Αθλητισμός

Αμανατίδης: Με ηρεμία δουλεύουμε για το καλό της Νίκης

Ήρεμος και ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι εμφανίζεται ο Περικλής Αμανατίδης. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας μίλησε στη «Θ» για τις εντυπώσεις τους από το πρώτο φιλικό, για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για τους νεαρούς παίκτες. Παράλληλα προανήγγειλε και την πραγματοποίηση τουλάχιστον τριών ακόμη μεταγραφών εκτός από τον Δημήτρη Σαμαρά που μάλλον θα υπογράψει αύριο.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Η Νίκη έδειξε καλό πρόσωπο στο φιλικό με την Καλλονή, αλλά ο Περικλής Αμανατίδης δεν βιάζεται να βγάλει οριστικά συμπεράσμαστα. Ο 42χρονος τεχνικός παραμένει προσγειωμένος και συνιστά ηρεμία προς όλους, προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα Νίκη, όπως την ονειρεύεται ο ίδιος. Η «Θ» είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Αμανατίδη, ο οποίος ανέπτυξε τις απόψεις του για τη φετινή ομάδα.

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για το φιλικό με την Καλλονή. Ήταν μόλις το πρώτο μας και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Απλά είδαμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και ποια διάθεση υπάρχει από τους ποδοσφαιριστές. Δώσαμε τον ίδιο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες και είδαμε τις παραμέτρους που θέλαμε» είπε αρχικά μιλώντας στη «ο Θεσσαλονικιός προπονητής και συνέχισε.

Για την περίοδο που διανύουμε βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Ωστόσο με τίποτα δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα. Συχνά μπορείς να αποπροσανατολιστείς με κάποια πράγματα. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο στους φιλάθλους, όσο και στους παίκτες. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές και από τη συνοχή που δείξαμε σαν ομάδα».Στη συνέχεια ο κ. Αμανατίδης μίλησε για τα εξής θέματα:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) επιστρέφουμε στο Βόλο. Κάναμε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μας στο Καρπενήσι, όπου όλα πήγαν περίφημα. Τώρα θα περάσουμε σ’ ένα δεύτερο στάδιο, που θα διαρκέσει 15 ημέρες. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική, ενώ η προετοιμασία θα γίνει πλέον σε οικείο χώρο, δηλαδή στα γήπεδα τα οποία θα χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μετά στο τρίτο στάδιο θα γίνει το τελικό μοντάρισμα και θα πάρουμε τις τελικές αποφάσεις μας. Φέτος είμαστε μια καινούργια ομάδα. Η αξιολόγηση θα γίνει με ηρεμία. Με ηρεμία δουλεύουμε για το καλό της Νίκης».

Για το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα: «Στην παρούσα φάση δουλεύουμε πάνω σε δύο συστήματα, τα οποία θα εφαρμόζουμε ανάλογα με τις περιστάσεις που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν θα ήθελα, όμως, να πω περισσότερα πράγματα πάνω σ’ αυτό το θέμα για ευνόητους λόγους».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Η Νίκη έχει θησαυρό στα «σπλάχνα» της, τον οποίο πρέπει να αξιοποιήσουμε. Ερχόμενοι στο Βόλο θα ανακοινώσουμε κάποιες κινήσεις που θα γίνουν πάνω στον τομέα της υποδομής. Οφείλουμε να δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για τα νέα παιδιά της Νίκης στην πράξη κι όχι στα λόγια».

Για τις μεταγραφές: «Αν αφαιρέσουμε τα νέα παιδιά που θα παίξουν στην ομάδα Κ20, έχουμε 21 παίκτες. Επομένως θα αποκτήσουμε σίγουρα ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές, που θα αγωνίζονται από το κέντρο και μπροστά. Θέλουμε έναν ικανό σέντερ φορ, πράγμα που δεν το έχουμε κρύψει. Ωστόσο θα πρέπει να πω ότι δεν κοιτάμε μόνο την αγωνιστική ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή, αλλά ταυτόχρονα δίνουμε βάρος στον χαρακτήρα και την προσαρμοστικότητά του. Είναι ένα μίγμα πραγμάτων που πρέπει να κοιτάξουμε πριν αποκτήσουμε κάποιον παίκτη».

Για τον Δημήτρη Σαμαρά: «Ο Σαμαράς είναι μαζί μας και ήδη άρχισε προπονήσεις. Βέβαια ακόμη δεν έχει υπογράψει, αλλά θα ήθελα να πω ότι είναι ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά που ζητάμε στην άμυνα. Έχει ύψος και πείρα. Έπαιζε στη Βέροια που κατέκτησε τον τίτλο στη Β’ Εθνική έχοντας μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. Θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Βασικό μας μέλημα είναι να κρατήσουμε μια ισορροπία στα αποδυτήρια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα μας βοηθήσει σε τυχόν δύσκολες καταστάσεις μέσα στη σεζόν. Είναι κάτι που θα μας δώσει και διάρκεια σαν ομάδα. Μέχρι τώρα αυτό έχει τηρηθεί απόλυτα κι έτσι θα συνεχίσουμε».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν σήμερα στο Βόλο. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος μάλλον θα υπογράψει αύριο Τετάρτη. Αντίθετα ο Ροβινσόν Μπέκα γύρισε στη Θεσσαλονίκη και τις επόμενες ημέρες θα ληφθεί απόφαση για το αν θα αποκτηθεί ή όχι.

 

Προσφυγή ο Πουλάκος

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους η ΠΑΕ Νίκη και ο Γιώργος Πουλάκος. Χθες έγινε γνωστό πως ο 29χρονος σέντερ φορ κατέθεσε προσφυγή και ζητεί από τη βολιώτικη ομάδα το ποσό των 36.912 ευρώ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι πρόκειται για χρήματα δεδουλευμένα της περασμένης περιόδου και τα δικαιούται με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ.

Από την άλλη μεριά το νομικό τμήμα της «κυανόλευκης» εταιρείας θα ασχοληθεί με την υπόθεση και θα προσπαθήσει να βρει την κατάλληλη φόρμουλα για να τακτοποιήσει το θέμα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ΠΑΕ κοινοποίησε την προσφυγή του Γιώργου Πουλάκου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, πράγμα που μαρτυρά ότι οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν βρίσκονται σε καλό σημείο.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.00-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

Επίσης από την ΠΑΕ επισημαίνονται τα κάτωθι:

1.Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος.

2.Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

3.Για την έκδοση φοιτητικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.

4.Για την έκδοση στρατιωτικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση της στρατιωτικής ταυτότητας.

5.Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας για ανέργους, απαιτείται η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας.

6.Τα εισιτήρια διαρκείας για συνταξιούχους αφορούν στις ηλικίες 65 και άνω (γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/1947 και έπειτα), και για την έκδοσή τους απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

7.Δικαίωμα έκδοσης μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/1994 έως την 31/8/2000. Για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας.

8.Η έκπτωση -50% στο παιδικό εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου και για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Δικαίωμα έκδοσης παιδικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/2000 κι έπειτα. Για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα.

9.Η έκπτωση -30% στο γυναικείο εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου, και για την έκδοσή του απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το