Photo Gallery, Αθλητισμός

Αγωνία για το μέλλον της Νίκης

 

 

Στη σημερινή Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής θα γίνει συζήτηση για την κατάσταση στην ΠΑΕ

Το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης δείχνει αβέβαιο την εποχή αυτή από τη στιγμή που εξακολουθεί να υπάρχει διοικητικό κενό στην ΠΑΕ. Ο κόσμος αγωνιά και δικαιολογημένα εναποθέτει τις ελπίδες του στην Ερασιτεχνική, περιμένοντας να αναλάβει κάποια πρωτοβουλία. Έτσι η σημερινή γενική συνέλευση του ΓΣΒ «Η Νίκη», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας (7 μ.μ.) θεωρείται σημαντική όχι μόνο για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αλλά και για το ποδοσφαιρικό.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Η ΕΠΟ και η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής ανέστειλαν τη λειτουργία τους και αυτό γλιτώνει προσωρινά τη Νίκη από νέες προσφυγές. Όχι όμως και από τα προβλήματά της που ξεκινούν από το γεγονός ότι δεν υπάρχει διοίκηση στην ΠΑΕ. Οι οργανωμένοι ούτε που θέλουν να ακούν ότι το υπάρχων ιδιοκτησιακό καθεστώς θα μείνει ως έχει και το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» έχει τονίζει ανοιχτά ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα αφήσει την ομάδα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τα μέλη του επιθυμούν να παραδοθούν οι μετοχές στην Ερασιτεχνική ή σε φορέα που θα συσταθεί και από κει και πέρα να γίνει η αναζήτηση ενός επενδυτή που θα αναλάβει τα «ηνία» της ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος επισημαίνει πως έχει κουραστεί στη Νίκη και ότι θέλει να αποχωρήσει. Ωστόσο, τόσο αυτός, όσο και οι υπόλοιποι μέτοχοι φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τα μερίδιά τους για κάποιο χρονικό διάστημα και όχι να τα πουλήσουν.

Αυτό το ενδεχόμενο οι οργανωμένοι το αντιμετωπίζουν με δυσπιστία θεωρώντας ότι ουσιαστικά δεν θα αλλάξει κάτι. Ευελπιστούν, λοιπόν, σε λύση από το μητρικό σωματείο, δηλαδή την Ερασιτεχνική Νίκη. Στη σημερινή της συνέλευση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας είναι βέβαιο πως θα συζητηθεί και το μέλλον της ΠΑΕ αν και οριστικές αποφάσεις λογικά θα παρθούν όταν θα γίνουν οι αρχαιρεσίες και εκλεγεί το νέο Δ.Σ.

Η ώρα έναρξης της συνέλευσης έχει οριστεί στις 7 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα δηλαδή στις 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Τα θέματά της είναι ο ορισμός προέδρου και γραμματέα της συνέλευσης, ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2009-2010 και 2010-2011, ο αγωνιστικός απολογισμός του 2009-2010 και 2010-2011, η παραίτηση του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου και η προκήρυξη εκλογών. Θα επακολουθήσει συζήτηση για γενικά θέματα με αυτό της ΠΑΕ φυσικά να είναι ένα από αυτά.

Σημειώνεται πως η συνέλευση δεν είναι αν οιχτή για τους φιλάθλους, αλλά μόνο για τα μέλη της Ερασιτεχνικής και μάλιστα αυτά που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Φιλικό με Ολυμπιακό

οι Παλαίμαχοι

Η ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Νίκης δίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο ΕΑΚ του Βόλου φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Οι παλιές «δόξες» του παρελθόντος είναι έτοιμες να αποδείξουν πως δεν ξέχασαν τα μυστικά της μπάλας και να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές της αναμέτρησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το