Photo Gallery, Αθλητισμός

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση

Ο Ολυμπιακός Β. αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

 

 

Έξι παιχνίδια σε διάστημα 18 ημερών καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας, μάλιστα, τρεις από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Η αρχή γίνεται αύριο Κυριακή από το ΟΑΚΑ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν κόντρα στην Κυπελλούχο ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χθες βράδυ στο Πανθεσσαλικό και σήμερα η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ζήτησε ανάλογη εμφάνιση μ’ αυτή που πραγματοποίησαν στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντάς τους ότι έχουν αποδείξει πως μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα. Ο Σερραίος τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση της ομάδας, ωστόσο, στάθηκε και σε κάποια λάθη, τα οποία και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μην τα επαναλάβουν. Τους επέστησε την προσοχή στις προσωπικές μονομαχίες, καθώς και να φροντίσουν να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας, περιορίζοντας παράλληλα την επιθετική δραστηριότητα των παικτών της ΑΕΚ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν μπορεί να υπολογίζει, ως γνωστόν, στις υπηρεσίες του τραυματία Χαβιέ Ουμπίντες, αλλά και του Εμανουέλ Ρόκα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι του. Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα μείνει στο Βόλο και στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο νεαρός Ηλίας Μαρούλης. Ο Έλντιν Γιακούποβιτς προπονήθηκε κανονικά τόσο την Πέμπτη, όσο και χθες (ξεπέρασε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε) και δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του στο αυριανό παιχνίδι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, οι περισσότερες θέσεις είναι «κλεισμένες». Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Σανκαρέ, Άλβαρεζ, Μπρέσκα, Μαρτίν και Σολάκη, ενώ για τις άλλες τέσσερις θέσεις ο Σερραίος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Οι Ζαραδούκας και Ρόκας «μάχονται» για το ποιος θα αγωνιστεί ως αριστερός οπισθοφύλακας, ενώ οι Τομάς και Σανκαρέ διεκδικούν μια θέση στο κέντρο της άμυνας. Παρτενέρ του Άλβαρεζ στη μεσαία γραμμή (στον άξονα) πιθανότατα θα είναι ο νεαρός Παύλος Μητρόπουλος, εκτός και αν προτιμηθεί ένας εκ των Ρόκα, Ντολεζάι. Ο Βιθέντε Μόνχε αν κριθεί από την τεχνική ηγεσία ότι είναι σε θέση να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα (ο Αργεντινός προέρχεται από αγωνιστική απραξία δυόμισι μηνών) θα ξεκινήσει ως βασικός. Σε διαφορετική περίπτωση τη θέση του στο αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμή θα πάρει ο Νόε Ακόστα.

 

Γιακούποβιτς:

Ο Ολυμπιακός Β.

δεν είναι αουτσάιντερ

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, όσον αφορά την πορεία της ομάδας στα πλέι οφ. Ο Έλντιν Γιακούποβιτς δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πάρουν ακόμη και την πρώτη θέση στο «μίνι» πρωτάθλημα και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση τόνισε ότι στα πλέι οφ τα πάντα μπορούν να συμβούν και δεν θεωρεί την ομάδα του αουτσάιντερ:

«Θα διεκδικήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, ως ομάδα, και όλα είναι πιθανά. Σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος δείξαμε ότι είμαστε ένα καλό σύνολο και γι’ αυτό θα πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι. Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα και ότι βγει» ανέφερε ο Ελβετός τερματοφύλακας.

Παράλληλα για το γεγονός ότι πολλοί έχουν χαρακτηρίσει τον Ολυμπιακό Βόλου ως αουτσάιντερ ο Έλντιν Γιακούποβιτς είπε: «Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι μεγάλα ονόματα του στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως σίγουρα ξέρουν ότι μαζί μας δεν θα έχουν εύκολο έργο. Μας υπολογίζουν παραπάνω απ’ όσο νομίζει ο κόσμος. Σίγουρα μπορούν πολλά να συμβούν στη διαδικασία των πλέι οφ, ωστόσο, εμείς ως παίκτες αυτής της ομάδας δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας αουτσάιντερ».

 

Μέχρι στις 10/5

η διάθεση των

μίνι διαρκείας

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των μίνι διαρκείας των 60 και 35 ευρώ (τα εισιτήρια των VIP εξαντλήθηκαν), η οποία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 10 Μαΐου (τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων).

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, η ΠΑΕ τους υπενθυμίζει ότι η προπώληση πραγματοποιείται από τα γραφεία της, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ: 24210 34507 για τα μίνι διαρκείας των 60 και 35 ευρώ (συνεχές ωράριο 9.00.-21.00) καθώς και από τους Συνδέσμους των Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ (μόνο των 35 ευρώ).

Όσον αφορά τις τιμές που ισχύουν έχουν ως εξής:

Σκέπαστρο-Ανατολική κερκίδα (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56): Μίνι Διαρκείας 60 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.

Πέταλο (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Πέμπτη 12 Μαΐου, θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας, Austrian Boys, Vatos Locos και ΣΦΟΒ.

Η ΠΑΕ επαναλαμβάνει ότι δεν θα διατεθούν από κανένα άλλο σημείο μεμονωμένα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Επίσης, για τη διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα ενημερώσει τους φιλάθλους της με νέα ανακοίνωση, την επόμενη εβδομάδα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το