Αθλητισμός

Έφερε Ντιμιτρίεβιτς η Νίκη

Σ25 Φ1 ΤΡΙΣΤ

Τον 19χρονο γκολκίπερ Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς έφερε στο Βόλο η Νίκη για να περάσει από το «μικροσκόπιο» του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Επίσης στη χθεσινή προπόνηση μετείχε και ένας νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Δύο νέα πρόσωπα είχε η προπόνηση της Νίκης. Το ένα ήταν ο Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που είναι γεννημένος το 1994. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στην ΑΕ Κω, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα η πολύ καλή του απόδοση δεν πέρασε απαρατήρητη από τα «λαγωνικά» του ΠΑΟΚ, που τον εντόπισαν και τον κάλεσαν στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο νεαρός πορτιέρο άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά «αγκάθι» αποτέλεσε η σερβική του υπηκοότητα, με συνέπεια να «ναυαγήσει» η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αφού θα λογιζόταν ως ξένος.

Ο Μάρκο Ντιμιτρίεβιτς ζει στην Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια και καταβάλλει προσπάθεια να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, ώστε να παίζει ως Έλληνας σε όποια ομάδα επιθυμεί. Είναι ψηλός, λεπτός και διακρίνεται για τις εξόδους του. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» θα κοιτάξουν και το θέμα της υπηκοότητάς του, ώστε να δουν τι θα κάνουν τελικά.

Επίσης στη χθεσινή προπόνηση μετείχε και ένας νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας, τα στοιχεία του οποίου όμως δεν έγιναν γνωστά. Αμφότεροι θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Παναγιώτη Τζαναβάρα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση για το αν θα αποκτηθεί κάποιος από τους δύο.

Θυμίζουμε ότι η Νίκη έχει ήδη στο έμψυχο δυναμικό της τον Τάσο Καρακούτση και τον Μανώλη Αποστολίδη. Ωστόσο θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για να καλύψει την τριπλέτα των τερματοφυλάκων κι αυτός είναι πιθανόν να είναι ο Ντιμιτρίεβιτς.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι επαφές της Νίκης με τον Νίκο Κατσικοκέρη. Οι «κυανόλευκοι» έχουν μιλήσει τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον εκπρόσωπό του και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Βέβαια ο 25χρονος σέντερ φορ θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια μήπως βρει κάποια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, αλλά η Νίκη είναι μέσα στις προτεραιότητές του εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Πάτσης από το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο Βόλο. Βασικός λόγος της έλευσής του είναι η οργάνωση της νέας Ακαδημίας που θέλει να συγκροτήσει η ΠΑΕ. Μάλιστα αυτό ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης που επρόκειτο να έχει χθες αργά το βράδυ με το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής.

 

Βραβεύει τον Βελλή

η ΠΑΕ Νίκη

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Σταμάτη Βελλή προτίθεται να τιμήσει η ΠΑΕ Νίκη για την κατάκτηση του τίτλου στην περσινή Football League. Η βράβευση θα γίνει στο φιλικό αγώνα με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στις 25 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει τα κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 25 Αυγούστου, η διοίκηση της Νίκης Βόλου θα βραβεύσει τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κ. Σταμάτη Βελλή, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία».

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Εκπλήξεις περιμένουν όσους σπεύσουν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο διαρκείας των εντός έδρας αναμετρήσεων της Νίκης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το κείμενο της ανακοίνωσης επισημαίνει τα κάτωθι:

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014 ξεκίνησε. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενημερώνει πως ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις, στους πέντες πρώτους φιλάθλους (από κάθε κατηγορία, π.χ Gold, Silver, Οικογενειακά κτλ), που θα σπεύσουν να γίνουν κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Προμηθευτείτε λοιπόν έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας με όλα τα προνόμια και τις εκπλήξεις που αυτά προσφέρουν. Λάβετε τη δική σας θέση στο Πανθεσσαλικό στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη σας ομάδα. Γίνετε και εσείς κομμάτι της ιστορίας με εισιτήριο διαρκείας».

Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν θα είναι 1.500 και έχουν χωριστεί σε επτά κατηγορίες. Οι παροχές θα δίνονται ανάλογα με την κατηγορία του μπλοκ. Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver -Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ερυώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

10:00 – 21:00 Καθημερινά

10:00 – 14:00 Σάββατο

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039

Φαξ: 24210 35069

E-mail: [email protected]

Για να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε την αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Αίτηση_Αγοράς_Εισιτηρίου_Διαρκείας»

Ενημερωθείτε για τα είδη των εισιτηρίων διαρκείας από την παρουσίαση στον παρακάτω σύνδεσμο:

«Παρουσίαση Εισιτηρίων Διαρκείας 2013-2014»

Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η διαδικασία έκδοσης των μαθητικών καρτών διαρκείας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το