ζωντανή μουσική, φαγητό και χορό, που θα γίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 το βράδυ, στο κοσμικό κέντρο «Φίλια Γη», στο δρόμο από Βόλο προς Άλλη Μεριά, πάνω από τον Περιφερειακό.

«Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή και δύναμη να συνεχίσουμε την καθημερινή εθελοντική μας προσφορά εργασίας, για την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου μας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Προσκλήσεις συμμετοχής διατίθενται στο γραφείο της Ένωσης κάθε πρωί, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη και ώρα 9 π.μ. – 11 π.μ., Κουταρέλια 12, 2ος όροφος, και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 24210 21102. Τιμή πρόσκλησης με πλήρες μενού (φαγητό-ποτό) 18 ευρώ ανά άτομο.

Παράλληλα συνεχίζεται η απογραφή δικαιούχων συντάξεων χηρείας του ΝΑΤ, που θα ολοκληρωθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Η απογραφή διενεργείται από τις υπηρεσίες του ΝΑΤ και τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές. Όσοι δεν απογραφούν μέχρι αυτή την ημερομηνία, θα δουν τη σύνταξή τους να διακόπτεται.

Η απογραφή είναι αυτοπρόσωπη και υποχρεωτική, όπως υποχρεωτική είναι και η προσκόμιση από τους συνταξιούχους ή από το νόμιμο πληρεξούσιο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο των παρακάτω δικαιολογητικών:

-Ειδικό Απογραφικό Δελτίο συνταξιούχων λόγω θανάτου.

-Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ ή βεβαίωση ταυτοπροσωπίας για παιδιά που δεν έχουν εκδώσει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκδοθέν κατά τον ημερολογιακό μήνα της απογραφής του συνταξιούχου από την κατά νόμο αρμόδια Αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι μετά τη συνταξιοδότησή τους λόγω θανάτου δεν έχουν τελέσει γάμο και συνεχίζουν να τελούν σε κατάσταση χηρείας.

-Το τελευταίο εκκαθαριστικό φόρου εισοδήματος.

-Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται ρητά από το συνταξιούχο λόγω χηρείας ότι από την ημερομηνία συνταξιοδότησής του μέχρι την απογραφή δεν έχει τελέσει γάμο και ότι εξακολουθεί να τελεί σε κατάσταση χηρείας (ή προκειμένου για άγαμες θυγατέρες ότι εξακολουθούν να είναι άγαμες), καθώς και τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

-Ειδικά για τα παιδιά που σπουδάζουν σε ανώτερες ή ανώτατες σχολές ή σε δημόσια ΙΕΚ, απαιτείται πρόσφατο πιστοποιητικό σπουδών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το