Αθλητισμός

Αναταραχή στη Γ’ Εθνική

Ένσταση για τις ενημερότητες ετοιμάζει ο Εθνικός Φιλ, καμία ανησυχία στη Νίκη


«Βόμβα» στη Γ’ Εθνική επιχειρεί να βάλει ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να καταθέσει ένσταση για πλαστές ενημερότητες από συλλόγους του βορείου ομίλου, ενώ κάποιες φήμες ενέπλεξαν και τη Νίκη. Πάντως οι «κυανόλευκοι» διαψεύδουν ότι υπάρχει πρόβλημα υποστηρίζοντας ότι η βολιώτικη ομάδα έχει αποκτήσει κανονικά τόσο φορολογική, όσο και ασφαλιστική ενημερότητα.


Αναταραχή προκλήθηκε χθες στο χώρο της Football League 2. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Φιλιππιάδα, ο τοπικός Εθνικός σκοπεύει να καταθέσει ένσταση, προκειμένου να κερδίσει στα «χαρτιά» την παραμονή του στην κατηγορία.

Είναι γνωστό πως ο Εθνικός την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 της Καλλονής την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν το χάρηκε, αφού ισοβάθμησε με τη Ζάκυνθο και τελικά γεύτηκε το «πικρό ποτήρι» του υποβιβασμού. Ωστόσο δεν σκοπεύει να πέσει «αμαχητί».

Πληροφορίες τον θέλουν να καταθέτει ένσταση ισχυριζόμενος ότι ορισμένοι σύλλογοι έχουν πλαστή ενημερότητα, άρα δεν είχαν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές τον Γενάρη. Μάλιστα το ίδιο προτίθεται να κάνει και η Καλλονή, προκειμένου να κερδίσει απευθείας την άνοδό της στη Football League και να μην μπλεχθεί στη διαδικασία των πλέι οφ.

Χθες φήμες ενέπλεκαν και τη Νίκη σ’ αυτή την ιστορία, υποστηρίζοντας ότι είναι μία από τις ομάδες που έχουν πλαστή ενημερότητα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» φρόντισαν άμεσα να διαψεύσουν τα εν λόγω σενάρια. Χθες η «Θ» επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός:

«Τον περασμένο Ιανουάριο δώσαμε τα χρήματα που απαιτούνταν και αποκτήσαμε την ασφαλιστική ενημερότητα. Έτσι είχαμε το δικαίωμα να κάνουμε μεταγραφές, όπως και πράξαμε τελικά. Επίσης δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα ούτε με τη φορολογική ενημερότητα, αφού έχουμε καταβάλλει τις δόσεις μέχρι τώρα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του κ. Ιωαννίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Νίκη εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον οικονομικό τομέα, το τελευταίο διάστημα δεν είχε πληρώσει τη δόση για την ασφαλιστική ενημερότητα. Έτσι βγήκε από τη ρύθμιση την οποία είχε κάνει. Ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες για την τρέχουσα περίοδο, καθώς πρόκειται για την τελευταία δόση κι όχι εκείνη του Ιανουαρίου, την οποία κατέβαλε κανονικά, άρα είχε δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Έτσι στη Νίκη δεν ανησυχούν, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό που τους απασχολεί είναι η επόμενη ημέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ, που παραμένει αβέβαιη.

Εκδρομή στην Επανομή

από το Blue Club

Εκδρομή στην Επανομή διοργανώνει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», με σκοπό να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ της Νίκης, που δίνει κρίσιμο αγώνα στην Επανομή με τον Αριστοτέλη για την κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική μπάσκετ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή στα γραφεία του συνδέσμου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Εξάλλου ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης Blue Angels θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση την ερχόμενη Παρασκευή 20 Μαΐου. Η συνέλευση θα λάβει χώρα στις 20.00 στα γραφεία του συνδέσμου (στην οδό Αναπαύσεως). Καλούνται όλα τα μέλη να δώσουν το «παρών».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το