Τοπικά

Αεροδιακομιδή 5χρονου από Σκιάθο με συμπτώματα δηλητηρίασης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση για τη μεταφορά ενός 5χρονου αγοριού από τη Σκιάθο, που εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδάκι φέρεται να ήπιε μεγάλη ποσότητα φαρμάκου (σιρόπι) που βρήκε στο σπίτι. Μόλις οι γονείς το αντελήφθησαν, μετέφεραν εσπευσμένα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Οι γιατροί προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντας πλύση στομάχου στον 5χρονο και στη συνέχεια κινήθηκε η διαδικασία αερομεταφοράς του στο Νοσοκομείο του Βόλου. Υποβλήθηκε σχετικό αίτημα στο ΕΚΑΒ. Ελικόπτερο του ΕΚΑΒ πέταξε μέχρι τη Σκιάθο, παρέλαβε το παιδί και τους γονείς του και τους μετέφερε στο Βόλο. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο στρατόπεδο Γεωργούλα στη Νέα Ιωνία. Εκεί ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου που μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό αργά χθες το απόγευμα, το παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου και βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ζημιές από φωτιά σε σπίτι στο Αλιβέρι

Μεγάλη είναι η ζημιά που υπέστη από φωτιά μονοκατοικία στη συνοικία Αλιβέρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 11.30 π.μ. χθες και άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Στην περιοχή έσπευσαν τρία οχήματα με εννέα άνδρες. Καταστράφηκε οικιακός εξοπλισμός και μέρος του σπιτιού.

Η φωτιά σβήστηκε γύρω στη μία το μεσημέρι. Στη συγκεκριμένη μονοκατοικία, που μετά τη φωτιά είναι αδύνατον να κατοικηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να διαμένουν 10 περίπου άτομα. Μάλιστα οι άνθρωποι είναι άνεργοι και η καταστροφή του σπιτιού τους δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα.

Εξιχνίαση διάρρηξης στις Μηλιές

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του τμήματος Μηλεών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, διάρρηξη οικίας, που έγινε τον προηγούμενο μήνα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από 01-11-2012 έως 30-11-2012 εισήλθε σε οικία 69χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το χώρο του υπόγειου, ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα ανταλλακτικά, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του 21χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής, ενώ συνελήφθη, προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής επιστροφής στη χώρα του, διότι στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το