Αθλητισμός

Ίωση ο Σαλπιγγίδης

Σήμερα ξεκαθαρίζει αν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Ολοκληρώνει σήμερα τους σχεδιασμούς του ο Μάκης Χάβος για τον αγώνα του Σαββάτου στο Βόλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στα σχέδια του Έλληνα τεχνικού είναι πλέον ο Στέφανος Αθανασιάδης, που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από διήμερη απουσία λόγω ίωσης.

Αντίθετα, απουσίασε και πάλι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, λόγω ίωσης. Ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως ο διεθνής επιθετικός θα προλάβει να τεθεί στην διάθεση του Μάκη Χάβου, όμως όλα θα κριθούν από το αν θα καταφέρει ο ποδοσφαιριστής να προπονηθεί σήμερα Παρασκευή.

Ο 41χρονος τεχνικός έκανε χθες ένα πλάνο αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας του για το σαββατιάτικο παιχνίδι, με τους Ίβιτς και Κοντρέρας να επανέρχονται στον βασικό κορμό, αλλά χωρίς τον Γιώργο Φωτάκη που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχει λόγω των καρτών που συμπλήρωσε.

Ο Σέρβος μέσος είναι πλέον απολύτως καλά και στο τέλος της προπόνησης είχε τετ-α-τετ μαζί του ο Μάκης Χάβος, συζήτησαν για το ρόλο που θα έχει ο Ίβιτς στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Βασίλης  Κουτσιανικούλης.

Αυτό που οριστικοποιήθηκε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης είναι το σχήμα με το οποίο θα παίξει ο ΠΑΟΚ (4-2-3-1).

Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος κανονικά οι Κριστιάνο και Φιλομένο. Οι Ελ Ζαρ και Μπουσαΐντι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Νωρίτερα, ανησυχία προκάλεσε στις τάξεις του ΠΑΟΚ ένας πυροβολισμός το πρωί της Πέμπτης στην Σουρωτή. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης του «Δικέφαλου» του Βορρά, κάποιος κάτοικος της περιοχής πυροβόλησε κατά ενός αδέσποτου σκύλου. Μέχρι να βρεθεί το τι έχει γίνει, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ήταν ανήσυχοι, ενώ προκλήθηκε αναστάτωση και στους κατοίκους της περιοχής. Τελικά, ο άτυχος σκύλος διακομίστηκε σε κτηνιατρείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η προπόνηση του «Δικέφαλου» του Βορρά συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα στην συνέχεια.

Στο στόχαστρο

της Σπόρτινγκ

ο Βιεϊρίνια

Ανάμεσα στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας συμπεριλαμβάνει τον Αντρές Βιεϊρίνια δημοσίευμα στην Πορτογαλία. Ο άσος του ΠΑΟΚ, φέρεται να είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι συμπατριώτες του στην μεταγραφική περιόδου του Ιανουαρίου, που ψάχνουν παίκτη για τα άκρα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Βιεϊρίνια σε μεταγραφικά σενάρια. Το όνομα του 24χρονου μεσοεπιθετικού επανέρχεται στο ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ, η οποία, πάντως, όπως τονίζεται στο «Renascenca» έχει σε πρώτο πλάνο έναν παλιό γνώριμο, τον Πάουλο Σέρτζιο της Ολανένσε.

Στο σχετικό δημοσίευμα, δεν γίνεται αναφορά στη ρήτρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνούς άσου με τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως «διέρχεται περίοδο οικονομικής κρίσης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το