Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Αθίγγανοι από τους Σοφάδες οι διαρρήκτες του Πηλίου

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα κλοπιμαία
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα κλοπιμαία

Σε αστυνομικό μπλόκο έπεσαν χθες τα ξημερώματα αθίγγανοι από τους Σοφάδες Καρδίτσας, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο αγροτικά αυτοκίνητα φορτωμένα με κλοπιμαία από σπίτια και μαγαζιά του Ανατολικού Πηλίου.

Οι αθίγγανοι, αφού είχαν κλέψει ό,τι έβρισκαν και ό,τι ήταν εύκολα προσβάσιμο, φόρτωσαν τα κλοπιμαία στα δύο αυτοκίνητά τους και επέστρεφαν στους Σοφάδες. Έπεσαν πάνω στο αστυνομικό μπλόκο και συνελήφθησαν.

Χθες, όλη την ημέρα, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ταυτοποιήσουν τα κλοπιμαία.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα φαίνεται να προκύπτει ότι οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει αρκετές διαρρήξεις τις τελευταίες ημέρες στην Τσαγκαράδα και το Μούρεσι. Ήταν τόσο αποφασισμένοι που δεν πτοήθηκαν, ούτε από το συναγερμό που κτυπούσε σε κατάστημα, αλλά και σπίτι που διέρρηξαν.

Το μπαράζ των διαρρήξεων στο Ανατολικό Πήλιο, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους. Αναλυτικό ρεπορτάζ καταγράφηκε στη «Θ» χθες.

Η σύλληψη των διαρρηκτών είναι η συνέχεια. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν χθες να ολοκληρώσουν την καταγραφή των κλοπιμαίων που βρέθηκαν στα αυτοκίνητα και στη συνέχεια να τα αποδώσουν στους κατόχους τους.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το