Τοπικά

Ανοίγει η αυλαία της Γιορτής Κρασιού

Σ΄ έναν όμορφο χώρο στην παραλία της Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι τετραήμερες εκδηλώσεις για τη Γιορτή Κρασιού που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους θεσμούς της περιοχής. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Βόλου – Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου και το Δημοτικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), σε συνεργασία με τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους συλλόγους της περιοχής.

Σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής, θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από το Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ». Η είσοδος είναι ελεύθερη την πρώτη μέρα, ενώ την Παρασκευή και την Κυριακή είναι 5€ και το Σάββατο 10€.  Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βραδιές ελληνικής διασκέδασης από ντόπιους καλλιτέχνες (Πέμπτη 16/8), με νησιώτικα τραγούδια (Παρασκευή 17/8), παραδοσιακό – δημοτικό τραγούδι (Κυριακή 19/8), αλλά και σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες (Σάββατο 18/8) με δημοφιλείς στο ευρύ κοινό καλλιτέχνες. Η αυλαία της γιορτής θα πέσει στις 20/8 με παρουσίαση νεανικών τοπικών συγκροτημάτων σύγχρονης μουσικής, ημέρα αφιερωμένη στο νεανικό κοινό.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Γιορτής Κρασιού έχει ως εξής:

Πέμπτη 16 Αυγούστου:

Έναρξη – εγκαίνια Γιορτής

Λαϊκή βραδιά με την ορχήστρα των Κώστα Καραμπερόπουλου – Στέλιου Μουντζούρη.

Παρασκευή 17 Αυγούστου:

Η Μαρία Νομικού και η Νάσια Κονιτοπούλου σ’ ένα νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα.

Σάββατο 18 Αυγούστου:

Ξεφάντωμα μέχρι πρωίας με λαϊκό και μοντέρνο πρόγραμμα για όλο τον κόσμο από το Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελλεκίδου.

Κυριακή 19 Αυγούστου:

Ο Λάμπρος Σκάρλας και η Γιώτα Γρίβα με την ορχήστρα τους σε ένα δημοτικό γλέντι.

Σημειώνεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, έχουν κληθεί τα τοπικά νεανικά συγκροτήματα να κλείσουν τον κύκλο των εκδηλώσεων της Γιορτής Κρασιού το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το