Κατηγορίες: Photo GalleryΑθλητισμός

Αγωνία για τις εξελίξεις…

Αύριο απολογούνται στη Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ο Αχ. Μπέος και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β.

 

 

 

 

Στην Αθήνα και στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα από το Ναύπλιο ο Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να παραστεί αύριο ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, στην οποία έχει κληθεί να απολογηθεί για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια. Σήμερα στις 2 το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργος Τόρης, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Ραντ για το Γιουρόπα Λιγκ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Δεκτό έγινε από την εισαγγελία Ναυπλίου το αίτημα μεταγωγής του Αχιλλέα Μπέου από τις φυλακές του Ναυπλίου, ώστε να παρευρεθεί αύριο Τετάρτη (4 μ.μ.) ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λιγκ και έτσι από σήμερα «μετακομίζει» προσωρινά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αύριο είναι μια κρίσιμη μέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς πέρα από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια και η ΠΑΕ θα κληθεί να απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ως συνυπεύθυνη, βάσει των πειθαρχικών διώξεων που άσκησε την περασμένη Τρίτη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ έχει έτοιμη την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει και όπως υποστηρίζει, δεν υπάρχουν στοιχεία που να στοιχειοθετούν τις κατηγορίες, αισιοδοξώντας πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα υποστεί κυρώσεις και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί. Στον Ολυμπιακό έχουν εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύουν πως η ομάδα θα ξεπεράσει τον σκόπελο, προκειμένου στη συνέχεια να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, θα παραθέσει σήμερα στις 2 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου εφʼ όλης της ύλης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργος Τόρης, θα παραθέσει αύριο (σημ. σήμερα) Τρίτη 19 Ιουλίου 20011 και ώρα 2.00 μ.μ. συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Η Συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από τη WEB TV της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

 

Δεν αλλάζει τακτική
Στον αγωνιστικό τομέα οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον επαναληπτικό αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τη Ραντ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Χάβι Γκράθια θα περιμένει να δει σήμερα αν θα προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Χαβιέ Ουμπίντες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Αργεντινός μέσος θα τεθεί οριστικά «νοκ άουτ» για το ματς με τη Ραντ. Οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ουμπίντες δεν είναι πολλές, καθώς οι ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεν έχουν υποχωρήσει. Θυμίζουμε πως ο παίκτης έχει υποστεί διάταση και δεν μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ όπως όλα δείχνουν, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν και οι Ιγκόρ Ομπέρτ και Αλεχάντρο Κάσχιο, μια και θα έχουν έρθει μέσα στην εβδομάδα οι μπλε κάρτες τους.

Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη το πρωί στο ΕΑΚ του Βόλου, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Αν και είναι ακόμη νωρίς να γνωρίζουμε τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, εντούτοις δεν βλέπουμε να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο πρώτο ματς με τη Ραντ στο Βελιγράδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φροντίσουν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού από το ξεκίνημα του αγώνα και να μην επιτρέψουν στους παίκτες της Ραντ να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση. Ο Χάβι Γκράθια δεν πρόκειται να αλλάξει τη διάταξη της ομάδας (ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι με δύο αμυντικά χαφ), με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν την ευκαιρία για να σκοράρουν. Η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού θα παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι και η συμπαράστασης των Βολιωτών φιλάθλων. Με τον κόσμο στο πλευρό του το βολιώτικο συγκρότημα, θα επιδιώξει να σημειώσει άλλη μία νίκη επί της Ραντ και να «σφραγίσει» πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης.

 

Τα εισιτήρια

της ρεβάνς

με Ραντ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League Ολυμπιακός Βόλου-Ραντ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
*
5€ (γυναικείο-παιδικό) στις θύρες 1-12, 43-56 (είσοδος από 1η Πεζογέφυρα), 13, 14, 17, 26-30 (είσοδος από 2η πεζογέφυρα),
*10€ στις θύρες 1-12 (είσοδος από 1η πεζογέφυρα)
*20€ στις θύρες 43-56 (είσοδος από 1η πεζογέφυρα).
*25€ στις θύρες 13,14,17,26-30 (είσοδος από 2η πεζογέφυρα).
*Εισιτήρια των 50€ (SILVER) στην θύρα 16 είσοδος από κεντρική πύλη) καθώς και των 100€ στην θύρα VIP (είσοδος από κεντρική πύλη) θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
*Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.
Τα σημεία  προπώλησης είναι τα εξής:
*Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Β., Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 39290 (από 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ.)
*Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Β., Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος, τηλ: 24210 34507.
Και από τα εξής σημεία:
*Τόρης-Χατζή ΕΠΕ, Καψάλη 9, 2421063421.

*Sugar Cafe, Ιωλκού 1-Αργοναυτών, 2421097338

*Liberta Cafe, Πλατεία Ελευθερίας.
Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos.
Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 15:30.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Bild: Η… μάντισσα της Γερμανίας προβλέπει πως η Μέγκαν θέλει και τρίτο παιδί για να μιμηθεί την Κέιτ Μίντλετον

Η 69χρονη Λίλο από το Κίζενβετερ είναι η διασημότερη μάντισσα στην Γερμανίας με την επιχείρησή…

4 Ιανουαρίου 2024

Άγρια δολοφονία μεσήλικα μετανάστη σε είσοδο γηπέδου

Το πτώμα ενός μεσήλικα άνδρα, περίπου 50 ετών, εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου…

4 Ιανουαρίου 2024

Επιβεβαιώθηκε η επίσκεψη Μπλίνκεν στην Ελλάδα – Επίσημη ανακοίνωση από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

«Κλείδωσε» η επίσκεψη του Άντονι Μπλίνκεν στην Ελλάδα, ενώ θα προηγηθεί επίσκεψη στη Μέση Ανατολή.…

4 Ιανουαρίου 2024

Παρατείνεται η αποχή των δικηγόρων έως τις 19 Ιανουαρίου

Την παράταση της πανελλαδικής αποχής αποφάσισε να προτείνει στους 63 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας η…

4 Ιανουαρίου 2024

Άγριος καβγάς 8 ατόμων για μία θέση πάρκινγκ – Τρεις τραυματίες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπου οκτώ άτομα τσακώθηκαν άγρια για μια θέση…

4 Ιανουαρίου 2024

ΗΠΑ: Νεκρός ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σε σχολείο – Πολλοί οι τραυματίες

Πολλοί οι τραυματίες από την ένοπλη επίθεση σε Λύκειο σε κωμόπολη της Αϊόβας, κατά την…

4 Ιανουαρίου 2024