Photo Gallery, Αθλητισμός

Αγώνας «κλειδί» για τη Νίκη

Αγώνας καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα της Football League είναι αυτός που θα δώσει την Κυριακή στη Δράμα η Νίκη, έχοντας αντίπαλο την τοπική Δόξα. Για τους «κυανόλευκους» το παιχνίδι αυτό μπορεί να αποτελέσει την απαρχή για ένα ακόμη θετικό σερί αποτελεσμάτων που θα τους κρατήσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Οι ίδιοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο ματς και εμφανίζονται αποφασισμένοι για το «τρίποντο».

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Στη Νίκη έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Θρασύβουλο και προετοιμάζονται εντατικά για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας. Αυτό το ματς θεωρείται κομβικής σημασίας για την ομάδα του Βόλου που θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Εξάλλου, στη συνέχεια θα κάνει το ρεπό της, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει βαθμούς στη συγκομιδή της, ενώ την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου την περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στον Εργοτέλη.

Για να πάει με σχετική …άνεση στην Κρήτη η Νίκη να επιδιώξει πρώτα να φτάσει στην επιτυχία στον αγώνα της Κυριακής. Βέβαια η Δόξα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Οι Δραμινοί με 25 πόντους στο ενεργητικό τους βρίσκονται στην 8η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου και παλεύουν για να βρεθούν τουλάχιστον μέσα στην πρώτη επτάδα. Αυτή τη στιγμή έχουν έξι βαθμούς λιγότερους από τη Νίκη, που είναι 2η μαζί με τους Απόλλωνα Σμύρνης και Ηρακλή Ψαχνών. Είναι, λογικό, λοιπόν να τα δώσουν όλα για να μειώσουν αυτή τη διαφορά.

Όμως και οι παίκτες της Νίκης έχουν τους δικούς τους λόγους για να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αφενός μεν για να διατηρήσουν τη θέση τους βαθμολογικά (αν μάλιστα ηττηθεί ο Εργοτέλης από την Παναχαϊκή θα βρεθούν και στην κορυφή), αφετέρου δε για να αποδείξουν ότι η απρόσμενη ήττα από τον Θρασύβουλο δεν ήταν τίποτε άλλο από μία κακή παρένθεση στην όλη πορεία τους. Επιπλέον θέλουν να χαρίσουν την επιτυχία στους φιλάθλους της Νίκης που αναμένεται να σταθούν στο πλευρό τους και σε αυτό το παιχνίδι.

Πράγματι, στις τάξεις των οργανωμένων επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση για το ματς, με το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» και τους Blue Angels να διοργανώνουν εκδρομές για όσους θελήσουν να μεταβούν οργανωμένα στη Δράμα. Από το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» έγινε γνωστό ότι δηλώσεις συμμετοχές θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του μέχρι σήμερα το βράδυ, ενώ οι Blue Angels ανακοίνωσαν ότι θα δέχονται δηλώσεις στα δικά τους γραφεία (Αναπαύσεως 43) ως και το Σάββατο το απόγευμα. Επίσης ότι η τιμή της εκδρομής τους ορίστηκε στα 15 ευρώ και ότι η αναχώρηση θα γίνει το πρωί τις Κυριακής στις 8.30 από τα γραφεία τους.

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης θα «κυνηγήσουν» το τέταρτο φετινό τους «διπλό». Στις προηγούμενες εννέα εξόδους τους σημείωσαν τρεις νίκες επί του Ηρακλή Ψαχνών, της Καλλονής και της Αναγέννησης Επανομής, δύο ισοπαλίες με τον Ολυμπιακό Βόλου (στην κοινή τους έδρα) και τον Εθνικό Γαζώρου και τέσσερις ήττες από τους Πιερικό, Βύζαντα, Καλλιθέα και Θρασύβουλο. Παρατηρούμε ότι τα κατάφεραν καλύτερα κόντρα σε δυνατές ομάδες, ενώ έχασαν από εκείνες που θεωρητικά υπήρχαν οι προϋποθέσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όσο για τη Δόξα αξίζει να αναφέρουμε ότι παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια ως γηπεδούχος με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια έδρας κέρδισε. Αρχικά είχε μόνο μία νίκη απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Επανομής και παραχώρησε ισοπαλίες στους Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έχασε από τους Καλλιθέα, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Παναιτωλικό. Όμως στη συνέχεια έκανε το 3Χ3 απέναντι σε Εθνικό Γαζώρου, Παναχαϊκή και Θρασύβουλο, κάτι που πρέπει να έχουν στο νου τους οι «κυανόλευκοι» του Βόλου.

 

Η προετοιμασία

Η προετοιμασία της Νίκης για το ματς της Κυριακής στη Δράμα συνεχίστηκε χθες με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού. Σήμερα οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν το απόγευμα, ενώ λογικά θα φανούν και οι προθέσεις του τεχνικού Στέλιου Μανωλά σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Θρασύβουλο αναμένονται αλλαγές, τόσο γιατί η ομάδα δεν είχε απόδοση εφάμιλλη των δυνατοτήτων της, όσο και επειδή επιστρέφουν δύο πολύτιμες μονάδες, οι Βέρτζος και Τάντιτς, που εξέτισαν την ποινή τους.

 

Ο χορός και

η λαχειοφόρος

της Νίκης

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει από κοινού με τον Ερασιτέχνη τον ετήσιο χορό της, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, στο νυχτερινό κέντρο «See You».

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση των λαχνών για τη λαχειοφόρο αγορά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με δώρο ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι. Το δώρο περιλαμβάνει δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο 7 αστέρων, όλα πληρωμένα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/2 στον χορό της Νίκης. Η διάθεση των λαχνών γίνεται από τους συνδέσμους Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης 1985», Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

 

Ο Ο.Φ. Νίκης

κόβει την πίτα του

Ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης και μαζί οι Blue Diamonds και στο Blue Star κόβουν σήμερα Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Μορφές» και θα αρχίσει στις 10.30 το βράδυ. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το