Photo Gallery, Αθλητισμός, Πρώτο Θέμα (old)

Αλλάζει χέρια ο Ολυμπιακός Β.

Υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ του Π. Μποτσιβάλη και των Βολιωτών επιχειρηματιών

Σημαντικές εξελίξεις υπήρξαν χθες το βράδυ, όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Μετά από συνάντηση στο ξενοδοχείο «Valis» μεταξύ του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη και του εκπροσώπου των Βολιωτών επιχειρηματιών που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να αναλάβουν τον Ολυμπιακό, κ. Δημήτρη Καραγιάννη, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία. Η ΠΑΕ σύντομα αναμένεται να αλλάξει χέρια, μόλις υπάρξει και έγγραφη συμφωνία τις προσεχείς μέρες.

Η λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από κοινού, μετά τη χθεσινή συνάντηση αναφέρει τα εξής: «Σε συνάντηση που διενεργήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και του εκπροσώπου των επενδυτών υπήρχε μια καταρχήν συμφωνία με σκοπό την πρόοδο και το καλό της ομάδας».

Το επόμενο βήμα είναι αυτά που συμφωνήθηκαν προφορικά να αποτυπωθούν και εγγράφως, προκειμένου να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Ικανοποιημένος από την έκβαση της συνάντησης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος των επενδυτών κ. Δημήτρης Καραγιάννης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έγινε μια πολύ σημαντική συνάντηση και υπήρξε μια κατ’ αρχήν συμφωνία.

Η επόμενη κίνηση θα είναι η έγγραφη συμφωνία που θα γίνει εντός των λίγων προσεχών ημερών. Χρειάζεται ένα βήμα για την επίτευξη της τελικής συμφωνίας και της μεταβίβασης των μετοχών. Είναι τεράστιο βήμα, που πιστεύω πως θα γίνει τελικά. Σταματάμε τα λόγια και αρχίζουμε τα έργα.

Τις προσεχείς μέρες θα στελεχωθεί το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Και οι δύο πλευρές ήθελαν το καλό του Ολυμπιακού Βόλου και αυτό αποδείχθηκε στη συνάντηση που έγινε».

Από την άλλη πλευρά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζονται τα εξής: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, για την αποφυγή παρερμηνειών, ενημερώνει τους φιλάθλους για το εξής: Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι όλες οι συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των κυρίων Μποτσιβάλη και Καραγιάννη έχουν ως μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας. Περιμένουμε το φίλαθλο κόσμο μας την Τετάρτη στο γήπεδο, δίχως διχόνοιες για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας και να πανηγυρίσουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου την αναμενόμενη επιτυχία έναντι της τρίτης ομάδας στη Σουπερ Λιγκ».

Μετά από μια περίοδο αναταραχής στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, εξαιτίας των όσων συνέβαιναν γύρω από τα διοικητικά της ΠΑΕ, η κατάσταση εξομαλύνεται και σταματά ο διχασμός των φιλάθλων.

Η ηρεμία επανέρχεται στους κόλπους της ομάδας και ο Ολυμπιακός, πλέον, θα πρέπει να κοιτάξει να μπει δυναμικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Παράλληλα, θα πρέπει να προχωρήσουν οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να δώσει τη μάχη της διεκδίκησης της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Το μυαλό στο Κύπελλο

Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις χθες ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το προγραμματισμένο ρεπό τους. Έτσι μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής το βολιώτικο συγκρότημα κατέχει την 12η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Football League και αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προσεγγίσει τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.

Πάντως, το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου για το 2013 είναι η αναμέτρηση με τον Αστέρα για την δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί και στα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα, όπως συνέβη και στα ματς με τον Ατρόμητο και επειδή «τρώγοντας έρχεται η όρεξη», θα επιδιώξουν να κάνουν άλλη μία υπέρβαση, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι πρωταρχικός τους στόχος είναι το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το Κύπελλο και θα παίξουν με πάθος και στα δύο ματς: «Ο Ολυμπιακός έδειξε στα ματς με τον Ατρόμητο πως μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στις δύο αναμετρήσεις με τον Αστέρα. Η ομάδα της Τρίπολης έχει μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε να κοιτάξουμε τον Αστέρα στα μάτια, δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο και στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού και πιστεύω πως η ομάδα με τις μεταγραφές που έγιναν και με τους παίκτες που θα έρθουν θα παρουσιαστεί ενισχυμένη εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος» τονίζει με δηλώσεις του στη «Θ» ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Η ομάδα ξεκουράστηκε όλες αυτές τις μέρες, οι ποδοσφαιριστές γέμισαν τις «μπαταρίες» τους, παίρνοντας αρκετές μέρες άδεια και από χθες πλέον δεν απουσιάζει κανένας παίκτης από τις προπονήσεις, καθώς επέστρεψε από τη Γαλλία και ο Γιανίκ Γενγκά. Ο Κονγκολέζος επιθετικός γυμνάστηκε χθες κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ από προχθές μετέχουν στις προπονήσεις και οι Ματίας Μπολάτι και Λουίς Ογιαρμπίντε.

Η τεχνική ηγεσία δουλεύει με τους παίκτες πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Αστέρα, γνωρίζοντας πολύ καλά πως η ομάδα της Τρίπολης εκμεταλλεύεται άριστα τους ελεύθερους χώρους, φτάνοντας στο γκολ, όπως συνέβη και στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρακολούθησε προχθές τηλεοπτικά το παιχνίδι του Αστέρα με την ΑΕΚ, «κατασκόπευσε» τους Αρκάδες και, όπως προαναφέραμε, ετοιμάζει τα αγωνιστικά πλάνα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ομάδας, Ηλίας Σολάκης, Μάριο Μπρέσκα και Πάτρικ Ογκουνσότο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το