Αθλητισμός

Ανοίγει τα «χαρτιά» του σήμερα για τη Νίκη ο Α. Πάτσης

ΠΑΤΣΗΣ

Σημαντική η σημερινή μέρα για τη Νίκη. Στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Valis Resort» στην Αγριά ο Ανδρέας Πάτσης θα ανοίξει τα χαρτιά του για τις σκέψεις του σχετικά με τη βολιώτικη ομάδα και θα ανακοινώσεις τις αποφάσεις του. Στο κατακόρυφο η αγωνία των φιλάθλων.

Έντονο θα είναι το κυανόλευκο χρώμα στο ξενοδοχείο «Valis Resort» στην Αγρία. Αιτία είναι φυσικά η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου που έχει προαναγγείλει εδώ και μέρες ο Ανδρέας Πάτσης.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Ο μεγαλομέτοχος θα φανερώσει ποιες είναι οι προθέσεις του για τη Νίκη και το αν θα παραμείνει στο «τιμόνι». Βέβαια η προφορική συμφωνία με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα για την τεχνική ηγεσία και οι επαφές με ποδοσφαιριστές υπό μεταγραφή όπως οι Ντίνο Σέρεμετ, Θανάσης Ρεπετσάς και Δημήτρης Ζουλιώτης φανερώνουν… τάση παραμονής.

Ο Ανδρέας Πάτσης βρίσκεται στην πόλη μας από το πρωί της Πέμπτης. Το τελευταίο διήμερο ήταν γεμάτο από συναντήσεις από διάφορους φορείς που σχετίζονται με τη Νίκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε με τοπικούς παράγοντες, εκπροσώπους οργανωμένων συνδέσμων οπαδών, τη Λέσχη Φίλων Νίκης και τους ιθύνοντες του Blue Star FM.

Σε όλες τις επαφές ο κ. Πάτσης υπήρξε σαφής: Επιθυμεί τη στήριξη όλων όσοι έχουν σχέση με την ομάδα, ενώ ζήτησε εγγυήσεις γι’ αυτή τη βοήθεια, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του απερίσπαστος. Ο κ. Πάτσης θέλει τη νέα χρονιά να υπάρχει συσπείρωση δυνάμεων γύρω από τη Νίκη και να μην του γίνεται εσωτερικός «πόλεμος», όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσει να πετύχει στο έργο του, άρα και ποιος ο λόγος να μείνει στην κεφαλή της ΠΑΕ.

Σήμερα στο «Valis» αναμένεται να δώσουν το «παρών» και πολλοί φίλοι της Νίκης έχοντας αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί. Ο Ανδρέας Πάτσης σκοπεύει να μιλήσει για όλους και για όλα, θα κάνει έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ σκοπεύει να μιλήσει «έξω από τα δόντια» για τις δυσκολίες που συνάντησε. Ασφαλώς μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και οι αποφάσεις που θα ανακοινώσει για το μέλλον. Δεν αποκλείεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις, καθώς έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νίκης. Στο μυαλό του Ανδρέα Πάτση είναι η δημιουργία ενός νεανικού συνόλου με φιλοδοξίες και όρεξη για σκληρή δουλειά που θα «αγκαλιαστεί» από τον κόσμο.

Στο διάστημα που βρέθηκε στο Βόλο ο Ανδρέας Πάτσης συνέχισε τις «εκκαθαρίσεις» στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τους Μανώλη Σκούφαλη και Παντελή Ριζογιάννη να λύνουν τα συμβόλαιά τους, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Τάσο Κυριάκο. Επίσης τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει ξανά επαφή με τους Νίκο Πουρτουλίδη και Δημήτρη Σαμαρά.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή συμβόλαιο με τη Νίκη έχουν οι Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Τζιώρας, Χρήστος Μπαταβάνης, Σωτήρης Χάμος, Αντώνης Πιτταράς, Κωνσταντίνος Γεωργατζής και Άγγελος Αργύρης, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά.

 

Λαλίν: Ήταν

υπέροχα στη Νίκη

Ο Άλαν Λαλίν αγάπησε ιδιαίτερα τη Νίκη, τους οπαδούς της και το Βόλο, αν και έζησε μόνο έξι μήνες εδώ. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τη βολιώτικη ομάδα και την πόλη μας.

Ο διεθνής άσος από την Ονδούρα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του όπου μίλησε για την καριέρα του. Όταν δέχθηκε την ερώτηση για τη θητεία του στη Νίκη ο Λαλίν έδωσε την εξής απάντηση:

«Ήταν υπέροχα. Είναι καταπληκτικό πώς μπορεί να φέρει τα πράγματα ο Θεός. Προηγήθηκαν δύο άσχημα χρόνια στην Ονδούρα, όπου δεν έπαιζα. Είχαμε πολλά προβλήματα με τους φιλάθλους. Ήρθε τότε η Νίκη Βόλου. Ήταν αξέχαστη, όπως και οι οπαδοί και η πόλη» ήταν τα λόγια του 32χρονου άσου.

 

Στον Ηρακλή

ο Κοντοδήμος

Την Κυριακή 30/6 έληξε το συμβόλαιο του Δημήτρη Κοντοδήμου με τη Νίκη, η οποία δεν του το ανανέωσε. Έτσι ο έμπειρος αμυντικός αναζήτησε αλλού την τύχη του και χθες υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Ο 31χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε χθες στη Μίκρα και έγινε και με τη βούλα ποδοσφαιριστής του «Γηραιού», ο οποίος στη συνέχεια τον ανακοίνωσε και επίσημα

«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κοντοδήμου. Ο 31χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από την ομάδα της πόλης του ΑΕΛ, όπου και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια (101 εμφανίσεις-12 τέρματα). Ακολούθως αγωνίστηκε για μια τετραετία (2004-08) στην Σκόντα ΞΑΝΘΗ (42 εμφανίσεις), ενώ την σεζόν 2005-6 δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο (10 εμφανίσεις). Το 2008-09 Δημήτρης Κοντοδήμος φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (17 εμφανίσεις). Σειρά είχε η Κέρκυρα για τις αγωνιστικές περιόδους 2009-12, όπου πραγματοποίησε 105 εμφανίσεις. Τελευταία του «στάση» πριν τον Ηρακλή ήταν η Νίκη Βόλου, στην οποία αγωνίστηκε φέτος 14 φορές».

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το