Photo Gallery, Αθλητισμός

Ανακοινώνει νέες μεταγραφές η Νίκη

Η ενίσχυση του ρόστερ της Νίκης δεν σταματά με την απόκτηση των Βέρτζου, Ουέλινγκτον και Καρατζά. Ο μεγαλομέτοχος Ανδρέας Πάτσης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με άλλους αξιόλογους ποδοσφαιριστές και σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις. Στο Καρπενήσι θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας που έκλεισε και φιλικό με την Καλλονή. Πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΠΑΕ, που καλείται να «πληρώσει» και αμαρτίες του παρελθόντος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η χθεσινή ημέρα κύλησε χωρίς να γίνει κάποια μεταγραφή εκ μέρους της Νίκης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Πάτσης και οι συνεργάτες του δεν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αξιόλογους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενταχθούν στην «κυανόλευκη» οικογένεια. Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για ιδιαίτερα θετικό κλίμα σε αυτές τις διαπραγματεύσεις και έτσι σήμερα αναμένονται να ανακοινωθεί η απόκτηση παίκτη ή παικτών.

Το βέβαιο είναι ότι η Νίκη θα ενισχυθεί σε θέσεις που «χωλαίνει» προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές που θα υπογράψουν θα είναι εγνωσμένης αξίας και τα πρώτα δείγματα αποτελούν οι μεταγραφές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, δηλαδή αυτές των Άγγελου Βέρτζου, Βασίλη Καρατζά και Ουέλινγκτον Γκονσάλβες. Οι δύο πρώτοι πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν σημαντικά ανασταλτικά, αφού αγωνίζονται με την ίδια ευχέρεια ως στόπερ ή στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο τελευταίος δυναμώνει την επιθετική γραμμή και λογικά θα τις προσδώσει βραζιλιάνικη …φινέτσα.

Όσον αφορά το ποιοι παίκτες θα έλθουν στη Νίκη συνεχίζουν να τηρούν απόλυτη μυστικότητα. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τους «κυανόλευκους» είναι αυτό του Πέτρου Ζουρούδη, αλλά για τον παίκτη έχει μπει «σφήνα» και η Δόξα Δράμας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νίκη του προτάθηκε μεγάλο μπόνους συμμετοχών, αλλά ο ίδιος προτιμά το όποιο χρηματικό ποσό που λάβει να είναι εξ αρχής καθορισμένο ανεξαρτήτως αν θα παίξει σε πολλά ή λίγα ματς. 

Στο μεταξύ, ολοένα και απομακρύνεται από τη Νίκη ο Γιώργος Πουλάκος. Η καλή χρονιά που έκανε πέρυσι με την κυανόλευκη φανέλα έφερε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και από τη στιγμή που δεν φαίνεται να τα βρίσκει με αυτή του Βόλου, μάλλον θα γίνει κάτοικος άλλης πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες πιο κοντά στην απόκτησή του βρίσκεται η Λάρισα και η νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Κασσιόπη που του έχει κάνει αρκετά δελεαστική προσφορά.

 

Κλείστηκε φιλικό με την Καλλονή

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Νίκης θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και ήδη κλείστηκε και το φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί εκεί με αντίπαλο την ομάδα της Καλλονής, που επέλεξε το ίδιο μέρος για τη δική της προετοιμασία. Ο αγώνας θα ορίστηκε να διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου. Φυσικά κατά την παραμονή τους στο Καρπενήσι οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν και άλλα φιλικά ματς. Όπως έγινε γνωστό η Νίκη θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας την 1η Αυγούστου και θα επιστρέψει στη βάση της στις 13 Αυγούστου.

 

Πρόστιμο στη Νίκη

Η Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League-Football League 2 επέβαλε στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των 1.000 ευρώ για «ρίψεις κατ΄ εξακολούθηση» στον αγώνα με τον Πανηλειακό για τα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής που διεξήχθη στο «Π. Μαγουλάς» στις 25 Ιουνίου.

Επίσης επέβαλε στην ΠΑΕ Νίκη και τον εκπρόσωπό της κ. Πέτρο Τσιτσιμπή την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης για τον εκτός έδρας αγώνα των πλέι οφ με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που έγινε στις 28/6.

Όμως η Νίκη έχει και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν παλαιές αμαρτίες. Μάλιστα πρέπει να τις τακτοποιήσει άμεσα διότι στις 28 Ιουλίου είναι καθορισμένο να καταβάλει την πρώτη δόση στους Περικλή Μπουσινάκη και Παναγιώτη Πετρά. Το χρέος στον πρώτο είναι 32.000 ευρώ και θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις, ενώ στον δεύτερο είναι 22.000 ευρώ και θα καταβληθεί σε τέσσερις δόσεις.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το