Photo Gallery, Αθλητισμός

Αναβάλλεται για λόγους ασφαλείας

Με απόφαση της Γ.Γ.Α. δεν θα διεξαχθεί το κυριακάτικο ματς της Νίκης με τους Πόντιους

 

 

* Το Σάββατο ο αγώνας μπάσκετ των «κυανολεύκων»

 

Η Νίκη δεν θα δώσει την Κυριακή τον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος με τους Πόντιους Κατερίνης, ενώ η ομάδα μπάσκετ θα παίξει το Σάββατο. Αυτό αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής για λόγους ασφαλείας, μια και την ίδια ημέρα διεξάγεται η συνάντηση Ολυμπιακός Β.-Παναθηναϊκός για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο παραμένει αμφίβολο αν η διοργανώτρια αρχή μηδενίσει ή όχι την ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης, επειδή δεν έχει εξοφλήσει την οφειλή στον Βαγγέλη Κωστή. Να παραδώσουν τις μετοχές τους και να φύγουν από τη Νίκη ζητά από τους μετόχους το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης».

 

 

 

Αναβάλλεται η αναμέτρηση της Νίκης με τους Πόντιους Κατερίνης για την τελευταία αγωνιστική της Football League 2, ενώ ο αγώνας της ομάδας μπάσκετ θα γίνει αύριο μετά από απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνου Μπιτσαξή. Από τη Γ.Γ.Α. ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, ύστερα από εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ, μετατίθεται, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης, η διεξαγωγή των αγώνων: 1) Νίκη Βόλου-Πόντιοι Κατερίνης (Football League 2 2ος όμιλος, 34η αγωνιστική), και 2) Νίκη Β.-Αλέξανδρος Αξιούπολης (Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, 25η αγωνιστική). Οι δύο παραπάνω αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου, ο πρώτος στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ο δεύτερος στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου.
Οι νέες ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα καθορισθούν από τις αντίστοιχες διοργανώτριες αρχές. Το αίτημα της αστυνομίας, όπως αναφέρεται στην εισήγησή της, οφείλεται στο γεγονός ότι την Κυριακή 15 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διεξαχθεί ο αγώνας Ολυμπιακού Β.-Παναθηναϊκού (πλέι οφ Σούπερ Λιγκ)».

Ωστόσο ο αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας παραμένει στον «αέρα». Ο Στράτος Γιδόπουλος αρνείται να καταβάλλει τις 8.500 ευρώ στον Βαγγέλη Κωστή και η Νίκη κινδυνεύει με μηδενισμό και αφαίρεση δύο βαθμών. Ωστόσο αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει, καθώς η διοργανώτρια αρχή ίσως δώσει παράταση στους «κυανόλευκους» να πληρώσουν μέχρι την ημερομηνία που θα οριστεί η αναμέτρηση. Για το τι μέλλει γενέσθαι αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της Football League/Football League 2.

Αντίθετα η ΕΟΚ ενήργησε άμεσα και όρισε τον αγώνα μπάσκετ της Νίκης με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης για αύριο Σάββατο στις 18.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση της ομάδας μπάσκετ της Νίκης πρόκειται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που της έχει επιβληθεί για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι κορυφής με τον Αμπελώνα.

 

Blue Club: Οι μέτοχοι να

παραδώσουν τις μετοχές

Στο μεταξύ Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» αργά το βράδυ της Τετάρτης. Σημειώνεται ότι η συνέλευση διεξήχθη πριν την οριστική ματαίωση της αναμέτρησης της Νίκης με τον Πόντιους Κατερίνης, για την οποία ο εν λόγω σύνδεσμος θα διοργάνωνε κινητοποίηση καλώντας τους φίλους της ομάδας να μην μπουν στο γήπεδο, αλλά να μείνουν απ’ έξω σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του Στράτου Γιδόπουλου και των υπόλοιπων μετόχων.

Στη γενική συνέλευση το διοικητικό συμβούλιο του Blue Club έκανε μια σύντομη αναδρομή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ ενημέρωσαν τα μέλη για την κίνηση της Ερασιτεχνικής, προκειμένου να υπάρξει συνάντηση όλων των μετόχων, αλλά και για την επαφή που υπήρξε με τον Στράτο Γιδόπουλο πριν μερικές ημέρες. Πάντως το Blue Club είχε ενημερώσει πως δεν θα έδινε το «παρών» σ’ αυτή τη συνάντηση, όχι γιατί απαξιώνει την πρωτοβουλία της Ερασιτεχνικής, την οποία χαιρετίζει, αλλά επειδή δεν θέλει να ακούσει πάλι τα ίδια λόγια από τους μετόχους, δηλαδή για το πόσα χρήματα έβαλαν, ότι δεν είχαν βοήθεια και ότι χωρίς αυτούς η Νίκη θα διαλυθεί. Τα μέλη του εν λόγω συλλόγου είναι εξοργισμένα όχι γιατί η Νίκη δεν πέτυχε την άνοδο, αλλά επειδή δεν υπήρχε η υποτυπώδης οργάνωση, που θα βοηθούσε την ομάδα να πραγματοποιήσει τον στόχο της.

Τελικά με μεγάλη πλειοψηφία το Blue Club αποφάσισε να ζητήσει από τον κ. Γιδόπουλο και τους άλλους μετόχους να καταθέσουν τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική ή σε επιτροπή που θα συσταθεί γι’ αυτόν τον σκοπό, γιατί θεωρούν πως όσο μένει θολό το τοπίο, καθίσταται αποτρεπτικό για κάποιον που θέλει να επενδύσει. Σε περίπτωση που θέλουν να παραμείνουν οι μέτοχοι, τότε το Blue Club θα προβεί σε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες εναντίον τους στον Τύπο εντός και εκτός Μαγνησίας, ενώ θα κινηθεί και νομικά εάν προκύψουν ευθύνες για κακοδιαχείριση στα οικονομικά της ΠΑΕ. Επίσης καλεί τους πολιτικούς που είχαν μεσολαβήσει για να διαδεχθεί τον κ. Χρόνη ο κ. Γιδόπουλος, να αναλάβουν πάλι πρωτοβουλίες για να βγει ο σύλλογος από την κρίση.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το