Τοπικά

Αναβολή της παράστασης «Μιας Πεντάρας Νιάτα»

ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΝΙΑΤΑ

Από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου ανακοινώνεται ότι, λόγω του άστατου καιρού που επικρατεί στην πόλη του Βόλου σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013, η προγραμματισμένη παράσταση του έργου «Μιας Πεντάρας Νιάτα» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας, αναβάλλεται.

Θα πραγματοποιηθεί κανονικά η επίσης προγραμματισμένη παράσταση του έργου αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου 2013 στις 9,15 το βράδυ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας.

Η αναβολή αποφασίστηκε κυρίως για την ασφάλεια των ευαίσθητων μηχανημάτων φωτισμού και ήχου. Ο προηγμένος τεχνικός εξοπλισμός του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί σε περίπτωση βροχής και στην περίπτωση αυτή η ζημιά θα είναι ανυπολόγιστη. Ακόμη δε και στην περίπτωση που βελτιωθεί ο καιρός τις απογευματινές ώρες, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για την ασφαλή σύνδεση των μηχανημάτων με τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και το στήσιμο των σκηνικών – φωτισμών με τρόπο που να συνάδει με την ποιότητα που απαιτείται για μία επαγγελματική θεατρική παράσταση ενός κρατικού θεατρικού φορέα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το