Κατηγορίες: Τοπικά

Ανεξάρτητη πλέον η δημοτική σύμβουλος Βόλου Αθηνά Μπαϊράμη

Οι «περιπέτειες» της οικογενειακής επιχείρησης στη Μακρινίτσα, θέματα της οποίας κρίνονται κατ’ επανάληψη στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου, οδήγησαν χθες σε ανεξαρτητοποίηση από την ομάδα πλειοψηφίας τη δημοτική σύμβουλο Αθηνά Μπαϊράμη.

Σημειώνεται ότι η ανεξαρτητοποίηση της κ. Αθηνάς Μπαϊράμη είναι η τρίτη κατά σειρά από την ομάδα πλειοψηφίας, ενώ είχε προηγηθεί και η παραίτηση της κ. Φωτεινής Κοκκινάκη από τη θέση της δημοτικής συμβούλου, επίσης για το θέμα του καταστήματος στη Μακρινίτσα.

Με αφορμή τα «ανοιχτά» θέματα νομιμότητας που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη επιχείρηση στη Μακρινίτσα, ανεξαρτητοποιήθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Κουρτίνας και Ν. Χαυτούρας, ενώ για μια ακόμη φορά το θέμα του συγκεκριμένου καταστήματος θα εξεταζόταν στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με εισήγηση για ανάκληση της άδειας, μετά από απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η κ. Μπαϊράμη που ουδέποτε είχε διαφωνήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο με τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις της ομάδας πλειοψηφίας, με χθεσινή της ανακοίνωση δήλωσε πως δεν τη συνδέει πολιτικά και ψυχικά τίποτα με τη Δημοτική Αρχή.

Η ίδια με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Απ. Φοινικόπουλο ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της.

«Οι πολιτικοί και ψυχικοί δεσμοί με την παράταξη της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» έχουν από καιρό κοπεί. Δεν μπορώ πλέον να συμπορεύομαι με μια παράταξη, η οποία με βρίσκει αντίθετη στην πλειοψηφία των επιλογών της. Γι’ αυτό το λόγο σας ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου. Επιπλέον παραιτούμαι από κάθε επιτροπή στην οποία συμμετείχα» αναφέρεται στην επιστολή.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα – Τον βρήκαν στο αυτοκίνητό του

Τέλος στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα έβαλε ένας 70χρονος στην Εύβοια. Σύμφωνα με το…

14 Ιανουαρίου 2024

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου “Θέτις”

Αθρόα υπήρξε η συμμετοχή και κατάμεστη ήταν η αίθουσα του ΠΑΡΚ HOTEL VOLOS στην κοπή…

14 Ιανουαρίου 2024

Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

  Tο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, ξεκίνησε την λειτουργία του…

14 Ιανουαρίου 2024

Ψηφιοποίηση

Διαθέσιμη είναι πλέον και για τις 13 περιφέρειες της χώρας η ηλεκτρονική υπηρεσία για την…

14 Ιανουαρίου 2024

Πιο ακριβή

Περίπου 4 φορές πιο ακριβή η μεταφορά με αυτοκίνητο στην Ελλάδα σε σχέση με την…

14 Ιανουαρίου 2024

Ξέσπασε στην Αγχίαλο με 0-8 ο Ολυμπιακός

Μετά την ισοπαλία 1-1 με την εκ των ουραγών Σκιάθο ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να…

14 Ιανουαρίου 2024