Photo Gallery, Αθλητισμός

Ανώτερη παρά την ήττα από Βατανιακό η Νίκη

 Μπορεί η Νίκη να ήταν ανώτερη από τον Βατανιακό, αλλά στο τέλος βγήκε χαμένη από το γήπεδο. Οι «κυανόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 σε φιλικό που διεξήχθη στην Κατερίνη, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες όμως δεν τις αξιοποίησαν. Σήμερα στις 20.00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της βολιώτικης ομάδας. Υποτιμητικά σχόλια για τη Νίκη δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα «aek365.gr», όπου υποστηρίζεται ότι ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι έφυγε από τον Βόλο εξαιτίας της κακής οργάνωσης που υπάρχει στην ομάδα.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Η Νίκη άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Βατανιακό, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Έτσι στο τέλος γνώρισε την ήττα με 1-0, καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις τους στα «κυανόλευκα» καρέ. Πάντως οι Βολιώτες διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι το γκολ σημειώθηκε από θέση οφσάιντ.

Ο Αλέξης Αλεξίου επέλεξε σύστημα 4-5-1 σε διάταξη 4-2-3-1. Γκολκήπερ ήταν ο Ψωμιάδης, ενώ στην αμυντική τετράδα τοποθετήθηκαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Στουρνάρας, Μκρτσιαν, Λαμπρόπουλος και Κοντοχρήστος. Πεχλιβανόπουλος και Ριζογιάννης αποτέλεσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων έχοντας μπροστά τους Στεργίδη (δεξιά), Κυπτίου (αριστερά) και Μπουσινάκη (στον άξονα), ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Πουλάκος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 18’ μετά από σέντρα του Στουρνάρα, ο Σακελλαρίδης απομάκρυνε ασθενώς και ο επερχόμενος Πεχλιβανόπουλος σούταρε δυνατά αλλά πάνω από τα γκολπόστ. Οι «κυανόλευκοι» στο δίλεπτο 28’-29’ είχαν δύο πολύ σημαντικές φάσεις. Πρωταγωνιστής και στις δύο ήταν ο Μκρτσιαν, ο οποίος την πρώτη φορά δεν εκμεταλλεύτηκε λανθασμένη έξοδο του Σακελλαρίδη και αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε σταθερά σουτ του κεντρικού οπισθοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο πρώτο μέρος ο Ψωμιάδης επενέβη σε δύο φάσεις. Στο 40’ και στο 42’ ο Σκέντος και ο Π. Κυπαρίσσης δοκίμασαν το πόδι τους από μακρινή απόσταση, αλλά ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας και στις δύο περιπτώσεις είχε σωστή αντίδραση.

Στο ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε ο αγώνας και στο δεύτερο 45λεπτο. Οι παίκτες του Αλέξη Αλεξίου πίεσαν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση κλείνοντας τον Βατανιακό στα καρέ του. Στο 60’ ο Μπουσινάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Σακελλαρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο Βολιώτης μέσος είχε ακόμη μια καλή εκτέλεση φάουλ, αλλά και πάλι ο αντίπαλος πορτιέρο βρισκόταν σε ετοιμότητα. Στο 63’ ο Ίτσιος αντικατέστησε τον Σακελλαρίδη κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας της Κατερίνης και στο 71’ ήταν εκείνος που κράτησε το μηδέν παθητικό, αφού πετάχτηκε εντυπωσιακά εξουδετερώνοντας βολέ του Κυπτίου. Ενδιάμεσα (στο 65’) ο Λουκίνας αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Κι ενώ η Νίκη βρισκόταν διαρκώς στην επίθεση, στο 73’ ο Βατανιακός βγήκε στην αντεπίθεση. Ο Μποταΐτης πραγματοποίησε μακρινή μπαλιά προς τον Σαββίδη, ο οποίος βρέθηκε μόνος στα νώτα της «κυανόλευκης» οπισθοφυλακής, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε τον Βούρα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ (αλλά και ο Π. Κυπαρίσσης που επίσης μετείχε στη φάση) βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής καταλόγισε το τέρμα.

Το γκολ αυτό έμελλε να κρίνει τη χθεσινή αναμέτρηση στο γήπεδο της Κατερίνης, καθώς στο 82’ ο Πουλάκος έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία για τη Νίκη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο 40’ Λαμπρόπουλος και Ντούλας διαπληκτίστηκαν και ο αγώνας διακόπηκε για λίγο. Ο διαιτητής, για να μην τους αποβάλει, συνέστησε τους δύο προπονητές να τον αντικαταστήσουν, όπως και έγινε τελικά.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Σακελλαρίδης (63’ Ίτσιος), Νίκου (76’ Σταυρογιάννης), Ραπτόπουλος (51’ Ποτουρίδης), Τασίδης, Καρτσαμπάς, Χατζησαΐας (76’ Μπουζούκης), Μίγκος (78’ Γιαξής), Τασούλης (46’ Δερμίσης), Σκέντος (60’ Σαββίδης), Ντούλας (40’ Π. Κυπαρίσσης), Μποταΐτης (82’ Μπέης).

ΝΙΚΗ: Ψωμιάδης (53’ Βούρας), Στουρνάρας (75’ Μουδούρογλου), Μκρτσιαν, Λαμπρόπουλος (40’ Γκότοβος), Κοντοχρήστος, Ριζογιάννης, Στεργίδης (52’ Λουκίνας), Πεχλιβανόπουλος (64’ Πετράς), Κιπτίου, Μπουσινάκης (80’ Βλάχος), Πουλάκος.

Αλεξίου: Πρέπει να

τελειώνουμε τις φάσεις

Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στην Κατερίνη ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε στο «Blue Star». «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε κατοχή μπάλας και στα 90 λεπτά, αλλά πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις. Αναγκαστήκαμε στο τέλος να αγωνιστούμε με πέντε επιθετικούς, για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Μερικές φορές είναι και θέμα τύχης. Θέλουμε και λίγη ρέντα» είπε ο 48χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: 

«Έχουμε πολύ καλή ομάδα, που τρέχει και δημιουργεί φάσεις. Χρειάζεται να δουλέψουμε στο σκοράρισμα κι αυτό θα κάνουμε. Δεν ανησυχούμε πάντως. Το γκολ των αντιπάλων μας ήταν οφσάιντ»».

 

Σήμερα η παρουσίαση

της νέας φανέλας

Σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας της Νίκης για τη φετινή περίοδο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Volos Palace» και θα αρχίσει στις 20.00.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα Δευτέρα (7/11) η ΠΑΕ Νίκη Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τις νέες φανέλες της ποδοσφαιρικής της ομάδας, για την σεζόν 2011-2012. Η λαμπρή αυτή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στο «Volos Palace» στις 8 το βράδυ της Δευτέρας (7/11) και η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, προσκαλεί όλο τον κόσμο της σ’ αυτή…

Η Νίκη Βόλου αλλάζει σελίδα και …φανέλα, με την γνωστή μας «Nike» να ντύνει πλέον την μεγάλη μας ομάδα! Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλει όλους τους φίλους της ομάδας παρόντες στην λαμπρή αυτή εκδήλωση-σταθμό στη Νικιώτικη ιστορία»…

 

Δημοσίευμα για

τον Αμπντουραχμάνι

Ένα δημοσίευμα απαξιωτικό για τη Νίκη δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «aek365.gr». Σ’ αυτό τονίζεται ότι ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι έφυγε από τον Βόλο τόσο επειδή ήταν απλήρωτος, όσο και γιατί στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν υπήρχε η στοιχειώδη οργάνωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το