Αθλητισμός

Ανακοινώνει μεταγραφές η Νίκη

Κοντά σε συμφωνία με τρεις παίκτες, ενώ επιστρέφει και ο Κιπτίου

Κοντά σε συμφωνία με τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκεται η Νίκη, που προσπαθεί να ενισχυθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League 2. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Κώστα Κιπτίου. Στα ύψη η ψυχολογία των «κυανολεύκων» μετά το «διπλό» επί της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης. Στη Νίκη περιμένουν τις μπλε κάρτες των Ναβαρέτε και Όλιβερ.

Ίσως και σήμερα να είναι σε θέση η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη να ανακοινώσει την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στράτος Γιδόπουλος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τρεις παίκτες. Το βέβαιο είναι πως πρόκειται να αποκτηθούν δύο τερματοφύλακες, λόγω της φυγής των Κόσογλου και Μπαϊμάκη με τα ονόματα των Φιρινίδη, Χατζημηνά, Τακίδη και Σουμουλίδη να έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, ενώ προτάθηκε και ο νεαρός Αγριόδημος που υπερασπίζεται την εστία του Γ.Σ. Αλμυρού.

Ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Βέροια. Ο λόγος για τον μέσο Μπάμπη Παυλίδη και τον επιθετικό Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ενώ έχει προταθεί στη Νίκη και Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης.

Πάντως, η Νίκη ήδη διαθέτει τρεις αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, τους Ντάνισιτς, Ναβαρέτε και Όλιβερ με τις μπλε κάρτες των δύο τελευταίων να αναμένονται στην Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας. Η απόκτηση τέταρτου ξένου, από τη στιγμή που κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τρεις ίσως αποτελεί πολυτέλεια για τη Νίκη, αλλά αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση οι «κυανόλευκοι» δεν θα πουν «όχι».

Επίσης, σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στην ομάδα ενός δικού της παιδιού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που επίκειται η ελληνοποίησή του. Ο λόγος για τον Κώστα Κιπτίου, ο οποίος αγωνίζεται στην Α.Ε. Διμηνίου με τη μορφή δανεισμού. Ο ταλαντούχος μέσος άρεσε στον Απόστολο Χαραλαμπίδη που τον είδε στο φιλικό με τους Νέους Αθλητές και άναψε το «πράσινο φως» για να ενταχθεί ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας.

Στο μεταξύ, η ψυχολογία όλων στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο βρίσκεται στα ύψη μετά την εκτός έδρας επιτυχία επί της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης. Με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο η Νίκη ήδη μετρά «δύο στα δύο» και πλέον στρέφει την προσοχή στο ματς με τον Αετό Σκύδρας την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο, ελπίζοντας παράλληλα να πλησιάσουν και άλλο την κορυφή εν όψει και του εκτός έδρας ντέρμπι που θα ακολουθήσει με την πρωτοπόρο Καλλονή.

Η προετοιμασία

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Όσοι έπαιξαν προχθές στην Κατερίνη έκαναν ελαφριά προπόνηση στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ εκείνοι που δεν χρησιμοποιήθηκαν βρισκόταν στο βοηθητικό κάνοντας ασκήσει φυσικής κατάστασης.

Ο μόνος που δεν προπονήθηκε ήταν ο Βλαχοκυριάκος, που ταλαιπωρείται από μία ίωση, αλλά μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Παπαδήμα και Τσερκέζο. Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε προχθές για προληπτικούς λόγους, αλλά από σήμερα θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος «κληρονόμησε» ένα χτύπημα στο φρύδι από το ματς της Κατερίνης και έτσι του τοποθετήθηκαν ράμματα. Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας.

Η Γ.Σ. των

Blue Angels

Σήμερα Παρασκευή 14/1 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των Blue Angels στα γραφεία του συνδέσμου, Αναπαύσεως 24. Καλούνται όλα τα μέλη του club, αλλά και όσοι φίλοι της Νίκης δεν είναι μέλη να παρευρεθούν γιατί θα συζητηθούν θέματα που είναι αρκετά σημαντικά.

Η πίτα της Ερασιτεχνικής

Αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου και ώρα 1:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, θα πραγματοποιηθεί η παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας όλων των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει κλήρωση με μεγάλα δώρα. Συγκεκριμένα έξι τυχεροί αθλητές του συλλόγου θα κερδίσουν από ένα ποδήλατο. Καλούνται όλοι οι αθλητές, προπονητές, γονείς, τα μέλη και οι φίλοι της Νίκης να δώσουν το «παρών» στην πρώτη επίσημη μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου για τη νέα χρονιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το