Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

«Απασφάλισαν τη …χειροβομβίδα»

Ο πρόεδρος της Νίκης Α. Πάτσης μίλησε σκληρά στη «Θ» για τη Football League

Ο Α. Πάτσης

Έντονα αντιδρά η ΠΑΕ Νίκη στη χθεσινή απόφαση της Football League να δεχθεί στη Β’ Εθνική τον συμπολίτη Ολυμπιακό και τους Καβάλα και Ηρακλή. Μάλιστα ο πρόεδρος των «κυανολεύκων» κ. Ανδρέας Πάτσης αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους παράγοντες που ψήφισαν θετικά, δηλώνοντας στη «Θ»: «Με την ψήφο τους κάποιοι απασφάλισαν τη …χειροβομβίδα και πλέον όλα τινάζονται στον αέρα». Φιλικό με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό θα δώσει την Κυριακή η Νίκη.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Κάθετα αρνητική ήταν η Νίκη στην πρόταση της ΕΠΟ να τοποθετηθούν στη Β’ Εθνική οι Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής και Καβάλα και αυτό εκφράστηκε από τον πρόεδρό της κ. Ανδρέα Πάτση στο χθεσινό συμβούλιο της Football League. Ωστόσο, η πλειοψηφία αποφάνθηκε να κάνει δεκτή την πρόταση, κάτι που έφερε διάφορες αντιδράσεις.

Η Νίκη εξέφρασε την αντίθεσή της και φυσικά ψήφισε αρνητικά, ενώ ο κ. Πάτσης μιλώντας στη «Θ» επεσήμανε πως πλέον το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τινάζεται στον αέρα και ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν και πότε θα ξεκινήσει:

«Με τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) της απόφαση η Football League έβαλε ταφόπλακα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Με την ψήφο τους κάποιοι απασφάλισαν τη …χειροβομβίδα και πλέον όλα τινάζονται στον αέρα. Η Νίκη ήταν εξ αρχής κάθετα αντίθετη με τις μεθοδεύσεις που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα διότι δεν επιθυμούσαμε να απεμπολήσουμε τις αρχές που μας διέπουν.

Με το να γίνουν δεκτές οι τρεις ομάδες στη Β’ Εθνική παραβιάστηκε το αθλητικό δίκαιο και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζεται η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Δυστυχώς υπήρχαν ομάδες που ήθελαν το …κατιτί τους προκειμένου να ψηφίσουν θετικά νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα σωθούν οικονομικά και έτσι βγήκε μία απόφαση που πρέπει να πω ότι είναι υπό αίρεση. Εξάλλου, η Πολιτεία δεν έχει δώσει γραπτές εγγυήσεις ότι θα αυξηθεί η επιχορήγηση των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής, ενώ και η Σούπερ Λιγκ ακόμη δεν έχει κάνει δεκτή την πρόταση για την αναδιάρθρωση, δηλαδή για την άνοδο τεσσάρων ομάδων και των υποβιβασμό δύο. Και αυτό γιατί θα συνεδριάσει την Παρασκευή.

Πλέον κανείς δεν γνωρίζει αν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής διότι όποια και αν είναι η εξέλιξη θα υπάρχουν θιγόμενες ομάδες που θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα. Η Παναχαϊκή έκανε την αρχή και φυσικά θα υπάρξει και συνέχεια». 

 

Την Κυριακή φιλικό

με τον Φωκικό

Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι ήταν η Νίκη και όπως έγινε γνωστό αυτός θα είναι ο Φωκικός Άμφισσας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα, ενώ η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

 

Νέα των οργανωμένων

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Blue Club «Π. Ντοκούζης» γνωστοποιεί ότι την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του συνδέσμου από 18.00 έως 22.00. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου από τις 18.00 έως 22.00.

Επίσης την Παρασκευή 14/9 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των Blue Angels, στα νέα τους γραφεία (Αναπαύσεως 43) με θέματα που αφορούν την οργάνωση και λειτουργία του συνδέσμου αλλά και την εν γένει στρατηγική για τη φετινή χρονιά . Παράλληλα συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές μελών στον σύνδεσμο καθημερινά από της 18.30 μέχρι της 21.30.

 

 

Με Ικάρους το Σάββατο

στο μπάσκετ

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για την σεζόν 2012-13 δίνει το Σάββατο η ομάδα μπάσκετ της Νίκης που θα υποδεχθεί στη Νέα Ιωνία τους Ικάρους Σερρών για το Κύπελλο Ελλάδος. Με αφορμή το γεγονός αυτό η διοίκηση της Ερασιτεχνικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Νίκη Βόλου, η κορυφαία ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τους Ικάρους Σερρών. Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα των Σερρών πρωταγωνίστησε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2. Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου και του αθλήματος να παρακολουθήσουν αυτόν τον σπουδαίο εναρκτήριο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ δύο ομάδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 7 ευρώ και ελεύθερη για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

 

 

Share
Ετικέτες: Νίκη

Πρόσφατα άρθρα

Την Παρασκευή η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού: Αύξηση μεγαλύτερη του 6% – Μικτές αποδοχές μεταξύ 830 – 840 ευρώ

Κλείδωσε και ανακοινώνεται αύριο, Παρασκευή από τον πρωθυπουργό ο νέος κατώτατος μισθός ο οποίος και…

28 Μαρτίου 2024

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη – Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Φαίνεται πως πέρα από τα φυσικά εμπόδια, τα κυκλώματα και βίαιους πολλές φορές συνοριακούς φρουρούς…

28 Μαρτίου 2024

Πάνω από 1 δισ. «σήκωσαν» οι Έλληνες από τις καταθέσεις τον Φεβρουάριο

Νέα μείωση 1,068 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Φεβρουάριο (μείωση 5,2…

28 Μαρτίου 2024

Καναδάς: Αγωγές από σχολεία κατά Facebook, Snapchat, TikTok – Τους κατηγορούν για διατάραξη της μάθησης

Έλλειψη προσοχής, κενά στη μάθηση και αυξανόμενη κατάθλιψη μεταξύ των μαθητών: Σχολεία του Καναδά προσέφυγαν…

28 Μαρτίου 2024

«Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου για παράλληλη έξαρση κοκκύτη και ιλαράς: Γιατί παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων

Καμπανάκι για την παράλληλη έξαρση κρουσμάτων κοκκύτη και ιλαράς κρούει η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ…

28 Μαρτίου 2024

Λετονία: Παραιτήθηκε ο ΥΠΕΞ εν μέσω σκανδάλου για πτήσεις τσάρτερ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας Κρισιάνις Κάρινς ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παραιτηθεί από το πόστο…

28 Μαρτίου 2024