Αθλητισμός

Αλ. Αλεξίου: Έτοιμη η Νίκη για την πρεμιέρα

Αισιόδοξοι για την πρεμιέρα εμφανίστηκαν Αλεξίου και Κυπτίου

 

Έτοιμοι για την πρεμιέρα της Football League 2 είναι η Νίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέξης Αλεξίου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν αύριο τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη χωρίς τους τιμωρημένους Στουρνάρα και Μπουσινάκη, αλλά και τον Βαγγέλη Γκότοβο, που χθες έλυσε το συμβόλαιό του με τη βολιώτικη ομάδα.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Η Νίκη αντιμετωπίζει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας αύριο Κυριακή για την πρώτη αγωνιστική της Football League 2 και σύμφωνα με τον Αλέξη Αλεξίου είναι έτοιμη για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Ο 48χρονος τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο «Παντελής Μαγουλάς» δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο και τόνισε ότι απέναντι στον Οικονόμο θα παίξουν όσοι είναι απόλυτα έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Επίσης διέψευσε ότι ο Στεργίδης έφυγε εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος ή για οικονομικούς λόγους όπως είχε ακουστεί υποστηρίζοντας ότι αντιμετώπιζε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.

«Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα και είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτό φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε ενάντια στον Θρασύβουλο. Έχουμε αισιοδοξία και είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή. Βέβαια έχουμε δύο ελλείψεις, καθώς θα απουσιάσουν οι Βαγγέλης Στουρνάρας και Περικλής Μπουσινάκης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι από πέρσι. Πηγαίνουμε στην Τσαριτσάνη αποφασισμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι» είπε αρχικά ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τα εξής θέματα:

Για τη συμμετοχή των Παπατζίκου και Πεχλιβανόπουλου: «Ο Παπατζίκος εξέτισε την ποινή που «κουβαλούσε» από την προηγούμενη περίοδο και παίζει κανονικά. Αντίθετα το δελτίο του Πεχλιβανόπουλου δεν είναι ακόμη έτοιμο και δεν προλαβαίνει να εκδοθεί για τον αγώνα με τον Οικονόμο. Πριν λίγο με ειδοποίησαν ότι επειδή είναι ανήλικος, η ΦΙΦΑ χρειάζεται κάποια χαρτιά, μια και τον αποκτήσαμε από σύλλογο του εξωτερικού».

Για τον Οικονόμο: «Έχουμε άνθρωπο που παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια των αντιπάλων μας. Μαζί του θα συναντηθώ αύριο (σ.σ. σήμερα) το πρωί και θα κάνουμε ανάλυση του αντιπάλου».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της περασμένης Τετάρτης και αν θα αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα: «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά για την εμφάνιση στο κύπελλο. Μπορεί να στεναχωρηθήκαμε όλοι για τον αποκλεισμό από το κύπελλο, αλλά έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε το πρωτάθλημα. Υπολογίζω 20 παίκτες, οι οποίοι για μένα είναι ισάξιοι. Όσον αφορά την ενδεκάδα θα δούμε την Κυριακή. Θα παίξουν εκείνοι που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σε καλή ψυχολογία, ανάλογα βέβαια με τις συνθήκες τους αγώνα. Κι αυτό γιατί το γήπεδο της Τσαριτσάνης είναι μικρό, ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι πάρα πολύ καλός, άρα πιστεύω ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη περισσότερο παρά στην τεχνική».

Για το «διαζύγιο» με τον Στεργίδη: «Ο Στεργίδης εδώ και ένα μήνα περίπου μας είχε ειδοποιήσει ότι έχει προβλήματα με τους γονείς του. Όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μείνει, εμείς δεν τον κρατάμε με το ζόρι. Ο πατέρας του έχει πρόβλημα υγείας και μας είχε ειδοποιήσει γι’ αυτό. Επομένως δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Ήταν δική του απόφαση, όχι δική μας. Δεν υπήρχε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα όπως ακούστηκε».

Για το αν τον απασχολεί η κόπωση των παικτών από τον αγώνα κυπέλλου: «Όχι δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Έχουμε προετοιμαστεί να παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη. Έχουμε γυμνάσει πολύ καλά την ομάδα και δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα κούρασης. Εκεί που πρέπει να δώσουμε το βάρος είναι στην ψυχολογία. Εκεί πρέπει να ανεβάσουμε τα παιδιά για να ανταπεξέλθουν στο παιχνίδι της Κυριακής».

 

Κυπτίου: Ό,τι καλύτερο

για μας η νίκη

Στη συνέντευξη Τύπου παρών ήταν και ο Κώστας Κυπτίου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο και ότι η Νίκη θα παίξει για τους τρεις βαθμούς στην Τσαριτσάνη. Επίσης αποκάλυψε ότι τα απαραίτητα έγγραφα για την ελληνοποίησή τους έχουν φτάσει και απομένει η ΕΠΟ να εκδώσει το νέο του δελτίο για να παίζει ως Έλληνας.

«Όπως είδατε και στον αγώνα με τον Θρασύβουλο, βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Το Κύπελλο Ελλάδος τελείωσε, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και πάμε την Κυριακή στην Τσαριτσάνη για ένα καλύτερο αποτέλεσμα» είπε ο ταλαντούχος μέσος και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι και η ισοπαλία στην Τσαριτσάνη θα είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά και με λίγη τύχη μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ό,τι καλύτερο τόσο για μας, όσο και για τους φιλάθλους».

Ο Κώστας Κυπτίου παραδέχθηκε ότι «έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά πιστεύω ότι την Τετάρτη δεν είχαμε και τύχη. Το είδατε και στο ματς με τον Θρασύβουλο, ενώ το ίδιο συνέβαινε και πέρσι. Δεν έχουμε καθόλου τύχη. Τη χρειαζόμαστε για να βρούμε και …δίχτυα».

«Χθες τακτοποιήθηκαν όλα τα χαρτιά και ήρθε η ελληνική ταυτότητα. Τώρα περιμένουμε την ΕΠΟ για το δελτίο, ώστε την Κυριακή να παίξω σαν Έλληνας» κατέληξε ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας για το θέμα της ελληνοποίησής του.

 

Τέλος ο Γκότοβος

Στο μεταξύ χθες αργά το απόγευμα έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Νίκη ο Βαγγέλης Γκότοβος. Για το λόγο αυτό οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της -κοινή συναινέσει- με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γκότοβο. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Από την πλευρά της βολιώτικης ΠΑΕ δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι του «διαζυγίου», ενώ ο ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι ζήτησε να φύγει για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους.

Η προετοιμασία της Νίκης ολοκληρώνεται σήμερα με μια ακόμη προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η σύνθεση της αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον Οικονόμο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το