Photo Gallery, Αθλητισμός

Έχει έτοιμη απάντηση ο Ολυμπιακός

Σε περίπτωση που επιχειρηθεί να μπλοκαριστεί η επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός και η διοίκηση ετοιμάζει μεγάλη γιορτή που θα λάβει χώρα αύριο στο Πανθεσσαλικό στάδιο και στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα. Αναμένεται μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων που θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν για τη μερική αποκατάσταση της αγαπημένης τους ομάδας. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση και το νομικό επιτελείο έχουν έτοιμη «απάντηση» σε περίπτωση που άλλες ομάδες κινηθούν για να μπλοκάρουν την απόφαση της Football League. Επίσης στον Ολυμπιακό κινούνται και  για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά την τοποθέτηση της ομάδας στη Β’ Εθνική. Ο αγώνας της διοίκησης που κράτησε 14 ολόκληρους μήνες δικαιώθηκε και πλέον όλοι κοιτάζουν την επόμενη ημέρα. Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, με τον τεχνικό διευθυντή κ. Τάκη Γιαννόπουλο και τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα σχεδιάζουν την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Η απόκτηση στόπερ και αμυντικού χαφ θεωρείται επιτακτική ανάγκη και εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα (Τριποτσέρης, Καρντόσο), αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη και να αποκτηθεί παίκτης που το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Επίσης η διοίκηση προετοιμάζεται και για το ενδεχόμενο να επιχειρηθεί από ομάδες της Β’ Εθνικής ή τις επιλαχούσες της Γ’ Εθνικής να μπλοκαριστεί η συμμετοχή του Ολυμπιακού στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Ο κ. Μποτσιβάλης και οι συνεργάτες του έχουν συζητήσει ακόμη και με υψηλόβαθμα στελέχη της ΟΥΕΦΑ και φυσικά δεν σκοπεύουν να αφήσουν τίποτε στην τύχη. Όσο για το νομικό επιτελείο είναι έτοιμο για κάθε πιθανή προσφυγή, έχοντας την κατάλληλη «απάντηση» σε ότι προκύψει.

Η «Θ» επικοινώνησε με τον νομικό κ. Μιχάλη Μιτζικό που δεν θέλησε να σχολιάσει πιθανές μελλοντικές νομικές κινήσεις. Ωστόσο, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την στάση που κράτησε η ΕΠΟ η οποία οδήγησε στην θετική απόφαση της Football League:

«Έπειτα από ένα μακρύ, δύσκολο, αλλά και γεμάτο δύναμη αγώνα της πόλης μας επήλθε η δικαίωση και η εν μέρει αποκατάσταση της ομάδας μας. Η ομόφωνη απόφαση της ΕΠΟ αναφέρει ρητά για «ακραία κρατική παρέμβαση και δεδομένη ανατροπή του καταστατικού και των κανονισμών της» στην περίπτωση του Ολυμπιακού.

Κατόπιν της αδύναμης στάσης της ΕΠΟ το περασμένο καλοκαίρι, σήμερα αναγνωρίζει με παρρησία το λάθος της. Αυτό δεν δείχνει αδυναμία όπως πολλοί θέλουν να της καταλογίσουν, αλλά θάρρος και σθένος, το οποίο οφείλεται να αναγνωριστεί στην ηγεσία της.

Μαζί με τη διοίκηση και με τους ανθρώπους που έμειναν κοντά της αντέξαμε 14 μήνες σε ουκ ολίγες τρικυμίες, αλλά η πίστη μας για δικαίωση και κυρίως με τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού και τη βοήθεια φορέων της πόλης μας -σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στη συγκινητική στήριξη του Μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου- μείναμε όρθιοι και κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα στο οποίο ενετάχθη με απώτερο σκοπό τη γρήγορη επιστροφή του στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ισχύς του Ολυμπιακού έχει φοβίσει μερικούς, αλλά αυτή είναι η πραγματική δύναμη της ομάδας και της πόλης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στον κόσμο για τη στήριξη της προσπάθειάς μας. Να γνωρίζει ότι μαζί με τη διοίκηση θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το όνομα του Βόλου να ακουστεί ξανά στην καρδιά των Αθηνών και σε άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης».

Φιλικό αύριο με Γιαννιτσά

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό αύριο στις 6 το απόγευμα. Και αυτό γιατί κλείστηκε φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα μετά την τοποθέτηση των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 8 ευρώ και οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένουν μεγάλη προσέλευση.

Μάλιστα για το λόγο αυτό θα προπωλούνται εισιτήρια από σήμερα το μεσημέρι έως το μεσημέρι του Σαββάτου από τα εξής σημεία:

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ. 24210-20720. 

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ. 24210-53749. 

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ. 24210-30249. 

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 80, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ. 24210-32110. 

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ Φασουλίδου, Αναλήψεως 260, Βόλος, τηλ. 24210-55167.

– Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ. 24210-41717. 

Επίσης από τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, Aγ. Δημητρίου 19, Βόλος, τηλ. 24212-12233.

Το Σάββατο, την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις16.00 (δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα).

Η προετοιμασία

Μία απογευματινή προπόνηση στο στάδιο της Νεάπολης έκανε χθες ο Ολυμπιακός με το κλίμα να είναι σαφώς ευχάριστο από τη στιγμή που έληξε η περιπέτεια της ομάδας. Φυσικά απών ήταν ο Μπακαγιόκο, που βρίσκεται στην Ακτή Ελεφαντοστού για να τελέσει το γάμο του. Η επιστροφή του υπολογίζεται για την Κυριακή. Όσο για το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στον ίδιο χώρο. Η πρωινή θα αρχίσει στις 08.00 και η απογευματινή στις 17.00.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το