Photo Gallery, Αθλητισμός

Αγωνία για Μόνχε

Κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού Β. με τον Ατρόμητο

Με οδηγό τις τρεις σερί εκτός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο στις 6 μ.μ. τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα και να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και σήμερα θα προπονηθεί στο γήπεδο του Πανιωνίου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Μόνχε.

Η νίκη επί της Κέρκυρας το περασμένο Σάββατο, αλλά και η εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, πιστοποίησαν το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ικανοί να πετύχουν τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν χρειάστηκε να αλλάξει την τακτική και τη λειτουργία της ομάδας, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παρουσιάζει ένα «δεμένο» σύνολο, με τον κάθε ποδοσφαιριστή να γνωρίζει πολύ καλά τι θα πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σερραίος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη τους επί της Κέρκυρας και τους ζήτησε να είναι το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο αποτελεί ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Σίγουρα, πάντως, ο Λέαντρο Άλβαρεζ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, καθώς στην Κέρκυρα δεν αγωνίστηκε μια και ήταν τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποφέρει από αιμάτωμα στον δικέφαλο, ενώ υπέστη και θλάση ελαφριάς μορφής. Χθες έκανε θεραπεία, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν ο παίκτης θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Στην περίπτωση, πάντως, που ο Μόνχε δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί, η τεχνική ηγεσία δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Αν δεν καταφέρει να παίξει ο Αργεντινός, τότε τη θέση του στην ενδεκάδα πιθανότατα θα πάρει ο Στάθης Ρόκας. Ο έμπειρος μέσος είτε θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και στα αριστερά θα παίξει ο Κώστας Καπετάνος (το πιο πιθανό), είτε θα παίξει ως αριστερός μέσος μπροστά από τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Ανάλογα με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα δεν αποκλείεται να δούμε στο βασικό σχήμα τον Χουάν Μαρτίν, αντί του Ηλία Σολάκη, παρότι ο τελευταίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, σημειώνοντας τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκονται 21 ποδοσφαιριστές οι Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σέλεζι, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Τομάς, Καπετάνος, Άλβαρεζ, Τικάο, Μόνχε, Ρόκας, Μπρέσκα, Ουμπίντες, Ακόστα, Μαρτίν, Νέμεθ, Σολάκης, Ροντρίγκεζ και Αναστασίου.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος στο ματς με την Κέρκυρα υπέστη κάκωση στο γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα περίπου μέρες.

Η ομάδα θα κάνει σήμερα την τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία της για το αυριανό ματς.

Ο Ατρόμητος

Έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν αύριο το γήπεδο του Περιστερίου κάνει η διοίκηση του Ατρομήτου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ, με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία που απέσπασε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ατρομήτου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μασαμπά Σαμπού, καθώς το αιμάτωμα στον προσαγωγό δεν έχει υποχωρήσει ακόμα. Στα θετικά για τον Έλληνα τεχνικό είναι η επιστροφή του Λούκας Φαβάλι στις προπονήσεις, ενώ εξέτισε την ποινή του ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος και θα επιστρέφει στο βασικό σχήμα.

Ο Κωνσταντινέας

«σφυρίζει»

Ατρόμητος-

Ολυμπιακός Β.

Ο κ. Πέτρος Κωνσταντινέας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος, με βοηθούς τους κ.κ. Γρηγόρη Πάνου (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και Δημήτρη Γούκο (ΕΠΣ Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Αποστόλης Αμπάρκιολης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στον άλλο σημερινό ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ θα «σφυρίξει» ο κ. Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Τάτση (Ηπείρου) και Μιχάλης Καρσιώτης (Κορίνθου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Καλύβας (Βοιωτίας).

Ανακοίνωση

της ΠΑΕ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει τα εξής:

«Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη σε πολιτική εφημερίδα των Αθηνών, στις οποίες κάνει λόγο περί αχαριστίας και στήριξη παραγόντων σε περίοδο μόνο καλών αποτελεσμάτων…

Θα του θυμίσουμε, για να μάθει και ο κόσμος, το περσινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, όταν μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, με Αναγέννηση Καρδίτσας και Εθνικό Αστέρα, κατρακυλώντας μάλιστα η ομάδα από την 1η στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τότε που πραγματικά ο κ. Τσιώλης υπέβαλε την παραίτηση του. Ποιος τον στήριξε και του είπε «προχωράμε, πρώτοι θα βγούμε»; Ας αναλογιστεί λοιπόν, αν δεν τον στηρίζαμε τότε, πού θα ήταν σήμερα.

Τελικά για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Καλά θα κάνει ο κ. Τσιώλης να σταματήσει τις δηλώσεις και να αποδείξει και στη μετα-Βόλο εποχή πόσο καλός προπονητής είναι. Εξάλλου ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από τις επιτυχίες, του έδωσε και την ευκαιρία να διευρύνει και τις ήδη υπάρχουσες καλές σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καλή τύχη κ. Τσιώλη.

Y.Γ. Τελικά τι ακριβώς ισχύει κ. Τσιώλη; Τα «τρία ευχαριστώ» ή οι δηλώσεις σας περί αχαριστίας;».

* Επίσης, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ εύχεται στον αρχηγό του Ολυμπιακού Βόλου, Λέαντρο Άλβαρεζ, να του ζήσει η νεογέννητη κόρη του: «O πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ., το ποδοσφαιρικό τμήμα και η τεχνική ηγεσία εύχονται ολόψυχα στον ποδοσφαιριστή Λέαντρο Άλβαρεζ και στη σύντροφό του Χιμένα να χαίρονται το υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι τους που γεννήθηκε την Κυριακή στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το